7 parasta asuinpaikkaa Ranskassa | MoveHub (2023)

Oletko kyllästynyt siihen, että voit nauttia vain herkullisista ranskalaisista herkuista loman aikana? On vain yksi tapa ratkaista tämä ongelma – on aika aloittaa pakkaaminen!

Ranska on kaunis maa, joka tunnetaan kauniista viinitarhoistaan ​​ja suussa sulavasta ruoastaan. Se on historian, taiteen ja kulttuurin paikka – kaikkea mitä uudelta kodilta kysyt.

Valikoimalla hemmoteltu oleminen ei ehkä kuulosta pahimmalta asemalta, mutta se voi usein saada sinut pelottamaan muuttoasi.

Jos harkitset muuttavasi Ranskaan, mutta huomaat olevasi jumissa asuinpaikan suhteen,lue eteenpäin – tässä oppaassa jaamme kanssasi seitsemän parasta paikkaa asua Ranskassa.

Oletko valmis aloittamaan muuton Ranskaan? Aloita prosessi täyttämällä meidänhelppokäyttöinen verkkolomake. Kerro meille, minne olet muuttamassa, niin voit vertailla jopa kuuden muuttoyrityksen hintoja.

Tällä sivulla

01|Paras yöelämään: Pariisi

02|Edullisin: Bretagne

03|Paras ruoka ja juoma: Lyon

04|Paras perheille: Montpellier

05|Paras maaseudulle: Luberon

06|Paras eläkkeelle: Dordogne

07|Paras rannoille: Provence

Parhaat Asuinpaikat Ranskassa

Seitsemän parasta paikkaa ulkomailla asuville Ranskassa ovat: Pariisi, Bretagne, Lyon, Montpellier, Luberon, Dordogne ja Provence. Nämä valinnat perustuvat siihen, mikä mielestämme on tärkeintä niille teistä, jotka ajattelevat muuttoa. Katso yhteenveto alla olevasta taulukosta ja lue lisätietoja!

KaupunkiSyy
1PariisiParas yöelämään
2BretagneEdullisuudelle paras
3LyonParas ruoaksi ja juomaksi
4MontpellierParas perheille
5LuberonParas maaseudulle
6DordogneParas eläkkeelle
7ProvenceParas rannoille

1. Pariisi

Paras: Yöelämä

7 parasta asuinpaikkaa Ranskassa | MoveHub (1)

Kaunis, palava auringonlasku huuhtoi Pariisin Eiffel-tornin yli

Mistä olisi parempi aloittaa kuin Ranskan pääkaupunki?

On syy, miksi Pariisia kutsutaan "valojen kaupungiksi" – kuvittele itsesi kävelemässä kaduilla loputtomien klubien neonvalojen valaisemana, täynnä toiveita tulevasta yöstä.

Tämä kaunis kaupunki on kuuluisa erilaisista kulttuurikohteista: Eiffel-tornista, Louvre-museosta, Pompidou-keskuksesta ja monista muista. Kaiken tämän ihastuttavan kulttuurin lisäksi ne teistä, jotka rakastavat illan surinaa, ovat iloisia kuullessani tämänPariisi on Ranskan yöelämän keskus.Ja yli4 316 baariajoista valita, voit taata, että jokaiselle löytyy jotakin.

Opiskelijat ja juhlavieraat ovat kiinnostuneita tietämään, että siellä oneklektinen valikoima pubeja ja klubejakaikkialla kaupungissa, mukaan lukien sellaiset valtavat nimet kuin La Locomotive, Batofar, Chez Castel ja Le Montana. Elät elämäsi ajan (jos todella onnistut saamaan jalkasi ovesta näissä ylemmän tason klubeissa).

Myös Pariisin LGBTQ-klubien kokoelma kukoistaa. Ajan mittaan tällaisia ​​paikkoja on esiintynyt eri puolilla kaupunkia, mutta lähinnä Marais'n naapurustossa. Jotkut Pariisin ja sen ympäristön suosituimmista homo- ja lesboklubeista ovat:

 • Avaa kahvila– Kahvilatyylistä ruokaa ja viikonloppubrunssia klo 17 asti happy hourilla klo 18-22, rento illanviettoon.
 • Le So What– Lesbobaari, joka avautuu joka torstai, perjantai ja lauantai yleisölle tanssimaan varhaiseen aamuun asti.
 • Cox– Homobaari, joka on avoinna klo 2:een asti joka päivä, jotta voit tanssia ongelmasi pois.
PlussatHaittoja
Vilkas yöelämäRikollisuusaste on korkeampi kuin useimmissa muissa Ranskan osissa
Erilaisia ​​ravintoloita ja kauppojaVuokrahinnat ovat korkeat (tosin eivät niin korkeat kuin Lontoossa)
Laaja valikoima taidetta, historiaa ja kulttuuriaKuljetus on halpaa, mutta usein epäluotettavaa
(Video) Top 10 Best Places To Retire In The Mediterranean

