Ananaksenvihreä poski Conure: Tarkempi katse (2023)

Green Cheek Conures on suosittu ja runsas linturotu, ja tähän on useita hyviä syitä. Yksi näistä syistä on linnun värivalikoima, joka johtaa meidät käsillä olevaan aiheeseen, ananasvihreän poskikonureen.

Pineapple Green Cheek Conure on värikkäämpi (mutta harvinainen) Green Cheek -lajitelma, joka on seurausta kanelin ja keltasivuisen Conure-mutaatiosta. Ne ovat noin kymmenen tuumaa korkeita ja tulevat alun perin Etelä-Amerikasta.

Tästä kauniisti mutatoidusta Green Cheekin lajikkeesta puhumme kaikenlaista hauskaa tietoa. Jatka lukemista!

Sisällysluettelo

Ananas vihreä poski ConureTemperament

Ananaksenvihreä poski Conure: Tarkempi katse (1)

Pineapple Green Cheek Conure on koulutettava, hyvin käyttäytyvä lintu, minkä vuoksi monet ihmiset pitävät sitä loistavana lemmikkinä. He ovat ystävällisiä, rakastavia, uteliaita ja tekemisissä omistajiensa kanssa. Suurin osa näistä linnuista nauttii halailusta omistajiensa kanssa aina kun mahdollista.

Kuten kaikki linnut, ne voivat joskus tulla mielialaan, ärsyyntyessään tilanteesta riippumatta, mutta ovat kaiken kaikkiaan ystävällisiä, iloisia lintuja.

Tunne, pureminen ja pureminen

Seuraava pätee kaikkiin papukaijan alalajeihin, mutta jotkut linnut ovat vähemmän pelottavia kuin toiset - Tunteella, näppylällä ja puremalla on suuri ero, ja kaikki linnut näyttävät jossain vaiheessa kaikki kolme tiettyyn aikaan.

Tämä voi olla uskomattoman pelottava ominaisuus aloittelevalle omistajalle, koska kukaan ei halua pureutua, eikö niin?

Uudet omistajat heittävät usein pyyhkeen, koska näyttää siltä, ​​​​että heidän lintunsa haluaa purra niitä koko ajansen sijaan, että hengailla ja olla hellä.

Lintujen aikeista syntyy usein väärinymmärrys. Tässä on tärkeätä koulutusta asiasta, jotta ei pilata sitä, mikä voisi olla palkitsevaa omistaja- ja lemmikkikokemusta, joka voi kestää pitkään.

Conures Feeling Things Out

Papukaijat voidaan opettaa antamaan kädenpuristus, jossa se ojentaa kynsiään ravistaakseen sormeasi (tai jotain vastaavaa). Mutta se on ennemmin harjoitettua kuin luonnollista toimintaa. He eivät esittele itseään sillä tavalla, eivätkä he luonnollisesti sano "hei".

Papukaijat, mukaan lukien Pineapple Green Cheek Conure, tulevat sinua vastaan ​​sen sijaan nokallaan - siltä se ainakin näyttää aluksi.He todella yrittävät päästä tarpeeksi lähelle tunteakseen sinut (tai esineen, josta se on kiinnostunut) kielellään.

Näin he tervehtivät, saavat luottamusta ja tulevat tutuiksi ja mukavaksi kanssasi. Tämä on yksi syistä, miksi Green Cheeked Conure on hyvä lähtökohta Parrotin omistamiselle.

Ne ovat lajissaan pienimmät, eikä aikomusvirhe ole niin paha kuin sininen ja kultainen McCaw, joka näyttää siltä, ​​että se voi poistaa ihmisten kyvyn laskea kymmeneen kaikilla kymmenellä sormella, jos joku erehtyy kiintymyksenään joku syy.

Conures Being Nippy

Tiedän, että tämä ei ole suuri uutinen, mutta linnuilla, mukaan lukien Pineapple Green Cheeked Conure, ei ole käsiä. Heillä on vain yksi tapa tuoda jotain lähemmäksi sitä tai tuoda itsensä lähemmäksi jotain (tai jotakuta) toista - sen nokalla.

Nokka on sen ensisijainen työkalu kiertääkseen siellä, missä sen leikatut siivet ja kynnet eivät tee temppua. Joskus tuntuu tylsältä, kun yrittää sanoa: "Tule tänne!"Huomion kiinnittäminen nipistämällä on valinta, jota he käyttävät mieluummin kuin ajoittain huutaen.

