10 kalleinta kotia Marylandissa (kuvilla) | House Graal (2024)

Marylandin asuinväestö on ollut päällätasaista kasvua vuodesta 1980 lähtien. Tämä ei kuitenkaan ole yllätys, sillä Old Line State on tunnettu korkealaatuisista kouluistaan,kulttuurinen monimuotoisuus, eloisia kaupunkeja, maaseutukaupunkeja ja luontoa. Mutta täällä asuminen maksaa. Maryland löytää usein paikankymmenen kalleimman osavaltion joukkoonasua, ja tämä näkyy asuntomarkkinoita tarkasteltaessa.

Jos haluat muuttaa "America in Miniature" -tilaan ja sinulla on useita miljoonia dollareita käytettäväksi, tämä artikkeli näyttää sinulle, millaisia ​​luksuskoteja voit saada rahoillesi Marylandissa.

10 kalleinta kotia Marylandissa (kuvilla) | House Graal (1)

10 kalleinta kotia Marylandissa

1.948 Melvin Road, Annapolis, MD 21403

Myyty Hinta7 350 000 $ (myyty 17. kesäkuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet5 makuuhuonetta/8 kylpyhuonetta
Erän koko7,92 hehtaaria
Valmistusvuosi2002

948 Melvin Road, Annapolis, MD 21403on monille ihmisille haluttu alue rannikon ja muiden kaupunkialueiden läheisyyden vuoksi. Marylandin pääkaupungissa yhdistyvät vuosisatoja vanha arkkitehtuuri ja modernit tyylit, jotka näkyvät monissa luksuskodeissa. Tämä Melvin Roadilla sijaitseva koti, nimeltään Silver Maple Manor, suunniteltiin eurooppalaisilla rakenteellisilla mauilla, jotka ulottuvat päärakennuksesta, vierasmajasta ja pergolalla varustetusta paastiosta. Tässä kodissa on 21 jalkaa korkea katto, kaareva portaikko ja mittatilaustyönä tehty kivityö, joten tämä koti on taideteos. Viidellä makuuhuoneella ja kahdeksalla kylpyhuoneella tässä kodissa on mukava asua suuri perhe. Keittiö on toinen palkintoominaisuus, joka sisältää huippuluokan ruoanlaittovälineet: 5-liekkinen liesi lämmitysvedellä, pakkasen puolella vierekkäin jääkaappi/pakastin, kaksinkertaiset kiertoilmauunit ja vuolukivitasot graniittisaarekkeella.

Silver Maple Manor -kartano sisältää luonnon ja ulkoilun. Kiinteistössä on navetta, jossa on hevostalli, useita venerinteitä ja hissejä sekä setrivenevaja, lämmitetty suolaisen veden allas ja ulkopatio, jossa on pergola. 7,35 miljoonan dollarin hinta ei ole mitään aivastamisen arvoista; Silver Maple Manor on kuitenkin kuin oma yksityinen maailmansa.

2.964 Melvin Road, Annapolis, MD 21403

Myyty Hinta7 000 000 $ (myyty 8. huhtikuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet5 makuuhuonetta/6 kylpyhuonetta
Erän koko1,08 hehtaaria
Valmistusvuosi2019

Melvin Roadon toisen ylellisen Maryland-kodin sijainti. Tämä 7 miljoonan dollarin kiinteistö sijaitsee hieman yli hehtaarin kokoisella rantakiinteistöllä, ja tämä modernisoitu maalaistalo tarjoaa mukavan sisäasumisen ja ulkoiluun. Tämän kodin pääruokailutilassa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joten ihmiset voivat nauttia näkymistä syödessään aterioita. Jokainen makuuhuone on tilava, joten jokaiselle vieraalle on täydellinen paikka saada hyvät yöunet.

Pitää juhlat? Älä huoli pysäköinnistä! Tässä kiinteistössä on 13 pysäköintipaikkaa, joista osa on katettua. Vieraat voivat nauttia uimisesta lämmitetyssä suolavesialtaassa ilman, että heidän tarvitsee huolehtia siitä, että heidän autonsa on pysäköity liian kaukana.

3.2701 Willow Hill Road, Annapolis, MD 21403

Myyty Hinta7 750 000 $ (myyty 12. heinäkuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet7 makuuhuonetta/6 kylpyhuonetta
Erän koko2,25 hehtaaria
Valmistusvuosi2019

Ei ole yllättävää, että tämän luettelon seuraava kohta on toinenAnnapoliksen koti. Tämä äskettäin vuonna 2019 rakennetussa kodissa on merellistä designia sekä ulkoa että sisältä. Yhdessä sen rantanäkymien kanssa South Riverille auringonlaskun aikaan, tämä kartano on unelma ihmisille, jotka haluavat rentoutua rauhassa.