2. Bretagne

Paras: kohtuuhintaisuus

7 parasta asuinpaikkaa Ranskassa | MoveHub (2)

Karkeat aallot törmäävät kallioiselle rannalle aurinkoisessa Bretagnen

Bretagne sijaitsee Luoteis-Ranskassa, ja sieltä on upeat maisemat kukkuloille, rohkealle rannikolle ja historiallisiin kaupunkeihin. Monet ulkomaalaiset muuttavat Bretagneen kaikista näistä syistä, mutta ennen kaikkea sen kohtuuhintaisuuden vuoksi. Brittany on itse asiassa merkitty nimelläyksi halvimmista paikoista asua Ranskassa– mutta toisin kuin monissa paikoissa,halpa ei välttämättä tarkoita huonoa laatua.

Bretagne on rauhallinen koti, jota monet meistä etsivät, sillä siellä on yli 700 mailia rantaviivaa nauttia ja loputon maaseutu. Sen ihanteellinen sijainti tekee kotimatkasta Britanniaan paljon vähemmän rasittavan kuin Etelä-Ranskasta ja myös paljon halvempaa.

Bretagnen asuntojen hinnat vaihtelevat, kuten kaikkialla. Sen kaltaisissaCôtes d'Armo(Bretagnen halvin alue)keskimääräinen taloon noin 127 000 € -melkein puolet siitä mitä se onIso-Britanniassa(234 370 £). minäJos kuvittelet ylellisempää elämää rannikolla, monet ulkomaalaiset päättävät kunnostaa vanhoja hylättyjä latoja – vaikka tämä tulee pitkällä aikavälillä paljon kalliimmaksi.

PlussatHaittoja
Edullinen omaisuusIlmasto on kylmempää kuin Etelä-Ranskassa
Kaunis maaseutuKesällä tietyissä kaupungeissa voi olla tungosta
Paljon historiaa tutkittavaaSuurten merkkien pääkatujen puute ostoksille

Valitse muuton koko saadaksesi ilmaiset tarjoukset

1 makuuhuone 2 makuuhuonetta 3+ makuuhuone

3. Lyon

Paras: Ruoka ja juoma

7 parasta asuinpaikkaa Ranskassa | MoveHub (3)

Lyonin hienot, aurinkoiset kadut

Olkaamme rehellisiä – missä tahansa Ranskassa päädytkin, voit nauttia fantastisesta ruoasta ja juomasta. Se on kansakunta, joka tunnetaan kauniista herkuistaan, ja meille tämä oli läheinen puhelu niin monien eri alueiden välillä – muttajos meidän pitäisi valita asuinpaikka Ranskassa sen ruoan ja juoman perusteella, valitsisimme Lyonin.

Lyonin ruoka erottuu muusta Ranskasta sen kodikkaiden ja viehättävien "bouchonien".Bouchons ovat perinteisiä perheomisteisia ravintoloitajotka valmistavat ihania Lyonnais-aterioita, jotka juontavat juurensa vuosisatoja. Tätä ranskalaista perinnettä arvostetaan Lyonissa niin paljon, että joka vuosiBouchons Lyonnais'n puolustusliittosertifioi ne bouchonit, jotka täyttävät sen aitousstandardit – joten tiedät saavasi todellista tarjousta.

Millaista ruokaa voit odottaa näkeväsi lautasellasi bouchonissa? Jotkut ruoat voivat yllättää sinut:

 • Grattons(sianlihan naarmuja) – Tämä tarjoillaan yleensä alkupalana, ja se on maustettu suolalla, pippurilla ja etikalla.
 • lyonnais saveloy(keitetty suolamakkara) – Vaikka tämä nykyään tehdään sianlihasta, alunperin tämän herkun pääraaka-aine oli porsaan aivot.Nauti ruuastasi!
 • Kokkare– Tämän sanotaan olevan lyonnaiselaisen keittiön ruumiillistuma. Nämä ovat siipikarjasta tai kalasta koostuvia nyytit, jotka jauhetaan, päällystetään korppujauholla ja asetetaan makkaran muotoon.

