5 halvinta asuinpaikkaa Marylandissa: Opas (2024)

Maryland on loistava paikka asua, koska se on lähellä merta ja Washington D.C.:tä. Mutta se on myös yksi kalleimmista paikoista soittaa kotiin, ja sen elinkustannukset ovat13 % korkeampikuin kansallinen keskiarvo. Mitkä ovat siis halvimmat paikat asua Marylandissa?

Onneksi osavaltiossa on edullisia kaupunkeja, joiden asuntojen hinnat eivät riko pankkia. Tässä on yleiskatsaus viidestä halvimmasta asuinpaikasta Marylandissalöytää seuraava kotipaikkasi.

5 halvinta asuinpaikkaa Marylandissa: Opas (1)

Halvimmat asuinpaikat Marylandissa: Greenbelt

Agentit kilpailevat, sinä voitat.

Greenbelt on edullinen, keskeisellä paikalla sijaitseva esikaupunki, jossa on 23 219 asukasta. Se on vain 22 km:n päässä Washington D.C.:stä ja 40 km:n päässä Baltimoresta, joten voit matkustaa kumpaan tahansa kaupunkiin töihin autolla tai junalla.

Nimensä mukaisesti Greenbeltissä on paljon puistoja ja viheralueita, joista voit nauttia. Alueella on 190 hehtaaria puistoaluetta ja 23 leikkikenttää. Kaupungissa on myös Greenbeltin kansallispuisto, jossa on kilometrejä vaellusreittejä, piknikpöytiä ja leirintäalue, jossa voit yöpyä perheesi kanssa.

Mielenkiintoinen tosiasia tästä kaupungista on, että se oliliittovaltion hallituksen rakentama ja suunnittelemaosana New Dealia. Kun maa myytiin 1950-luvulla, Greenbeltin asukkaat perustivat asunto-osuuskunnan ja ostivat alueelle 1 600 asuntoa. Osa kaupungista on edelleen osuuskunnan omistuksessa ja hoidossa, mikä antaa sille yhteisöllisen tunnelman.

Toinen asia, josta pidät Greenbeltissä, on se, että monet kodeista on rakennettu art deco -tyyliin. Nämä historialliset kodit myydäännoin 227 400 dollaria, mikä on80 641 dollaria vähemmänkuin osavaltion keskiarvo. Voit säästää vielä enemmän asunnon ostossa työskentelemällä aalennus kiinteistönvälittäjäjoka tarjoaa ostajalle alennuksia.

Edullisimmat asuinpaikat Marylandissa: Hagerstown

5 halvinta asuinpaikkaa Marylandissa: Opas (2)

Hagerstown on pieni 40 152 asukkaan kaupunki lähellä Pennsylvanian rajaa. Alue on hiljainen ja perheystävällinen, mutta silti siellä on paljon tekemistä. Voit vierailla useissa museoissa, mukaan lukien Washington County Museum of Fine Arts, Jonathan Hager House, ilmailumuseo ja lelujunamuseo.

Kaupungissa on myös Maryland Theatre ja Maryland Symphony Orchestra, joten voit nauttia maailmanluokan baletteista suoraan takapihallasi. Jos pidät monsteriautoilusta musikaalien sijaan, voit suunnata sen sijaan Hagerstown Speedwaylle.

Jos haluat tehdä ostoksia, Hagerstownissa on paljon taidegallerioita ja antiikkiliikkeitä sekä huippuluokan outlet-ostoskeskus. Kaupunki on myös vain 75 mailin päässä sekä Washington, D.C.:stä että Baltimoresta, mikä avaa entistä enemmän vähittäismyyntivaihtoehtoja.

Hagerstownissa on paljon mukavuuksia, mutta se on silti edullinen. Asunnon mediaaniarvo on vain155 700 dollaria, mikä on 61 800 dollaria vähemmän kuin kansallinen keskiarvo. Jos suunnittelet vuokraa, joudut maksamaan vain 832 dollaria kuukaudessa asunnosta, joka on helposti edullinenkaupungin mediaanitulot40 800 dollaria.

