5 parasta asuinpaikkaa Meksikossa (2024)

Meksikon parhaat kaupungit ulkomaalaisille ja digitaalisille nomadeille

5 parasta asuinpaikkaa Meksikossa (1)Meksiko on suosittu ulkomaalaisten keskuudessa asuinpaikkana. Jos haluat opiskella, työskennellä tai jäädä eläkkeelle Meksikossa, maassa on monia vaihtoehtoja. Sitä on siunattu upealla säällä, kauniilla maisemilla ja laadukkaalla yksityisellä terveydenhuollolla. Meksiko houkuttelee myös matkustajia ja ulkomaalaisia, jotka etsivät alhaisempia elinkustannuksia. Ja Meksikossa on 941 kaupunkia, kaikki mahdolliset uudet asuinpaikat. Kumpi kannattaa valita? Mikä onparas paikka asua Meksikossa?

Lue myös:Meksikon terveydenhuoltojärjestelmä

Mitä ulkomaalaisten on tiedettävä Meksikosta

Monet ulkomaalaiset valitsevat asuinpaikkansa Meksikossa ilmaston perusteella. Joillakin Pohjois-Meksikon alueilla on neljä vuodenaikaa kuivilla ja kuumilla kesillä. Ulkomaalaiset ovat usein yllättyneitä siitä, kuinka kylmä talvi on Meksikon vuoristokaupungeissa. Etelä-Meksikossa on lämmintä kuumaan ympäri vuoden, sateisina ja kuivina vuodenaikoina.

Yksi ainutlaatuinen puoli asua Meksikon parhaissa paikoissa on ulkomaalaisten asukkaiden kanssakäyminen, joita kutsutaan "lumilintuiksi". Lumilinnut pakenevat pohjoisen pallonpuoliskon kylmiä talvia. Saatat huomata, että ulkomaalaisten yhteisö kutistuu kesällä, kun lumilinnut lähtevät. Syksyllä ja talvella vuokra-asuntoja ja AirBnB:itä voi olla vaikea löytää, koska lumilinnut vuokraavat niitä. Oletko muuttamassa Meksikoon asuaksesi pidemmällä aikavälillä? Muuta sitten keväällä tämän syklin välttämiseksi.

Meksikon sisällä peruspalvelujen laatu on laaja. Tämä sisältää tiet, vesiliikenteen ja julkisen liikenteen. Kaikissa Meksikon suurissa kaupungeissa on jonkin verran ilmansaasteita. Hanavesi ei ole turvallista juoda. Turvallisuus voi olla huolenaihe myös Meksikossa. Paikat, jotka ovat tai eivät ole turvallisia, voivat muuttua nopeasti.

Meksikon kulttuurissa perhe ja siihen liittyvät vastuut ovat tärkeämpiä kuin täsmällinen täsmällisyys. Meksikolaiset pitävät yhteydenpidosta henkilökohtaisesti tai chat-sovellusten kautta. Pitkäaikaiset ulkomaalaiset tietävät, että sinulla on parempi kokemus, jos opit ja puhut espanjaa Meksikossa.

Lue myös:Muutto Yhdysvalloista Meksikoon

Kuinka tunnistamme Meksikon parhaat kaupungit

On haaste valita parhaat paikat asua Meksikossa, kun niin monet ulkomaalaiset ovat onnellisia niin monissa paikoissa siellä. Tässä artikkelissa arvioitiin tärkeimpiä Meksikon ulkomaalaisten kohteiden turvallisuutta, elinkustannuksia, terveydenhuoltoa ja työvaihtoehtoja. Laadimme sitten numeerisesti jokaisen kaupungin kunkin tekijän mukaan. Viidellä listatulla kaupungissa oli paras yhdistetty pistemäärä.