Voit odottaa läpäiseväsi noin 70nämä viihtyisät ruokapaikatympäri Lyonin, mutta se ei ole vain bouchons, joka auttaa Lyonia varastamaan kulinaarisen show'n. Lyonissa on valtava kokoelma vakiintuneita ravintoloita ja baareja – itse asiassa vuodesta 2019 lähtien,Lyonilla on virallisesti 20 Michelin-tähden ravintolaa! Saatat ajatella vyötäröäsi juuri nyt, mutta älä pelkää: todellinen perinteinen lyonnaislainen ruoka valmistetaan tuoreista raaka-aineista, jotka ovat kaikki paikallisesti hankittuja.

PlussatHaittoja
Valtava valikoima ruokia ja juomiaRikollisuusaste on korkeampi kuin Ranskan hiljaisemmilla alueilla
Paljon historiaa, taidegallerioita ja museoitaKiinteistöistä on pulaa markkinoilla
Hyvät kulkuyhteydet koko kaupunkiin
(Video) Forrest Howie McDonald's 1975 Tour of Asia with The Bookends.

4. Montpellier

Paras: Perheille

7 parasta asuinpaikkaa Ranskassa | MoveHub (4)

Montpellier näyttää säteilevältä hämärässä, kun lämmin aurinko huuhtelee kaupungin yli

Asuinpaikan valinta on aina pelottava mahdollisuus, puhumattakaan siitä, kun sinulla on myös pikkulapsia. Jos kuitenkin muutat Montpellieriin, tämä on viimeinen huolesi.

Yksi suurimmista peloista, joita vanhemmat kohtaavat muuttaessaan muuhun kuin englanninkieliseen maahan, on se, että heidän lapsensa eivät osaa oppia kieltä helposti. Briteille Montpellier'serilaisia ​​kaksikielisiä koulujaon yksi sen houkuttelevimmista ominaisuuksista, koska ne helpottavat lasten sopeutumista. Montpellierin suosituimmat englanninkieliset koulut ovatthe Kansainvälinen Eridan School,Kansainvälinen kaksikielinen yksityinen koulu, jaMontpellier Business School.

Koulutuksen lisäksi Montpellier on kiinnittänyt paljon huomiota viime vuosina jatkuvasti kasvavan kokonsa vuoksi.Tällä kaupungissa on niin paljon tarjottavaa perheille: museoita, taidenäyttelyitä, leikkikenttiä, rantoja ja kasvitieteellisiä puutarhoja. Et tiedä mistä aloittaa.

Tätä nopeasti kasvavaa kaupunkia on itse asiassa kutsuttu nimellä"Nuorten kaupunki"– karkeastiSen asukkaista 43 prosenttia on 30-vuotiaita tai sitä nuorempiamukaan lukien noin 70 000 opiskelijaa. Suurin syy nuorten houkuttelemiseen Montpellieriin ei olevainklubien, pubien ja rantojen laajan valikoiman vuoksi – se johtuu myös niiden lukumäärästäyliopistot ja oppilaitoksetse on koti.

Ennen kaikkea, kun muutat uuteen paikkaan,lastesi turvallisuus on prioriteettisi. Kuten kaikki kaupungit ympäri maailmaa, Montpellier ei ole koskaan 100 % turvassa, ja on hyvä olla varovainen – mutta kaiken kaikkiaanse on erittäin turvallinen alue Ranskassa. Raitiovaunujärjestelmä on myös tehokas kulkuväline kaikkiin myöhäisillan seikkailuihin, joihin sinä tai lapsesi lähdet, joten voit levätä mielesi.

PlussatHaittoja
Kaikenlaisia ​​koulutusmahdollisuuksiaAsuntojen hinnat voivat olla korkeat
Ympäristöystävällinen kaupunkiViheralueiden puute kaupungin keskustassa
Erinomaiset kulkuyhteydetKaupunki on pieni verrattuna muihin Ranskan kaupunkeihin
(Video) How to study in Canada as an international student and obtain permanent residence 🎓🇨🇦

5. Luberon

Paras: Maaseutu

7 parasta asuinpaikkaa Ranskassa | MoveHub (5)

Luberon, piilossa vehreällä Ranskan maaseudulla

Tämä satumainen alue Ranskassa on hyvin pulassa, mutta jos löydät itsesi kaipaamaanrauhallista ja luonnollista elämää, Luberon on täydellinen. Itse asiassa vuodesta 2018 lähtien se paljastettiinRanskan maaseutuväestöoli vain 19,5 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa loputonta rauhaa ja hiljaisuutta ilman turhauttavaa tungosta uudessa kodissasi.

