31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (2023)

Lukijoiden keskuudessa on suuri ero siitä, kumpi on parempi: lukeminen rannalla vai käpertyä kuuman teen tai kaakaon, pehmeän peiton ja pinon kanssa.pakollisia kirjoja. Ja samallarannalla lukeeon varmasti aikansa ja paikkansa, mikään ei voi korvata sitä kodikasta tunnetta, jonka saat, kun ilmassa on kylmää ja olet eksyksissä todella, todella hyvässä tarinassa. Joten ennen kuin ulkona on liian kylmä, tutustu luetteloomme 31. syksystä ja talvestakirjatse saa sinut paikalliseen kirjakauppaan.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (1)

Huomenna ja Huomenna ja HuomennaKirjailija: Gabrielle Zevin

Sam ja Sadie ovat olleet ystäviä lapsuudesta asti, mutta Harvardissa ollessaan he päättävät aloittaa yhteistyön, joka muuttaa heidän molempien elämänsä. He kerjäävät ja lainaavat, ja valmistuessaan he ovat luoneet menestysfilmin, joka muuttaa heistä yhdessä yössä sensaatioita. Tämä kaksikko saattaa olla älykäs ja menestyvä, mutta he eivät ole immuuneja omalle kunnianhimolleen ja petollisuudelleen.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (2)

Tältä se kuulostaaSusan Rogers ja Ogi Ogas

Lähde matkalle yhdeltä kaikkien aikojen menestyneimmistä naislevytuottajista ja löydä miksi suosikkikappaleesi liikuttavat kehoasi ja koskettavat sieluasi. Tehtävänä auttaa sinua löytämään musiikillinen itsetietoisuus, Rogers murtaa aivomme "kuuntelijaprofiilin" ja sen, kuinka ne reagoivat minkä tahansa kappaleen seitsemään eri elementtiin, kun hän vie sinut levytyksen kulissien taakse.Tämä nimike tulee saataville 20.9.2022.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (3)

Carrie Soto on palannutKirjailija: Taylor Jenkins Reid

Kun Carrie Soto lopettaa tenniksen, hän on kaikkien aikojen paras pelaaja. Eli aina vuoden 1994 US Openiin, jolloin Nicki Chan alkaa rikkoa ennätyksiään. Vaikka urheilumedia alkaa kääntyä häneen ja hänen täytyy harjoitella miehen kanssa, jolle hän melkein avasi sydämensä, Carrie päättää jäädä eläkkeelle ja räjäyttää kaikki yhdellä viimeisellä kaudella.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (4)

Bliss MontageKirjailija: Ling Ma

Äiti liikkuu läpi todellisuuden ja fantasia tarinoiden rakkaudesta, suhteesta, äitiydestä ja kodin ideasta. Myrkyllisestä ystävyydestä, joka muodostuu maagisen lääkkeen ympärille, muinaiseen parantavaan rituaaliin, joka vaatii sinun haudata itsesi elävältä, nämä tarinat osoittavat, kuinka samanlaisia ​​kuvitteellinen ja tavallinen todella ovat.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (5)

Lucy meren rannallaKirjailija: Elizabeth Strout

Kun maailma joutuu lukitukseen, Lucy muuttaa Manhattanilta ollakseen ex-miehensä kanssa pienessä talossa, joka sijaitsee meren rannalla Mainessa. Strout tarkastelee eristäytymisen pelkoa ja vaikeutta sekä toivoa ja rauhaa, joka löytyy sisältä, ja tutkii syviä inhimillisiä tunteita, jotka yhdistävät meidät, vaikka olemme kaukana toisistamme.Tämä nimike tulee saataville 20.9.2022.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (6)

Kuinka olla hukkumatta vesilasiinKirjailija: Angie Cruz

Menetettyään työpaikkansa suuressa lamassa 50-vuotiaana Caran on palattava työmarkkinoille. Cara on työskennellyt työneuvojan kanssa 12 tapaamisen ajan. Hän perehtyy rakkaussuhteisiin, velkaan, gentrifikaatioon ja siihen, mikä ajoi hänet ja hänen vieraantuneen poikansa eroon. Menneisyytensä salaisuuksien ja pimeyden edessä Cruz kirjoittaa naisesta, jolla on vielä paljon taistelua jäljellä.Tämä nimike tulee saataville 13.9.2022.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (7)