Näin ei kuitenkaan aina ole.Joskus he lakkaavat olemasta hermostuneita, peloissaan tai merkkinä "perääntymisestä".

Ehkä he ovat uusia tilassa tai perheessä ja ovat hermostuneet siitä. Tai ehkä se ei tunne oloa 100% tuolloin tai kertoo, että se on nälkäinen?

Pahimmillaan nippi on vetoomus jättää rauhaan, koska se ei halua purra sinua.

Kun Conures Bite

Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin lihansyöjä papukaija, joka syö luonnollisesti yhden tai kaksi hyönteistä. Ne purevat kuitenkin lajille ominaisista eri syistä.

Pureminen voi tapahtua, kun papukaija turhautuu ja lyö omistajaa tai esinettä.Kun he tekevät sen esineelle, se voi olla humoristista katsottavaa. Se voi olla pelottavampi ja tuskallisempi kokemus, kun se on omistajaa kohtaan.

Toinen syy siihen, miksi papukaijat purevat, on hallita ympäristöään.Linnut yrittävät pitää asiat oikeassa järjestyksessä ja käyttävät puremista dominanssin ilmaisuna, kun tai jos se on sallittua.

Kun naaras puristaa, se jättää pienen painauman ja pahimmillaan värjää väliaikaisesti ihon puristuskohdan ja palaa normaaliksi muutamassa hetkessä. Kun konure puree, se voi aiheuttaa äärimmäisiä mustelmia tai jopa rikkoa ihon ja aiheuttaa verenvuotoa.

Pineapple Green-cheeked Conureen elinikä

Green Cheeked Conuren eliniän osalta (riippumatta sen värimutaatiosta) on kaksi vastauslukua.Keskimääräinen elinikä olisi noin 15 vuotta.

Monet ovat kuitenkin eläneet noin 30 vuotta, kun heitä on hoidettu asianmukaisesti ja ilman terveysongelmia.

Ananasvihreän poskikonuren hoito

Ananaksenvihreä poski Conure: Tarkempi katse (2)

Pineapple Green Cheeked Conureen hoito koostuu hyvästä ravinnosta, puhtaasta vedestä, puhtaasta elinympäristöstä ja terveellisestä vuorovaikutuksesta.

Kaiken kaikkiaanGreen Cheek Conure tunnetaan vähän huoltoa vaativana linnunaja tekee hyvää työtä pitääkseen itsensä puhtaana, mutta suihkua tai kylpyä suositellaan.

Mitä ruokkia ananaskonurea

Ainoa asia, joka pitää Conuresin kaikkiruokaisten joukossa, on halu rouskuttaasatunnainen hyönteinen luonnossa. Muuten,heidän ruokavalionsa on vihanneksia, lehtivihanneksia, siemeniä, hedelmiä tai mitä tahansa.

Captive Conures, joka tunnetaan myös nimellä lemmikit, syö mitä tahansa edellä mainittujen yhdistelmää, jonka valitsemme heille.Omistaja on kuitenkin vastuussa siitä, että lintu on hyvin ruokittu kunnolla ja tasapainossa.

Suurimman osan päivittäisestä ruokavaliosta tulisi koostua papukaijasekoituksista ja lintupelleteistä. Raakojen hedelmäviipaleiden tai raakojen vihannesten tulisi olla linnun lisäruokaa tai herkkua.

Huomaa - vältä aina antamasta Conurelle mitään kypsennettyä tai maustettua.Sitä he eivät söisi luonnollisesti, ja heidän järjestelmänsä ei ehkä kestä sitä hyvin.

Jos voit, on parasta antaa Conurelle suodatettua, klooritonta vettä.Tämä voi olla vaikeaa monissa paikoissa, koska suuri osa vedestä käsitellään kloorilla ja muilla kemikaaleilla.

On parempi antaa Conurelle pullotettua lähdevettä tai suodatettua vesijohtovettä pysyäksesi turvassa.

Milloin uida ananasvihreä cheeked conure

Jotkut linnut voivat olla avoimia ajatukselle kylvystä tai suihkusta ilman vastusta, ja onneksi Green Cheek Conure on yksi niistä.

Jotkut jopa ottavat ne mukaansa suihkuun tappaen kaksi kärpästä yhdellä iskulla (anteeksi onneton tahaton sanapeli).

Hyvä peukalosääntö on pestä lintu vähintään kerran viikossa.Mitä enemmän peset niitä, he todennäköisesti nauttivat siitä ja haluavat tehdä sen useammin.