Talon erikoissuunnittelun on tarkoitus edustaa laivanrakennusta, jossa on täydellinen tunnelma Annapolikselle. Toinen tämän talon ainutlaatuinen piirre on käsintehty kompassi, joten ihmiset tietävät aina missä todellinen pohjoinen on. Täysin varustetun keittiön, viinivaraston ja takan ansiosta kymmenkunta ihmistä voisi nukkua mukavasti seitsemässä makuuhuoneessa.

Tähän kiinteistöön kuuluu yli puoli hehtaaria rakentamatonta maata, joka sopii ihanteellisesti tenniskentän tai guesthousen rakentamiseen.

4.225 Wardour Drive, Annapolis, MD 21401

Myyty Hinta6 480 000 $ (myyty 22. kesäkuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet7 makuuhuonetta/7 kylpyhuonetta
Erän koko1,59 hehtaaria
Valmistusvuosi2000

Kolmas kotimme tällä listalla sisältää eurooppalaista designia, mikä käy ilmi sen nimestä:225 Wardour Drive, Annapolis, MD 21401. Ranskasta Bourdeaux'sta tuoduilla rakennusmateriaaleilla tämä kartano kiinnittää heti ihmisten huomion pyöreällä saapumispihalla, jossa on suihkulähde, yksityinen ranta ja vaikuttava arkkitehtoninen suunnittelu.

Seitsemän makuuhuoneen ja seitsemän kylpyhuoneen (viisi täyttä ja 2 puolikylpyammetta) sisältävään taloon mahtuu helposti suuri perhe. Lisäksi, kun sinulla on yli eekkeri ja puolet maata hiljaisella yksityisellä tiellä, tämä talo voi saada sinut tuntemaan olosi syrjäisellä saarella.

5.9300 River Road, Potomac, MD 20854

Myyty Hinta7 400 000 $ (myyty 10. toukokuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet9 makuuhuonetta/12 kylpyhuonetta
Erän koko2,85 hehtaaria
Valmistusvuosi2006

Potomacon haluttu alue Marylandin ylemmän luokan piirikunnassa, Montgomeryn piirikunnassa. Joten ei ole yllättävää, että alueella on joitain kuninkaallisia taloja! Kartano, joka on osuvasti nimetty Villa Riviereksi, River Roadin varrella antaa omistajilleen mahdollisuuden elää täydessä loistossa eurooppalaisella suunnittelulla. Taide on tärkeä osa tämän kodin ulkoasua, ja upeasti maalatut katot tuovat esiin Vatikaanin auran.

Tässä kodissa on kaikki, mikä saa sinut tuntemaan olosi kuninkaalliseksi: kattokruunut, marmoriset työtasot, uima-allas, yksityinen elokuvaesityshuone ja kuntosali. Villa Riviere määrittelee luksuselämän uudelleen.

6.8503 Country Club Drive, Bethesda, MD 20817

Myyty Hinta6 600 000 $ (myyty 1. heinäkuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet9 makuuhuonetta/12 kylpyhuonetta
Erän koko6 hehtaaria
Valmistusvuosi2002

Montgomeryn piirikuntaon toisen Marylandin paikkakalleimmat kodit. Tässä siirtomaatyylisessä yhdeksän makuuhuoneen kodissa on taidokkaasti muotoiltu kiviulkopuoli, jonka keskellä on 6 hehtaarin tontti. Ikkunoiden suunnittelusta ja sijoittelusta johtuen talon huoneet kylpevät luonnonvalossa. Tämän kodin erityispiirteitä ovat kokin keittiö, uima-allas, käsintehty vesiputous ja upea kivitakka. Se on upea yhdistelmä siirtomaamuotoilua modernilla otteella.