Jännettyjen naisten omaisuudetKirjailija: Carolyn Huynh

Oanhin erottua avioliitostaan ​​todellisen rakkauden vuoksi vietnamilainen noita kirosi jälkeläisensä, jotta he eivät koskaan löytäisi rakkautta tai onnea. Oanhin jälkeläinen Mai tietää tämän kirouksen omakohtaisesti. Hän on eronnut miehestään ja vieraantunut sisaruksistaan, ja vaikka hänen aikuiset tyttärensä menestyvät, heidän rakkauselämänsä on DOA. Asiat näyttävät synkiltä, ​​kunnes luotettava meedio kertoo Oanhille, että hän näkee avioliiton, hautajaiset ja pojan syntymän yhdistävän perheen.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (8)

Väkivaltamme päättyyKirjailija: Chloe Gong

Tässä viime vuoden bestsellerin jatko-osassaNämä väkivaltaiset herkut, Juliette on ollut lähetystyössä sen jälkeen, kun hän uhrasi suhteensa Romaan. Ainoa tapa pelastaa hänet *ja* suojella hänen paikkaansa Scarlet Gangin perillisenä? Saa Roma ajattelemaan, että hän on todella syyllinen hänen parhaan ystävänsä murhaan. Roma käsittelee Marshallin kuolemaa ja saa kylmää olkapäätä serkkultaan ja tietää, että saadakseen asiat kuntoon hänen on tapettava tyttö, jota hän sekä rakastaa että vihaa.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (9)

Rakastan sinua, mutta olen valinnut pimeydenKirjailija: Claire Vaye Watkins

Kun kirjailija matkustaa puhuvaan kihlaan jättäen taakseen miehensä ja heidän tyttärensä, hän päätyy viipymään suunniteltua pidempään, laskeutuen lapsuuteensa ja tapaamaan menneisyytensä haamuja joka käänteessä, mukaan lukien exä, joka edelleen kummittelee häntä ja hänen kulttinsa. isä. Kuinka hän voi mennä eteenpäin, kun hän ei voi korjata asioita, jotka menivät pieleen?

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (10)

Viisi tiistaita talvellakirjoittanut Lily King

Kirjakauppias, joka vihdoin alkaa taas tuntea rakkautta ja sen epämukavuutta. Mies, joka on, ei voi auttaa sairasta tyttärentytärtään, vaikka hän haluaisi kuinka paljon. Yliopiston kämppäkaverit, joilla on keski-ikäinen tapaaminen. Kirjoittaja, jonka luona käyvät kaikki miehet, jotka ovat yrittäneet estää häntä. Nämä tarinat kutoutuvat yhteen ja luovat raa'an, rehellisen ja romanttisen katseen ihmissydämeen.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (11)

Valmistettu ManhattanillaKirjailija: Lauren Layne

Upper East Sidessa kasvanut varakas Violet miellyttää ihmisiä. Hän sanoo, tekee ja käyttää aina oikeita asioita ja on syvästi sitoutunut rakastamiinsa ihmisiin. Kun hänen isoäitinsä pyytää Violetia opettamaan Cain Stonea sopeutumaan New Yorkin eliittiin, jotta tämä voisi valmistautua ottamaan perheyrityksen haltuunsa, hän suostuu. Kain on kuitenkin vähemmän kuin innoissaan. Mutta kun he ymmärtävät toisiaan, Violet tajuaa, että onnea ei löydy korkeasta yhteiskunnasta.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (12)