Halvimmat asuinpaikat Marylandissa: Brunswick

Brunswick on 6 258 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee 15 mailin päässä Frederickistä ja noin 60 mailin päässä Baltimoresta ja DC:stä. Vaikka Brunswick on suhteellisen pieni, siellä on edelleen paljon tapahtumaa. Alueella on useita viinitarhoja, joissa voit nauttia lasillisen punaista, mukaan lukien Creek's Edge Winery ja Hiddencroft Vineyards. Kaupungissa sijaitsee Brunswick Heritage Museum, joka kattaa rautatien ja paikallisen alueen historian. T

Brunswickissa on myös viehättävä pääkatu, jota reunustavat kaupat ja ravintolat. Voit nauttia voileivän tai kulhon keittoa Beans in the Belfryssä, joka on kunnostetussa kirkossa sijaitseva ravintola. Tai pysähdy Smoketown Brewingiin, panimoksi muutettuun palotaloon ja ota tuoppi kylmää artesaaniolutta. Jos haluat nauttia luonnonkauniista kävelystä illallisen jälkeen, suuntaa Maryland Heightsiin, jossa on vaellusreittejä kauniilla näkymillä Potomac-joelle.

Mediaanivuokrahinnallavain 901 dollaria, Brunswick on yksi halvimmista paikoista asua Marylandissa. Alueen asunnot ovat myös edullisia ja myydään keskimäärin 237 800 dollarilla. Brunswickin kotitalouden mediaanitulot ovat 81 250 dollaria vuodessa, minkä pitäisi helpottaa kiinteistötikkaille pääsyä ja säästämistä tulevaisuutta varten.

Halvimmat asuinpaikat Marylandissa: Potomac Heights

Potomac Heights on Washington D.C.:n esikaupunki, joka on vain 50 mailin päässä kaupungista. Potomac Heights itse on pieni, ja sen väkiluku on vain 1 289. Mutta koska olet niin lähellä maan pääkaupunkia, sinulla on tekemistä vapaa-ajallasi.

D.C.:ssä on yli tusina museota, mukaan lukien National Gallery of Art ja International Spy Museum. Kaupungissa on myös maailmanluokan ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. On olemassa useita Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita, kuten Cranes, joka tarjoilee espanjalais-japanilaisia ​​fuusioruokia. On myös useita kaupunginosia, joissa on putiikkeja, kirjakauppoja ja taidegallerioita, kuten Georgetown ja Dupont Circle.

Vaikka Potomac Heights on kivenheiton päässä kaupungista, se ei ole kallis. Koteja alueellamaksoi vain 66 800 dollaria, mikä tekee siitä yhden halvimmista paikoista asua Marylandissa. Asunnon vuokraus maksaa noin 1 097 dollaria kuukaudessa, joten asunnon ostaminen voi olla taloudellisesti järkevämpääTop Marylandin kiinteistönvälittäjä.

Halvimmat asuinpaikat Marylandissa: White Marsh

White Marsh on Baltimoren esikaupunki, joka on noin 25 minuutin päässä kaupungista. Se on suhteellisen pieni kaupunki, jonka väkiluku on vain 9 722, mutta se tarjoaa silti runsaasti mukavuuksia.

Alueella on useita ostoskeskuksia, kuten Avenue at White Marsh, tasokas ulkoilmaostoskeskus. Siinä on kauppoja, kuten Ulta, Loft ja Yankee Candle, ja siellä on myös yli tusina ravintolaa, kuten Bar Louie, BurgerFi ja korealainen ravintola nimeltä Brown Rice. Kauppakeskuksessa on jopa talvisin ulkoluistelu, sisätiloissa laskuvarjohyppymahdollisuus ja AMC-teatteri.

Jos haluat lisää ostos- ja ruokailumahdollisuuksia, vieraile White Marsh Mall -ostoskeskuksessa. Siinä on yli 130 myymälää, mukaan lukien Macy's, American Eagle ja Forever 21. Oletko kyllästynyt ostoksille? Suuntaa kartingradalle kilpailemaan tai Dave ja Buster nauttimaan arcade-peleistä ja co*cktaileista. Pelaa jännittävää paintball-peliä Route 40 Paintballilla tai vie lapsesi ZBounceiin puskuriautoille, lastenajeluille ja pomppitaloille.

Kotitaloudet White Marshissa ansaitsevat keskimäärin92 420 dollaria, joten sinulla on budjetissasi runsaasti tilaa nauttiaksesi alueen viihdevaihtoehdoista. Ottaen huomioon, että White Marsh on yksi halvimmista paikoista asua Marylandissa, sinulla on myös varaa unelmiesi kotiin. Talot maksavat keskimäärin vain 282 100 dollaria. Kun säästät käsirahaa, voit vuokrata asunnon 1 414 dollarilla kuukaudessa.

Muutto Marylandiin

Jos jokin näistä kuvauksista saa sinut harkitsemaan harppauksen tekemistä ja muuttoa Marylandiin, sinun kannattaa pyytää kiinteistönvälittäjä auttamaan – mutta muutamia asioita on hyvä pitää mielessä.