Häkki ananasvihreälle poskellesi

Vähintään sopivan kokoisen Green Cheek Conure -häkin tulee olla noin 24 tuuman neliö ja vähintään 30 tuumaa korkea.Vaikka ne ovat pieniä lintuja, ne rakastavat leikkiä ja liikkua, kun he eivät ole vapaassa omistajansa kanssa.

Nämä vähimmäismitat antavat runsaasti tilaa ananakselle hypätä ja sekaisin leluillaan. Mitä suurempi, sitä parempi, kunhan palkkien välinen etäisyys on edelleen järkevä linnun kokoa huomioiden.

Kuinka kertoa ananaskonuren sukupuoli?

Ananaksenvihreä poski Conure: Tarkempi katse (3)

Siihen on yksi varma tapamäärittää sukupuolenPineapple Green Cheeked Conure:staDNA-testin kautta.

Kuitenkin,tarkistamalla, halkeaako rintaluu ennen hännän saavuttamista, tiedät, että kyseessä on naaras, koska miehen oma jatkaa.

DNA-testi voi olla aikaa vievä ja lisäkustannus omistajalle, mutta itse tarkistaminen on ilmaista, vaikkakin tulkinnanvaraista kuin varma asia.

Itsesi tarkistaminen vaatii linnultasi luottamusta, hienovaraisuutta ja paljon luottamusta.

Sinun on pidettävä lintua kädessäsi sen ollessa selällään, vatsa ylöspäin, sinua kohti.Paikanna linnun rintaluu ja vedä sormeasi varovasti rintaluun pituutta pitkin nähdäksesi, jakautuuko se ennen kuin se saavuttaa tuuletusaukon..

Jos on, niin se on nainen.Jos ei, niin se on mies. Ennen DNA-testausta tämä oli seksilintujen suosituin menetelmä. On kuitenkin paljon tarkempaa tehdä tämä täysin kypsyneiden lintujen kuin pienempien, kehittyvien lintujen kanssa.

Odota hetki, jos haluat helpomman vaihtoehdon. ehkä se munii!

Vankeudessa elävät urokset eivät tarvitse urosta munimaan (vaikka luonnonvaraiset konuret tarvitsevat). Jos conuresi päätyy munimaan, onnittelut - naaras Conure vahvisti.

Puhuuko ananasvihreä poskikonures?

Ananaksenvihreä poski Conure: Tarkempi katse (4)

Pineapple Green Cheek Conures osaa puhua, mutta ei niin hyvin kuin jotkut haluaisivat heidän puhuvan.Heidät voidaan kouluttaa sanomaan muutama sanamutta eivät kehitä laajaa sanastoa kuten suuremmat vastineensa.

Osa syy siihen, etteivät he ole parhaita puhujia, ei johdu koulutettavuuden puutteesta. Pikemminkin erilaiset laulurajoitukset estävät sitä sanomasta monia inhimillisiä sanoja.

Kun he puhuvat sanoja, he yrittävät saada ne mahdollisimman lähelle merkkiä, mutta usein ne puhutaan soraisella äänensävyllä heidän vokaalisten rajoitustensa vuoksi.

Suuremmat papukaijat tietävät, milloin käyttää tiettyjä sanoja, joita ne on koulutettu sanomaan. Mutta pienemmät, kutenGreen Cheek Conure, yleensä vain matkii ja saattaa sanoa sanoja käskystä, mutta tyypillisemmin he puhuvat satunnaisesti.

Ne tarvitsevat myös yleensä enemmän kehotuksia kuin suuret linnut saadakseen ne puhumaan käskystä.

He pystyvät matkimaan paljon muita Green Cheekiin sopeutuvia asioita, kuten ohikulkevaa liikennettä, itkevää vauvaa, viheltämistä ja vastaavia ääniä.

Vaikka lintu osaa puhua ihmissanoja, melut (usein ympäristön äänet) ovat paljon helpompia replikoida lintuja, ja ne päätyvät tekemään sen parhaiten sen mukaan, mikä on helpoin.

AIHEUTTAVA ARTIKKELI: Osaavatko variset puhua?

Ovatko ananasvihreät poskikarvat hyviä lemmikkejä?