HiihtoviikonloppuKirjailija: Rektok Ross

Sam ahtautunut maastoautoon viiden teinipojan ja koiran kanssa, ja hän pelkää vanhempien hiihtomatkaa. Hänen on luultavasti valvottava nuorempaa veljeään ja tämän ilkikurista ystävää, joka käy hänen hermoilleen, vaikka olisi söpö. Sitten heidän katumaasturinsa törmää lumipenkkiin, ja viikonloppu menee huonompaan suuntaan: ei palvelua, lämpötila laskee, ja Samin veljellä on murskattu jalka ja raivoava kuume. Sam joutui jumiin päiviksi, tavarat hupenevat ja hänen veljensä pahenee. Hän tekee kaikkensa pelastaakseen veljensä.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (13)

Nämä myrkylliset asiatKirjailija: Rachel Howzell Hall

Mickie on digitaalisten leikekirjojen kuraattori: hän kokoaa arvokkaita rahakkeita asiakkaille, jotta he eivät koskaan unohdu tai kadota. Kun hänen viimeisin asiakkaansa Nadia, utelias kaupan omistaja, kuolee oletettuun itsemurhaan, Mickie päättää viedä projektin päätökseen kunnioittaakseen häntä. Pian hän huomaa ratkaisevansa Nadian menneisyyden mysteerin, kun hän saa uhkaavia viestejä… ja totuuden selvittäminen voi tarkoittaa sarjamurhaajan kohtaamista.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (14)

Kuuluisat aivonikirjoittanut Diane Wald

Jack kuoli vuonna 1974, mutta hän on valmis kertomaan tarinansa haudan takaa. Pystyy muistamaan muistoja menneistä elämästään ja pohtii niiden kaikkien välisiä yhteyksiä: lapsuudesta osallistumisestaan ​​älyllisesti lahjakkaiden tutkimukseen, psykologin ja professorin uraansa, rakkaussuhteeseensa opiskelijan kanssa, syvempiä ystävyyssuhteitaan ja kohtalonsa hyväksyminen ja juhliminen. Hänen matkansa heijastuvat siinä, kuinka hän käsittelee jonkun hänelle rakkaan ihmisen murhaa ja lopulta omaa kuolemaansa.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (15)

Lontoon taloKirjailija: Katherine Reay

Kun Carolinen historioitsijaystävä Mat soittaa kertoakseen hänelle, että hänen isotätinsä on saattanut pettää perheen ja maansa mennäkseen naimisiin saksalaisen rakastajansa kanssa toisessa maailmansodassa, hän tietää, että hänen perheensä maine riippuu siitä, että hän paljastaa totuuden. Hän ja Mat löytävät päiväkirjoja ja kirjeitä, jotka paljastavat hänen isotätinsä ja isoäitinsä Waite-sisaruksina, sotien välisenä aikana suosittuna ja nokkelana duona. Kun kirjeet paljastavat enemmän sisaruksista ja heidän suhteistaan ​​miehiin ja toisiinsa, Caroline ihmettelee: oliko hänen isotätinsä natsiyhteistyökumppani vai onko olemassa monimutkaisempi totuus?

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (16)

Albert Entwistlen salainen elämäKirjailija: Matt Cain

Kun Royal Mail Albertin kirje pakotti postimies Albertin jäämään eläkkeelle, hän ei ole varma, kuinka täyttää päivänsä. Hän päättää, että sen sijaan, että jatkaisi yksinäistä elämäänsä, hän aikoo elää rehellisesti - ja löytää Georgen, miehen, jonka kanssa hän vietti täydelliset muutama kuukausi kauan sitten. Kun Albert etsii Georgea ja onnea, jota hän ei ole koskaan sallinut itselleen, hän paljastaa tarinansa ja löytää ystäviä matkan varrelta.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (17)

OppitunnitKirjailija: Ian McEwan

Rolandin elämä ei ole koskaan ollut helppoa. Myrskyisän lapsuuden ja vaimon jättämisen jälkeen hänet yksin poikansa kanssa ja kun Tšernobylin säteily leviää ympäri Eurooppaa, Roland alkaa etsiä vastauksia levottomuuteensa. Hänen etsiessään mukavuutta ja lohtua saa sinut kyseenalaistamaan omia valintojasi ja historian vaikutusta ihmiskuntaan.Tämä nimike tulee saataville 13.9.2022.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (18)