Tällä upealla alueella ei ole vain niin paljon tutkittavaa historiaa (joka juontaa juurensa 10. vuosisadalle), vaansiinä on loputtomia polkuja, kimaltelevia rotkoja ja kiistatta henkeäsalpaavat näkymät. Jos olet aina haaveillut yksinkertaisemmasta elämästä, ota harppaus ja löydä rauhaa täältä.

Vaikka tämä paikka on melko eristetty suurista nimibrändeistä ja pääkaduista,paikalliset markkinatkaupungeissa kulkevat tuotteet tarjoavat sinulle kaikki olennaiset ostoslistasi – viini ja juusto ovat luonnollisesti listan kärjessä.

Joten mitä voit odottaa näkeväsi näillä markkinoilla? No, kaikki ruoka on paikallisesti tuotettua, joten voit odottaa valikoiman kauden hedelmiä ja vihanneksia, erilaisia ​​liha- ja juustoja, laajan valikoiman viinejä paikallisilta viinitarhoilta ja eri kaupunkien ihmisten käsintehtyjä vaatteita. ja kyliä.

Rajoittamaton luonto tarkoittaa myös rajatonta urheilua. Voit unohtaa kuntosalijäsenyyden tarvitsemisen – koko kesän ajan sinulla on loputtomat urheilumahdollisuudet, mukaan lukienvaellus, melonta, melonta, pyöräily, ratsastus, kalliokiipeily ja jopa luonnonuintipaikka.

Mutta entä talvella? No, onnekasLuberonin ihmiset ovat alle kahden tunnin ajomatkan päässä Mont Ventoux'n hiihtokeskuksesta. Tämä on melko pieni hiihtokeskus, mutta se päihittää ehdottomasti lennon ympäri maailmaa seuraavaa lumikorjausta varten.

Ja jos kaikesta tästä luontoasioista tulee vähän liikaa ja kaipaat kaupunkielämän hälinää, olet vain40 minuutin ajomatkan päässä Avignonista, 40 minuutin päässä Aix-en-Provencesta ja 60 minuutin päässä Marseillesta.

PlussatHaittoja
Kaunis maaseutuHyvin eristetty
Edullinen omaisuusAlueella ei ole valtava määrä ulkomaalaisia
Hyvät kulkuyhteydet suuriin kaupunkeihinJos sinulla ei ole autoa, kuljetus on rajoitettu

6. Dordogne

Paras: eläkkeelle

7 parasta asuinpaikkaa Ranskassa | MoveHub (6)

Rauhallinen joki, joka virtaa kuvankauniin Dordognen läpi

Kaunis maaseutu, historiallinen arkkitehtuuri, alhaiset kiinteistöjen hinnat ja loputon viinitarjonta – mitä muuta voit pyytää? Nämä ovat vain kourallinen syitä, miksi niin monet britit valitsevat Dordognen eläkkeelle jäämispaikakseen. Sijaitsee kauniilla vehreällä alueella,tämä historiallinen Ranskan alue tarjoaa hitaamman elämäntahdin, joka sopii täydellisesti eläkkeelle siirtymiseen.

Jos kaipaat muutakin kuin paljon brittiläisiä, jotka vähentäisivät koti-ikävää, monet Dordognen arkkitehtonisista piirteistä ovat myös pohjimmiltaan brittiläisiä. Tämän vuoksiBritit ostajat tekevätjopa 59 prosenttia väestöstätällä Ranskan alueella.

(Video) Lapsen kaksi kotia – vuoroasumisen ja sosiaaliturvan solmukohdat

Kuten missä tahansa muualla maailmassa, kiinteistöjen hinnat voivat vaihdella sen mukaan, kuinka paljonrahasinun täytyy hemmotella itseäsi. Kiinteistöt vaihtelevat yksinkertaisista asunnoista kodikkaisiin mökkeihin ja perinteisiin vanhoihin maalaistaloihin.

Monet ulkomaalaiset ostavat maalaistalon vanhan kuoren muutamalla tuhannella punnalla ja kunnostavat sen sitten. Tarvitset kuitenkin enemmän kuin vain muutaman tuhannen, sillä useimmat remontit voivat säästää satoja tuhansia puntia. Asteikon pienemmässä päässä,voit sijoittaa yhteen Dordognen yksinkertaisimmista ja viehättävimmistä kiinteistöistä pienellä 100 000 puntaa!