Esimerkkeinä resursseistamme arvioimme terveydenhuoltoa, työvaihtoehtoja ja maahanmuuttomalleja käyttäenTreffit Meksikoon, Meksikon hallituksen virallinen tietokanta. Tarkastelimme kulttuuria, palveluita, viheralueita ja liikennevaihtoehtoja suoralla tutkimuksella jokaisesta kaupungista, mukaan lukienUNESCOperintöluettelot. Sitten tarkistimme ja vertasimme elinkustannuksia kiitosNumbeo. Tarkistimme turvallisuuden kanssaGlobaali asuinpaikkaindeksi. Ja opimme maahanmuuttajien omista kokemuksista Meksikossa – esimerkiksi monet ihmiset ylistivät pyöräilyä Méridassa. Kaikki nämä tulokset vaikuttivat kunkin kaupungin mittareihin.

Lue lisää päivittäisistä elämän kustannuksista MeksikossaElinkustannukset Meksikossa.

5 parasta asuinpaikkaa Meksikossa (2)

Löydä paras kansainvälinen vakuutus

  • Vertaa useita tarjouksia ja kattavuusvaihtoehtoja
  • Työskentele vakuutusasiantuntijan kanssa ilman lisäkustannuksia
  • Löydä tarpeisiisi ja budjettiisi sopivin suunnitelma

Viisi parasta asuinpaikkaa Meksikossa

Tässä on viisi Meksikon parasta kaupunkia ulkomaalaisten asumiseen. Jokaisella on oma vahva persoonallisuutensa. Kumpi sopii sinulle?

5. San Miguel de Allende – Ulkomaalaisten ja vierailijoiden rakastama

5 parasta asuinpaikkaa Meksikossa (3)

San Miguel de Allenden kaupunki on Meksikon sydämessä. Se on yksi niistäMeksikon turvallisimmat kaupungit. Se on myös yksi matkailijoiden ja ulkomaalaisten suosituimmista paikoista maailmassa.

San Miguel de Allenden ainutlaatuinen kulttuuri ja arkkitehtuuri ovat ansainneet sen Unescon maailmanperintökohteeksi. Kukkuloilla sijaitseva ilmasto on lämmin tai lauhkea, yleensä aurinkoinen ja kuiva. Sen historiallinen katurakenne tekee kaupungista kävelykelpoisen. Sen taideyhteisö on ollutyhteydessä Pohjois-Amerikan ulkomaalaisiin1930-luvulta lähtien.

Pienestä koostaan ​​huolimatta San Miguel de Allendessa on nyt pohjoisamerikkalaisten siirtolaisten tarvitsemat mukavuudet. Näitä ovat hyvä terveydenhuolto ja kansainväliset koulut. Se on yksi helpoimmista paikoista asua taijää eläkkeelle ulkomaalaisenaMeksikossa. Data Méxicon mukaan monet maahanmuuttajat muuttavat tänne liittyäkseen perheenjäseniin.

Väitetään, onko San Miguel ylittänyt rajan hurmaavasta ylituristiseen. Sen elinkustannukset ovat alhaisemmat kuin Yhdysvalloissa. Mutta se on kalliimpaa kuin monissa muissa Meksikon paikoissa, joissa työmahdollisuudet ovat rajalliset. San Miguel de Allendeen rakastuville ulkomaalaisille kannattaa löytää tapa asua täällä.

4. Monterrey – Meksikon ahkerin kaupunki

5 parasta asuinpaikkaa Meksikossa (4)

Ulkomaalaisille, jotka aikovat työskennellä Meksikossa, Monterrey on mahdollisuuksien kaupunki. Voit tehdä maailmanluokan uran Monterreyssä. Se on Meksikon kolmanneksi suurin kaupunki, jossa asuu yli miljoona. Se on myös Meksikon toiseksi tärkein taloudellinen keskus. Monet teollisuudenalat ja kansainväliset yritykset sijaitsevat täällä.

Monterreyn upea ympäristö on yllätys. Kaupunkia ympäröivät henkeäsalpaavat vuoret ja se on täynnä silmiinpistävää arkkitehtuuria. Kaupungin sydän on vihreä ja puistoja yhdistää Santa Lucia -joen kävelyreitti. Tämän ympärillä Monterreyn keskusta yhdistää kosmopoliittisen kaupungin tunnelman meksikolaiseen kulttuuriin.