SankofaKirjailija: Chibundu Onuzo

Kun hänen äitinsä kuolee, hänen miehensä eroaa hänestä ja hänen tyttärensä kasvaa, Anna ymmärtää mitä tahansa itsetuntoa. Kun hän löytää vihjeitä afrikkalaisesta isästään, hän oppii enemmän kuin lupasi: hän oli mukana radikaalissa politiikassa 70-luvulla, joka johti siihen, että hänestä tuli Länsi-Afrikan pienen valtion presidentti (ja ehkä jopa diktaattori). Ja hän on vielä elossa. Matka, jonka Anna jatkaa isänsä jäljittämiseksi, on liikuttava, hauska ja kiehtova.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (19)

Ei kaunottaret tai hirviötKirjailija: Tara Goedjen

Äitinsä uuden työtehtävän ansiosta Rylie palaa paikkaan, johon hän ei koskaan halunnut palata: Twentynine Palmsiin. Aavikko on hänelle tuskallinen: muistot kuolleesta isästä ja isoisästä, joka katkaisi siteet perheeseen ennen kuolemaansa, nousevat esiin, hänen ystävänsä Lily on kadonnut, ja nyt Ryliellä on näkyjä hirviöistä yössä. Se kaikki on sidottu hänen isoisään ja mökkiin, jonka hän jätti jälkeensä, ja vaikka Rylie haluaa totuuden, hän ei ole varma, mikä on tappavampaa – aavikko vai hän itse.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (20)

Valkoinen savuKirjailija: Tiffany D. Jackson

TässäHill Housen kummitustapaaMene ulosnuorten aikuisten trilleri, seuraamme Marigoldia ja hänen perhettään heidän yrittäessään löytää uuden alun kuvan täydellisessä kodissaan Maple Streetillä… täydellinen lukuun ottamatta sen ympärillä olevia rappeutuneita koteja, varovaisia ​​naapureita ja salaisuuksia. Sitten asiat alkavat kadota, ovet avautuvat ja valot välkkyvät itsestään, varjoja nähdään ja ääniä kuullaan, ja Marigold alkaa tuntea haamujensa palaavan… varsinkin kun hänen röyhkeä sisarensa kertoo hänelle uudesta ystävästä, joka haluaa Marigoldin eroon.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (21)

Joulu Peachtree BluffissaKirjailija: Kristy Woodson Harvey

Selvä, tarvitset ainakin yhden lomakirjan TBR:ään tällä kaudella. Ansley on aina tukena tyttäriään, kun he tarvitsevat häntä kriisissä. Mutta vuosisadan myrskyn ja hänen ahdistuneen tyttärentyttärensä Vivin, jonka äiti Caroline on lähtenyt hänen kanssaan lomalle, välissä Ansley saattaa olla se, joka tarvitsee pelastusta. Vivin piittaamattomuus on pakottanut heidät suojaan hurrikaanin aikana, ja kun sisarukset yrittävät kerrankin pelastaa äitinsä, he tarvitsevat tiimityötä ja joulun taikaa toimiakseen.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (22)

Tällainen päiväKirjailija: Kelley McNeil

Annien kotimainen autuus – kaunis talo, rakastava aviomies, suloinen tytär – järkyttyy, kun hän herää auto-onnettomuudesta ja hämmentyneet lääkärit kertovat hänelle, ettei sellaista ole koskaan ollut olemassa. Hänen avioliittonsa on päättymässä, hänen vieraantunut sisarensa on nyt hänen paras ystävänsä, ja hänen maalaistalonsa ja tyttövauva on vaihdettu taiteilijan uraan Manhattanilla. Kun Annie yrittää sovittaa yhteen menneitä muistojaan todellisuuden kanssa, Annie ihmettelee – valehtelevatko kaikki hänen ympärillään?