Ennen kuin tarkastelet koteja Marylandissa, sinun on tiedettävä, onko sinulla todella varaa omistaa sellainen. Asuntolainan maksut ovatyleensä korkeampikuin vuokra useimmissa osavaltioissa. Ja vaikka hinnat ovat lähellä, kodin omistamiseen liittyy muita kustannuksia vuokraamisen sijaan.

Kiinteistöverosi lisätään kuukausittaiseen asuntolainamaksuun. Ja jos annat alle 20 % käsirahasta, lainanantajasi todennäköisesti vaatii sinua maksamaanyksityinen asuntolainavakuutus (PMI)yhtä hyvin.

Sinun on myös maksettava joitain kuluja, joita et ehkä olisi joutunut maksamaan vuokrauksen aikana: apuohjelmat, kaapeli, roskakori ja kaikki tarvittavat korjaukset.

Varmista, että sinulla on mukavasti varaa asuntolainasi lisäksi myös mahdollisiin lisäkuluihin ennenensimmäisen asunnon ostaminen.

Jos olet laskenut numerot ja päättänyt, että kyllä, sinulla on varaa asuntoon, seuraava askel on tavata asuntolainanantaja. Voit keskustella erilaisista asuntolainatyypeistä ja päättää, mikä olisi sinulle paras. Haluat myös ollaennakkohyväksytty asuntolainaksiennen kuin aloitat talon metsästyksen.

Jotta saat ennakkohyväksynnän asuntolainalle, sinun on jaettava rahoitus- ja työtietosi lainanantajan kanssa. He vaativat asiakirjoja, kuten verolomakkeita, palkkatodistuksia ja paljon muuta. Kun he ovat tarkistaneet ja vahvistaneet tietosi, he päättävät, hyväksyvätkö he sinut asuntolainalle. Jos he tekevät, he kertovat sinulle asuntolainavaihtoehdoistasi ja ehdoistasi.

Lainanantaja antaa myös ennakkohyväksyntäkirjeen. Voit näyttää tämänmyyjiäkun etsit koteja, kerro heille, että voit varmistaa rahoituksen.

Ole valmis neuvottelemaan

On enemmän kuin todennäköistä, ettämyyjätulee takaisin sinulle vastatarjouksella. Se on vain osa neuvotteluja. On sinun päätettävissäsi, voitko hyväksyä heidän laskurinsa mukavasti, vastata omalla vastatarjouksellasi vai kävellä pois.

Pidä taloutesi mielessäsi äläkä anna itsesi jännittyäensimmäisen asunnon ostaminen. Huolimatta siitä, kuinka paljon luulet talon olevan täydellinen sinulle, jos sinulla ei ole siihen mukavasti varaa, on aika miettiä kahdesti.

Muistaaostajia: sinun on tiedettävä, mitä koti vaatii, jotta se vastaa odotuksiasi rakentamisen laadusta. Talot saattavat joutua korjaamaan muutamia asioita joko ennen asunnon ostamista tai heti sen jälkeen. On tärkeää olla tietoinen näistä ongelmista, koska se voi aiheuttaa päänsärkyä pidemmällä tiellä talon ostamisen jälkeen.

Usein, josmyyjäon tarpeeksi motivoitunut myymään talon, he saattavat tehdä yhteistyötä kanssasi ja sisällyttää korjaukset ja kevyet remontit talon myyntisopimukseen. Varmistamalla, että sinulla on tarkastajat ja riippumattomat urakoitsijat tarkastamaan talon merkittävien ongelmien varalta, voit säästää päänsärkyä pitkällä aikavälillä.

Sinun on myös oltava tietoinen taloa ympäröivistä markkinoista. Jos katsot harkitsemasi kodin lähellä sijaitsevia naapurustoja, saatat löytää muita paikkoja, jotka voivat olla edullisempia, lähempänä tärkeää sijaintia tai yksinkertaisesti uudempia kuin harkitsemasi. Varmistamalla, että olet tietoinen alueesta etkä keskity yhteen taloon, voit varmistaa, että teet parhaan mahdollisen valinnan tarjousta tehdessäsi, etkä välttämättä valitse listan ensimmäistä.

Varmista, ettet tarjoa talosta liian korkeaa tai liian alhaista hintaa. Liian korkean tarjouksen avulla saat todennäköisesti talon nopeammin, mutta saatat joutua maksamaan asunnostasi yli markkina-arvon ja joudut todennäköisesti kattamaan nämä kustannukset ennen kuin voit olla sopivassa asemassa oman pääoman tuottamiseksi kotiin.