Pineapple Green Cheeked Conure on hyvä lemmikki.Heillä on hyvä yhdistelmä leikkisää ja rakastavaa persoonallisuutta, mikä johtaa hauskaan ja mukaansatempaavaan lemmikkiin. Ne ovat myös hieman helpommat korville kuin isommat ja paljon äänekkäämmät kollegansa.

Ne eivät ole liian äänekkäitä

Jos et ole koskaan aiemmin omistanut lintua, etkä ole tuntenut ketään, joka omistaa, mikä tahansa Conure järkyttää järjestelmäsi.

Conures-maailmassa Green Cheek -lajike (virallinen ananashöyhenmutaation rotu) ei kuitenkaan ole niin huono, edes pahimmillaan.

Aloittelijasta se saattaa tuntua äänekkäältä, mutta harrastajalle ne eivät ole niin äänekkäitä verrattuna muihin rotuihin, joiden kanssa voit päätyä lemmikkinä.

Pineapple Green Cheek on siis loistava perheen lemmikki kaikilla mittareilla. Erinomainen perheelle, koska se on paljon turvallisempi rotutyyppi, joka esitellään kokemattomille perheenjäsenille huolellisesti.

Kuinka paljon ananasvihreä poskikonure maksaa?

Ananaksenvihreä poski Conure: Tarkempi katse (5)

Pineapple Green Cheek Conure -tuotteen hankkiminen maksaa keskimäärin 400,00–750,00 dollaria.

Turquoise Green Cheek conures menevät myös tähän hintaan harvinaisuuden vuoksi. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, kuka sitä myy ja linnun värin määrää.

Yleisesti ottaen maksat ylimääräistä ananaslajikkeen värimaailmasta.

Tavallisen väristä Green Cheek Conurea myydään arvostetuilta kasvattajilta noin 375,00 dollarilla, jotta saat hyvän käsityksen väreistä johtuvista hintaeroista.

Pineapple Green Cheeked Conure -hintaa on mahdollista löytää halvemmalla, jos kyseisessä turkissa on ei-toivottuja piirteitä tai siinä on outoja merkkejä, jotka eivät lennäisi kasvattajan silmiin (jälleen sanaleikien häpeämätön käyttö).

Ennen kuin sitoudut tällaisiin kuluihin, on tärkeää varmistaa, että saat linnusi hyvämaineelta ja vastuuntuntoiselta kasvattajalta.

Jos näin ei tehdä, saatat joutua maksamaan korkeimman dollarin linnusta, joka on pienempi kuin sen laiturit, ilman selkeyttä sukupuolesta tai saatat päätyä kaneliin ananaksen sijaan.

Älä unohda, että kun tarkastelet hintaa ja mietit, miksi se on niin kallis, muista yksi asia.

Pineapple Green Cheeked Conure -puun elinikä on usein noin 30 vuotta.Aivan oikein, suuren sitoutumisen vertaaminen muiden, kalliimpien lemmikkien elinikään on hienoa.

Missä voitOsta ananasGreen Cheek Conure

Tässä on linkki, jonka löysin netistä tämän linnun myymisestä:https://www.parrotstars.com

Erot kaneli- ja ananasvihreän poskikonureen välillä

Ananaksenvihreä poski Conure: Tarkempi katse (6)

Lyhyesti sanottuna suurin ero on samanlaisten värien sijainti. Pineapple Green Cheek Conure näyttää punertavan oranssin värin alaleuan höyhenissä, kun taas kaneli ei.

Häntäsulkien väritys on myös hyvä erotuskohta. Ananaksen hännän höyhenten ulkoreunat ovat väriltään vaaleampia kuin muut, ja kaneli ei ole.

On olemassa monia värillisiä Green Cheek Conureja, mutta kaikki ovat Green Cheek -sateenvarjon alla.Emme keskity tässä artikkelissa muutamiin näistä: Suncheek Conure ja Yellow-Sided Conure, kaksi suosittua muunnelmaa.

Toisin kuin muut Green Cheeked Conure -lajit, kaksi lajiketta kärsivät usein virheellisestä identiteetistä. Ne ovat Cinnamon ja Pineapple Green Cheeked Conure.

Kaneli ja ananas ovat väriltään niin läheisiä, että ananaksella on toinen nimi, "Cinnamon Yellow-Sided Green Cheeked Conure". Suupala - tiedän.

Selvyyden vuoksi, värimutaatioita lukuun ottamatta, näillä linnuilla on samat piirteet, muodot ja koot, mikä tekee niiden erottamisesta vaikeampaa. Mutta kuten edellä todettiin, eroja on.