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (23)

KohteessaKirjailija: Sarah Echavarre Smith

Alian tasainen nousu menestyksen tikkaille on juuri muuttunut rockimmaksi. Hän on innoissaan tuottajana Utahin kansallispuistoista kertovassa unelmasarjassaan, joka on saanut inspiraationsa myöhäisestä apongistaan. Innostunut, paitsi hänen uusin miehistön jäsen Drew, joka sattuu olemaan kaveri, joka haaveili häntä kaksi viikkoa sitten hämmästyttävän treffin jälkeen. Kun jännitys muuttuu intohimoksi, Alia kuumenee suurista tunteista. Mutta kun sarjan juontaja ryhtyy roistoon ja vaarantaa koko kuvauksen, Alia joutuu luottamaan Drew'hun ja riskeeraamaan uransa pelastaakseen kaiken.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (24)

Hän saa sen minultaKirjailija: Jacqueline Friedland

Kun Maggie törmää lehdessä olevaan mainokseen, jossa tarjotaan tuhansia dollareita naisille, jotka voivat synnyttää toisten ihmisten vauvoja, hänen naurunsa muuttuu pian toivoksi, kun hän tajuaa, mitä rahat voisivat auttaa häntä ja hänen perhettään. Ennen pitkää hän on sovitettu perheeseen, kantaa heidän kaksostaan ​​ja luovuttaa heidät pois ja jatkaa elättääkseen perhettään paremmin ja ryhtyäkseen opettajaksi. Se näyttää liian helpolta; joten hän ei voi ymmärtää, miksi kymmenen vuotta myöhemmin hedelmällisyysklinikka soittaa ja pyytää jatko-DNA-testiä.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (25)

L.A. SääKirjailija: Maria Amparo Escandon

Kuivassa kuin luussa-LA:ssa säähaluinen Oscar kaipaa epätoivoisesti pientäkin sadetta. Hänen vaimonsa Keila puolestaan ​​haluaa vain vähän enemmän läheisyyttä ja vähän vähemmän Weather Channelia – eikä hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa avioliitto. Hänen päätöksensä lähettää aaltoja läpi perheen: heidän kolme tytärtään jäävät kyseenalaistamaan kaikkea, mitä he tietävät. Jokaisen Alvarado-perheen jäsenen on pohdittava omia suhteitaan ja sitä, mitä tarkoittaa myrskyn kestäminen verrattuna evakuointiin.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (26)

LitaniaKirjailija: Jess Lourey

On kesä 1984, ja Frankie on juuri lähetetty asumaan vieraantuneen äitinsä luo, jota hän tuskin tuntee. Heti kun hän saapuu Litanin pikkukaupunkiin, hän tuntee, että jotain on pahasti, hyvin pielessä: kaikki ovat vainoharhaisia ​​ja levottomia, paikalliset kuiskaavat Pelistä, ja hänen äitinsä varoittaa häntä pysymään poissa aikuisista ja metsästä. Sitten Frankie näkee tilaisuuden paljastaa synkkiä salaisuuksia, kun kiusaajat kutsuvat hänet peliin. Mutta kun hysteria puhkeaa, Frankie pelkää elävänsä hirviöiden keskellä.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (27)

Etsitään pariskuntiaKirjailija: Briana Cole

Vastaavioiset Bridget ja Roman haluavat pitää suhteensa tuoreena, seikkailunhaluisena ja jännittävänä. Joten kun he tapaavat naimisissa olevat swingerit Corinnen ja Patrickin, he tuntevat välittömästi olevansa avoimia ystävyydelle ja huolettomalle glamourille, jota he huokuvat. Vaihdettuaan puolisonsa yhteen intohimoiseen iltaan, Bridget ja Roman tuntevat olonsa läheisemmiksi kuin koskaan – aina sen jälkeen, kun Corinne ja Patrick muuttuvat omistushaluisiksi, vaativiksi ja vaarallisiksi. Bridget ja Roman tuntevat olevansa epäilysten, valheiden ja salaisuuksien painajaisen kiinni, jotka koettelevat heidän uutta avioliittoaan – ja heitä itseään – murtumispisteeseen saakka.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (28)