Tarjoa liian vähän jaostajavoi suoraan kieltäytyä ja heikentää huomattavasti mahdollisuuksiasi saada koti, jonka haluat ostaa. Jos olet epävarma, ota yhteyttä ammattimaiseen kiinteistönvälittäjään, joka tuntee markkinat.

Sinun pitäisi ymmärtää, miten kiinteistönvälittäjäpalkkiot toimivat.

Kiinteistönvälittäjäpalkkio jaetaan yleensä 50/50 välittäjien kesken, jotka edustavatostajajamyyjä. Joten 6 %:n bruttoprovisiosta agenttisi saa tyypillisesti vain 3 % bruttopalkkiosta.

Tuosta 3 prosentista agentin on erotettava toimistostaan. Tämä vaihtelee yleensä 50/50:stä jopa 90/10-jakoon. Joten keskimäärin todellinen agentti voi saada vain 1,5 % tuosta 6 % provisiosta.

Muista, että kiinteistöissä kaikki on neuvoteltavissa. Älä alenna kiinteistönvälittäjän käyttöä, koska luulet, että sinun on maksettava 6–10 % palkkioita. Edustajat voivat neuvotella alhaisemmista hinnoista riippuen tapahtumatyypistä, tarvittavista palveluista ja liiketoiminnan tiheydestä.

Jos olet esimerkiksi kiinteistösijoittaja, joka myy ja ostat 10 asuntoa kuukaudessa, agentti saattaa olla valmis työskentelemään 50 %:n alennuksella vastineeksi määrästä. Jos he saavat suosituksen luotettavasta lähteestä, he voivat tarjota vaatimattoman alennuksen, mutta silti täyden palvelun kokemuksen. Jos et tarvitse agenttia avoimien ovien järjestämiseen, he voivat varmistaa aostajasuoraan, ilman eroa toisen edustajan kanssa, he voivat tarjota alennuksen suhteessa säästöihinsä.

Asunnon myyjätvoivat myös työskennellä edustajiensa kanssa bonusten ja kannustimien parissa. Myyjä voi maksaa ne tai ne voidaan maksaa listausagentin provisiosta. Esimerkiksi 10 000 dollarin bonuksen tarjoaminen täysihintaisesta tarjouksesta, joka sulkeutuu 30 päivän kuluessa, tai 3 %:n ostohinnasta ostajan sulkemiskulujen rahoittaminen.

Etsitkö hienoaKiinteistönvälittäjäauttaa sinua löytämään kodin Marylandissa?UpNest, jonka emoyhtiö omistaaRealtor.com, voi saada sinut kosketuksiin alan parhaiden kanssa

Jos etsit apua kiinteistömatkallesi,UpNeston maksuton palvelu kodin myyjille ja ostajille löytääkseen parhaat kiinteistönvälittäjät paikallisesti. UpNest-alustan avulla voit vertailla useita agentteja alueellasi, jotta voit vertailla arvosteluja, palkkioita, aiempia myyntiä ja paljon muuta.

Verkkoagenttimme on tarkastettu huolellisesti ja tarjoavat usein kilpailukykyisiä, keskimääräistä alhaisempia palkkioitaUpNestAsiakkaat. Ei ole velvoitetta rekisteröityä verkostomme kiinteistönvälittäjään, mutta kun voit mahdollisesti säästää tuhansia provisioissa – miksi et tekisi? Jos olet valmis aloittamaan, kirjoita postinumerosi alle!

Agentit kilpailevat, sinä voitat.

Onko Marylandissa kallista asua?

Kyllä, valitettavasti Maryland on yksi kalleimmista osavaltioista Yhdysvalloissa Kaiken kaikkiaan sen elinkustannukset ovat kuudenneksi verrattuna kaikkiin muihin maan osavaltioihin. Valtion tavarat ja palvelut maksavat enemmän kuin valtakunnallinen keskiarvo.

Onko Delawaressa halvempaa asua kuin Marylandissa?

Delware on yleensä halvempi kuin Maryland, vaikka elinkustannukset Delaware Cityssä, DE, ovat 1,3 % korkeammat kuin Baltimoressa, MD. Sinun olisi ansaittava 60 776 dollarin palkka säilyttääksesi nykyisen elintasosi. Työnantajat Delaware Cityssä, DE, maksavat tyypillisesti 3,6 % enemmän kuin työntekijät Baltimoressa, MD.

5 halvinta asuinpaikkaa Marylandissa: Opas (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 5635

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.