Nokka Sulkien alle

Ananaksen alaleuan alla olevat höyhenet ovat usein vaaleanpunaisia ​​tai oransseja, ja kanelin nokka höyhenten alla, vaikka niillä on samanlainen väri, ovat paljon vähemmän selkeät tai rohkeammat kuin ananaksen.Höyhenvärien alla oleva nokka on haalisempi, ja kaneli erottelee nämä kaksi.

Hännän höyhenet

Yleensä ananaksen hännän höyhenet ovat väriltään rikkaampia, kun taas kanelin hännän höyhenet ovat ulkonäöltään himmeämpiä.

Kuten edellä mainittiin,ananaksen hännän höyhenissä on vaaleampi reuna jokaisen ympärillä, mikä antaa sille hehkun tai halo-ulkomuodon. Kanelin hännän höyhenet ovat yleensä saman syvän punaisia ​​jokaisessa höyhenessä.

Rintakehän väritys

Tämä on toinen eron alue, rintakehä.

Cinnamon Green Cheek Conures -turkissa on oranssinkeltainen sävy, joka on väriltään rohkeampikohti linnun alaosia ja vähemmän yleisiä sen ylärintakehässä.

Joissakin Cinnamon Conuresissa väriero on riittävän pieni linnun alavaunussa, jotta se näyttää oranssilta rungolta.

Ananaksen rintaväri on kanelin vastakohta.Niillä on yleensä sama väritys, mutta ne sijaitsevat korkeammalla rinnassa, toisinaan vain noin puoli tuumaa täysikasvuisen linnun nokan alla.

Nämä ilmaisumerkit ovat hyvin yleisiä; Haluaisin sinun tietävän. Yleistä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tiedämme, että dalmatialainen on valkoinen koira, jolla on mustia pilkkuja, eikö niin?

No se olisi totta. Mutta totta on myös se, että täplät vaihtelevat koirasta toiseen. Sama koskee lintuja, erityisesti ananasta ja Cinnamon Green Cheeked Conurea.

Väritys saattaa olla haalistunut toisilla, mutta toisilla rohkeampi, jopa samassa Green Cheekin lajikkeessa. Tietäen, että näin on; olisi viisasta käyttää kaikkia kolmea yllä olevaa indikaattoria arvioidaksesi, katsotko kanelia vai ananasvihreää cheeked Conurea.

Lopulliset ajatukset

Ananaksenvihreä poski Conure: Tarkempi katse (7)

Lintujen omistaminen ei ole kaikille, mutta niille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan lintujen ja papukaijojen parissa,Pineapple Green Cheeked Conure on visuaalisesti houkutteleva, helppokäyttöinen valinta.

Heidän tasainen luonne ja hellä persoonallisuutensa tekevät linnun omistamisen oppimisprosessista paljon helpompaa kuin muut linturodut - helpompaa kuin muut papukaijan alalajit.

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä:

Ovatko Green Cheek Conures hyviä aloittelijoille?

Green Cheek Conure -lajike on luultavasti yksi parhaista valinnoista, joita voit tehdä aloittelijana.

Ei välttämättä ananaslajiketta, mutta Green Cheek Conure -perhe on loistava paikka aloittaa, kun astut "ensimmäistä kertaa lintujen omistajille".

Ne ovat tarpeeksi pieniä hallitakseen helposti ilman, että ne pelottavat liikaa ensikertalaisia. Tämä on toisin kuin suuremmissa Conuresissa, joilla on suuret, voimakkaat nokat, jotka voivat säikäyttää ihmiset, jotka ovat huolimattomia puremisesta.

Erityisesti ensimmäistä kertaa linnunomistajalle on tärkeää olla täysin rauhassa lemmikkisi kanssa sekä omistajalle että lemmikille. Linnut voivat hermostua ja hermostua itse havaitessaan.

Tästä syystä on parasta, että sinulla on lintu, jonka kanssa voit olla mukava ja luottavainen. Green Cheek Conure -lajike on loistava paikka aloittaa.

VIITTEET:

1.Vihreä poskikonure.Queenslander Aviaries. (n.d.). Haettu 3. helmikuuta 2023 alkaenhttps://www.queenslanderaviaries.com/green-cheek-conure

1.Vihreäposkinen papukaija.(2023, 30. tammikuuta). SisäänWikipedia.https://en.wikipedia.org/wiki/Green-cheeked_parakeet

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 02/09/2023

Views: 6531

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.