7.4728 Dorset Avenue, Chevy Chase, MD 20815

Myyty Hinta6 000 000 $ (myyty 8. huhtikuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet5 makuuhuonetta/6 kylpyhuonetta
Erän koko0,75 hehtaaria
Valmistusvuosi2002

Tämä koti päälläDorest Avenueon halutussa Bethesdan kaupungissa Montgomeryn piirikunnassa. Sen sijaan, että se olisi rakennettu eurooppalaiseen tyyliin, jota monet suurenmoiset kodit edustavat, tämä koti omaksuu sen alkuperäisen 1893 maalaistyylinsä. Huolimatta maalaistalon tyylistä, tässä kodissa on monia moderneja mukavuuksia. Kaikki huoneet ovat tilavia ja kirkkaasti valaistuja, ja niissä on kovapuulattiat. Talon omistajat voivat rentoutua tilavassa lasi- ja teräsallastalossaanlämmitetty uima-allasja kylpytynnyri. Tämän kodin ominaisuuksien ansiosta ihmiset voivat helposti pysyä lämpimänä keskellä talvea!

8.8850 Dawson Road, Saint Michaels, MD 21663

Myyty Hinta6 300 000 $ (myyty 31. maaliskuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet6 makuuhuonetta/8 kylpyhuonetta
Erän koko17,5 hehtaaria
Valmistusvuosi2003

KaupunkiPyhä Mikaelsijaitsee Chesapeake Bayn varrella kaukana Marylandin suurten kaupunkien ja esikaupunkien vilinästä, joten se on ihanteellinen paikka ihmisille, jotka haluavat rauhaa. Talo Dawson Roadilla on piilossa yli 17 yksityisellä hehtaarilla ja kivenheiton päässä veden rajasta. Pääkodissa on useita makuuhuoneita ja guesthouse kaikilla mukavuuksilla, joten monet ihmiset voivat asua täällä mukavasti. Tämän kartanon omistajat nauttivat puiden reunustamalla tontillaan tenniskentästä, uima-altaasta ja saunasta.

9.3809 Leland Street, Chevy Chase, MD 20815

Myyty Hinta5 850 000 $ (myyty 1. elokuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet5 makuuhuonetta/7 kylpyhuonetta
Erän koko0,56 hehtaaria
Valmistusvuosi1941

Varakas yhteisöChevy Chaseon monia kauniita ja tyyris koteja, minkä vuoksi Leland Streetin koti on listalla. Tässä Yrjöjen aikaisessa kodissa, jossa on punatiilinen ulkopinta ja siirtomaatyyliset ikkunat, kodissa on lämmin tunne heti. Kodissa on neljä kerrosta, viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta (yksi puolikylpyamme), jotka nukkuvat helposti isommallekin perheelle mukavasti. Kuten ihmiset sanovat, sijainti ratkaisee kaiken, ja tämän standardin mukaisia ​​koteja on vaikea löytää Chevy Chase -yhteisöstä.

10.6008 Highland Dr, Chevy Chase, MD 20815

Myyty Hinta5 595 000 $ (myyty 1. huhtikuuta 2022)
Makuuhuoneet/kylpyhuoneet6 makuuhuonetta/8 kylpyhuonetta
Erän koko0,33 hehtaaria
Valmistusvuosi2022

Vaikka Chevy Chase tunnetaan vanhemmasta tyylisestä siirtomaakodistaan, joskus esiin tulee nykyaikaisempia koteja. Tämä kartano päälläHighland Driveon yksi niistä kodeista! Tämä vuonna 2022 rakennettu koti on yksi uusimmista lisäyksistä haluttuun Chevy Chase -yhteisöön, ja se on kävelymatkan päässä kaupoista ja ravintoloista. Tässä talossa on korkeat katot sekä keraaminen ja puulattiat, joten se on vaikuttava. Puhdistettu aidattu piha antaa omistajille mahdollisuuden rakentaa uima-allas, sauna tai kylpytynnyri.

10 kalleinta kotia Marylandissa (kuvilla) | House Graal (2)

Lopulliset ajatukset

Vaikka Maryland on pinta-alaltaan pieni, siellä on joitain upeita asuinpaikkoja. Vaikka jotkut ihmiset saattavat kieltäytyä ajatuksesta maksaa miljoonia talosta, monet talot, joissa on tämä hintalappu, vaikuttavat varmasti sen arvoisilta. Se voi olla houkuttelevaa elää ylellisyydessä!

Katso myös:

 • 10 kalleinta kotia Pohjois-Carolinassa
 • 13 kalleinta kotia Indianassa (kuvilla)

Featured Image Credit: midascode, Pixabay

Sisällys

 • 10 kalleinta kotia Marylandissa (kuvilla) | House Graal (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Sen. Ignacio Ratke

  Last Updated:

  Views: 5631

  Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

  Reviews: 91% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Sen. Ignacio Ratke

  Birthday: 1999-05-27

  Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

  Phone: +2585395768220

  Job: Lead Liaison

  Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

  Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.