RoskakoritKirjailija: Alison Stine

Sukupolvien jälkeen tulvat ovat piirtäneet rannikkoviivoja uudelleen, ja globaalit suurvallat ovat sopineet, etteivät ne enää tuota muovia – tehden roskasta uuden valuutan. Coral, äiti, joka poimii muovia joista ja metsistä, haluaa epätoivoisesti pelastaa lapsensa kierrätystehtaiden työstä. Jos hän ansaitsee tarpeeksi, hän voi paeta Trashlandsista, strippiklubin mukaan nimetystä kaatopaikasta sen reunalla, jossa klubin väkivaltainen omistaja hallitsee pormestarina. Se on yhtä roskaa todellisuutta kuin miltä se kuulostaakin – kunnes toimittaja saapuu Trashlandsiin ja Cora saa mahdollisuuden muuttaa kaiken.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (29)

Sinkkujen pöytäKirjailija: Sara Desai

Zara on pakkomielle julkkiksista, seurustelee ystäviensä kanssa eikä avaa sydäntään enää koskaan. Jaylla on julkkisasiakkaita ja hän on päättäväinen työskennellä kovasti ja pysyä keskittyneenä. Kun he tapaavat sinkkupöydässä, Zara järkyttää lopulta miehestä, jota hän ei voi verrata, ja Jay haluaa vain välttää hänen kaaoksensa. Kun heidät on pakotettu yhteen hääkauden ajaksi, he tekevät sopimuksen: Zara löytää lopulta hänelle parin, jos hän esittelee hänelle julkkissuhteitaan. Mutta heidän pieni järjestelynsä paljastaa, että täydellinen ottelu saattaa olla heidän omansa.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (30)

BalerinatKirjailija: Rachel Kapelke-Dale

Nuoruudessaan Delphine lähti Pariisin oopperabaletista uuteen elämään Pietariin – hylkäsi halutun solistipaikkansa ja otti mukaansa salaisuuden, joka voi pilata hänen kahden parhaan ystävänsä ja baleriinitoverinsa elämän. Nyt 36-vuotias Delphine palaa koreografiaan balettia, joka toivottavasti saa vauhtia hänen uransa ja korjaa asiat entisten ystäviensä kanssa. Mutta pian hän tajuaa, että asiat ovat muuttuneet hänen lähdön jälkeen, ja kaikki salaisuudet tulevat lopulta pintaan.

31 pakollista kirjaa syksyksi ja talveksi (31)

Soita meille mitä kuljetammeKirjailija: Amanda Gorman

Aikaisemmin tunnettu nimelläMäki, jota kiipeämme ja muita runoja, tämä avajaisrunoilija Amanda Gormanin runokokoelma on muuttava, toiveikas ja parantava. Gorman sukeltaa historiaan, kieleen, identiteettiin ja pyyhkimiseen intiimin runouden avulla samalla kun valjastaa maailmanlaajuisen pandemian aiheuttamaa kollektiivista traumaa ja vahvistaa Gormania sanansaattajaksemme menneisyydestä ja äänemme tulevaisuutta varten.

Brit + Co voi toisinaan käyttää affiliate-linkkejä mainostaakseen muiden myymiä tuotteita ja ansaitakseen palkkioita, mutta tarjoamme aina aitoja toimituksellisia suosituksia.

Seuraa meitäPinterestja tilaa meidänsähköpostiuutiskirjelisää pakollisia kirjoja!

Sivustosi artikkeleista

  • Kirjat luettavaksi latinalaisamerikkalaisperintökuukaudelle - Brit + Co ›
  • 30 kirjaa, jotka sinun pitäisi lukea ainakin kerran elämässäsi - Brit + Co ›
  • 18 ehdottomasti luettavaa kirjaa musiikin ystäville - Brit + Co ›
  • 10 ehdottomasti luettavaa kirjaa, joita luovat ihmiset rakastavat - Brit + Co ›
  • 31 talvilaulua, jotka eivät liity lomaan - Brit + Co ›
  • TBR Deep Dive | Mitä TBR tarkoittaa? Kuinka aloitan TBR:n? - Brit + Co ›

Aiheeseen liittyviä artikkeleita verkossa

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 18/09/2023

Views: 5974

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.