Monterreyn asukkaat, lempinimeltäänregios, tunnetaan hyvin pukeutumisesta, ahkerasta työstä ja ylpeydestä. Kaupunki on poissa turistien syrjässä. Tämä tekee siitä hyvän rauhallisen perheasumisen. Täällä on hyödyllistä puhua espanjaa tai suunnitella sen oppimista. Monterreyn 30 yliopistoa voivat auttaa tässä. Elinkustannukset ovat samankaltaiset kuin Mexico Cityssä, vaikka vuokrat ovat huomattavasti alhaisemmat.

Mutta Monterreyllä on kaikkien Meksikon suurten kaupunkien ongelmia. Kaupungista on tullut viime aikoina turvallisempi. Monterreyn vanhaa kaupunkia, Barrio Antiguoa, herätetään henkiin ja se jyllää boheemilla hauskuudella. Vieraile Monterreyssä ja katso, kuinka se on loistava paikka työskennellä ja asua.

Katso myös:Muuta perheesi kanssa Meksikoon

3. Guadalajara – Edullinen kaupunki ja eläkeläisten asuminen

5 parasta asuinpaikkaa Meksikossa (5)

Guadalajaran lämmin sää, kohtuuhintaisuus ja vilkas kulttuuri vetoavat seikkailunhaluisiin henkiin. Se on Meksikon toiseksi suurin kaupunki. Haluatpa sitten asua kaupunki- tai esikaupunkialueella, ulkomailla sijaitsevaa erillisaluetta tai tulla todeksitapatio, löydät sen täältä.

Myös Guadalajara otetaan huomioonMeksikon Piilaakso, IT-aloitusyritysten ja teknologian valmistajien kanssa. Monet kansainväliset opiskelevat teknisissä oppilaitoksissa tai työskentelevät IT-alalla. Usein he huomaavat, että Guadalajarassa työskentely muuttuu siellä pitkäksi elämäksi. Digitaaliset nomadit arvostavat alueen erinomaisia ​​yhteyksiä ja Wi-Fi-yhteyttä.

Vilkas Guadalajara tunnetaan Meksikon parhaista ruoista ja yöelämästä, ja se kertoo jotain! Kaupunki ja metroalue suojaavat hiljaisempia asuinalueita perheille. Siellä on myös monia suuria puistoja kävelyyn ja patikointiin. Läheinen Chapala-järvi on suosittu eläkeläisten keskuudessa. Guadalajarassa on myös erinomainen terveydenhuolto, sekä julkinen että yksityinen.

Guadalajaralla on kaksi haastetta ulkomaalaisille. Sen joukkoliikennettä pidetään keskinkertaisena. Sillä on myös alhaisempi turvallisuusluokitus kuin San Miguelissa tai Mexico Cityssä. Monille ulkomaalaisille Guadalajaran alhaiset elinkustannukset tasapainottavat tämän. Vuokra Guadalajarassa on 25 – 30 % halvempi kuin Mexico Cityssä, ja muut asumiskustannukset ovat 10 – 25 % alhaisemmat.

2. Mérida – hiljainen lämpö ja kauneus

5 parasta asuinpaikkaa Meksikossa (6)

Mérida on Yucatanin alueen pääkaupunki, noin 900 000 asukkaan kaupunki. Se on mitä monet ulkomaalaiset etsivät Meksikosta. Löydät lämpimästä kuumaan ilmaston, trooppisen vehreyden ja alhaisemmat elinkustannuksetmaailman turvallisimmat kaupungit. Mérida on myös sekä kävely- että pyöräilyystävällinen. Sen tasaisilla kaduilla on helppo navigoida. Kun kaipaat vaihtelua, on helppo vierailla Yucatanin rantakaupungeissa ja mayojen historiallisissa kohteissa.

Mérida on hiljaisin viidestä parhaasta asuinpaikastamme Meksikossa. Sen tapahtumapaikat houkuttelevat kulttuuritapahtumia meksikolaisilta ja kansainvälisiltä esiintyjiltä. Kaupungissa on myös erinomainen ja luotettava terveydenhuolto. Matkailijat ylistävät Méridan COVID-varotoimia. JaMeridan englantilainen kirjastoon epävirallinen kulttuurikeskus englanninkielisille maahanmuuttajille.