Jos huomaat kaipaavasi kaupungin vilinää,Ranskan kolmanneksi suurin kaupunki, Bordeaux, on vain puolentoista tunnin päässä. Lähde päiväretkelle maaseudulta Bordeaux'n vilkkaille kaduille, niin pääset uppoutumaan kaikkeen, mitä haluat, vähittäiskaupoista historiallisiin museoihin.

PlussatHaittoja
Alueella on paljon brittiläisiäHieman eristetty kaupunkielämästä
Asunto on edullinenIso brittiläisten määrä saattaa häiritä paikallista kulttuuria
Paljon historiaa opittavaa Dordognesta

7. Provence

Paras: Rannat

7 parasta asuinpaikkaa Ranskassa | MoveHub (7)

Paikalliset ja turistit uimassa kristallinkirkkaissa vesissä Calanques de Cassisissa

Kaipaatko raitista ilmaa ja haaveiletko suolaisista merihiuksista? emmekö me kaikki.

Kun ajattelee Ranskaa, ensimmäisenä tulee mieleen historiallinen arkkitehtuuri, taide, kulttuuri ja loputtomat herkulliset herkut – ei sen tarjoamat valkoiset hiekkarannat. Ranskan rannikko on hajallaan kauniita hiekkaisia ​​lahtia. Erityisesti voit löytää piilotettuja jalokiviä, jotka ovat piilossa Provencen alueella. Britit ovat äskettäin omaksuneet tämän, ja vuodesta 2018 lähtien on1200 brittiäliottaa siellä auringossa.

Kun et hyppää lukemattomien aurinkoa ottavien turistien yli kesän huipulla,rannat ovat täydellinen paikka rauhalle ja rentoutumiselle.

Katso alta suosikki viehättävät Provencen rannat:

 • Cassisin purot– Kristallinkirkkaista vesistään ja ympäröivistä kalkkikivikallioistaan ​​kuuluisa Calanques de Cassis sopii erinomaisesti joko rentoutumiseen ja kellumiseen meressä tai patikointiin ympäröivien kallioiden ja metsien ympärillä.
 • Notre Damen ranta– Yksi Provencen eristyneimmistä rannoista, tälle rannalle pääsee vain 30–40 minuutin polkukävelyllä. Tämä Provencen alue on suojeltu, joten voit olla varma, että ranta pysyy koskemattomana muuton aikana.
 • Escaletin ranta– Toinen, joka on syrjässä. Tämä ranta on erittäin perheystävällinen turisteille, ja se on myös suosittu paikallisten keskuudessa.
 • Paloma Beach– Tämä kaunis ranta sijaitsee pienessä poukamassa Saint-Jean-Cap-Ferratissa. Voit odottaa erilaisia ​​vesiurheilulajeja rannalla sekä kourallinen ravintoloita ja baareja ympäröivillä alueilla.
 • Mala Beach, Cap d'Ail– Toinen upea helmi piilossa maailmalta, jossa voit kokea euforiaa kelluessasi sinisen ja vihreän merellä (kunnes tietysti turistit tulevat).
PlussatHaittoja
Kauniit näkymät ja luontoKallis omaisuus
Paljon ravintoloita ja baarejaTuristit kesäkuukausina
Laaja valikoima rantoja erilaisiin kokemuksiin

Paras paikka asua Ranskassa: Tuomio

Kuten näet, Ranskalla on tarjottavaa jokaiselle – oletpa sitten aikeissa muuttaa eläkkeelle edullisemmin, nauttiaksesi auringosta viinin kera tai etsiäksesi piristävää elämää, joka on täynnä klubeja ja yöelämää. Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle hieman ohjeita siitä, mikä maan alue sopisi sinulle parhaiten.

Ulkomaalaisten seitsemän parasta asuinpaikkaa ovat:

 • Pariisi: Paras yöelämään
 • Bretagne: Edullisuutensa vuoksi paras
 • Lyon: Paras ruoaksi ja juomaksi
 • Montpellier: Paras perheille
 • Luberon: Paras maaseudulle
 • Dordogne: Paras eläkkeelle
 • Provence: Paras rannoille

Kun olet valinnut täydellisen sijaintisi, voit saada ilmaisia ​​tarjouksia toimituksista Iso-Britanniasta Ranskaan. Täytä vaintämä lyhyt muoto, ja ammattitaitoiset toimittajamme ottavat sinuun pian yhteyttä. Sillä välin, jos haluat lisätietoja toimituksesta, siirry osoitteeseenkansainvälinen toimitussivumme.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 22/08/2023

Views: 5845

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.