Kaupungin kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä erittäin saavutettavissa. Sen elinkustannukset ovat 20 % alhaisemmat kuin Mexico Cityssä ja 50 % pienemmät kuin Miamissa.

Joidenkin ulkomaalaisten mielestä trooppinen Mérida on liian kuuma ja kostea, etenkin kesällä. Toiset eivät pidä ylimääräisestä tai kahdesta lennosta, jotka vaaditaan palatakseen maahansa vierailulle. Ja kun maailma löytää Méridan, sekä turistimäärät että kiinteistöjen hinnat kasvavat.

1. Mexico City – paikka, jossa on kaikkea

5 parasta asuinpaikkaa Meksikossa (7)

Mexico Cityssä on kaikki. Sen väkiluku on suurin, 22 miljoonaa ihmistä. Se sisältää vuosisatojen syvän historian, upean kulttuurin ja legendaarisen keittiön. Kaupunki muuttuu jatkuvasti ja pyrkii parantamaan kuuluisaa joukkoliikennettä ja kaupunkielämää. Sen asukkaat viihtyvät ainutlaatuisessa meksikolaisessa globaalissa kaupungissa. Se on ihanteellinen ulkomaalaisille, jotka haluavat tuntea olevansa yhteydessä muuhun maailmaan asuessaan Meksikossa.

Ammattilaiset löytävät täältä sekä mahdollisuuksia että hyvät palkat. Kaupungissa on myös eniten kansainvälisiä kouluja Meksikossa ja maan paras terveydenhuolto. Sen kansainvälinen yhteisö on myös Meksikon suurin. Olipa ikäsi mikä tahansa, löydät kaltaisiasi maanmiehiä. Monet ulkomaalaiset kokevat, että Mexico Cityn vilkkaampi elämäntahti sopii heille hyvin.

Mexico Cityssä asuessasi sinulla on mahdollisuus tehdä valintoja. Puutarha ja terassi vai asunto keskeisellä alueella? Rauhaa ja hiljaisuutta vai yöelämää kotiovellesi? Luota kuuluisaan metrojärjestelmään vai hanki auto? Vieraile ensin ja käytä aikaa eri lähiöihin tutustumiseen. Mexico City on kiistatta urbaani. Jotkut kaupunginosat ovat paljon turvallisempia kuin toiset. Vaikka México on täynnä esteettömiä puistoja, se on muutaman tunnin päässä valtameren rannoilta.

Mexico Cityn elinkustannukset ovat Meksikon korkeimmat. Se on edelleen vain 40 % elinkustannuksista suuressa Pohjois-Amerikan kaupungissa, kuten Los Angelesissa tai New Yorkissa. Jos aiot lentää muihin maihin usein, huomaat, että on edullisempaa lentää pois Mexico Citystä.

Muita parhaita asuinpaikkoja Meksikossa

Monet pohjoisamerikkalaiset maahanmuuttajat haluavat sekä Meksikon että Yhdysvaltojen parasta. Nämä ulkomaalaiset valitsevat usein kaupunkeja lähellä Meksikon pohjoisrajaa. Tijuana on suosittu, samoin kuin Baja California Sur ja sen kaupungit, erityisesti La Paz.

Oletko valmis jäämään eläkkeelle tai etätöihin? Sitten Meksikon monet rantakaupungit tarjoavat trooppista vetovoimaa. Ulkomaalaisten suosikkeja ovat surffauskaupunki Sayulita, rento Campeche ja Puerto Vallarta ja sen rantapromenadit. Näistä kolmesta kaupungista puuttuu Meksikon suurkaupunkien mukavuudet. Silti ne ovat turvallisia, kauniita ja rentouttavia.

Jopa näillä houkuttelevilla vaihtoehdoilla parhaaksi arvioidut asuinpaikkamme Meksikossa erottuvat joukosta. Ennen kaikkea ne ovat täynnä mahdollisuuksia kaikenlaisille ulkomaalaisille – opiskelijoille, ammattilaisille ja eläkeläisille – luoda uusi elämä osana Meksikoa.

Aiheeseen liittyvä:

5 parasta asuinpaikkaa Meksikossa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 5543

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.