Ananaksenvihreä poskikonure: uros- ja naaraspuolet tunnistettu (2023)

Ananaksenvihreä poskikonure on eloisa mutaatio, joka on kooltaan pieni ja luonteeltaan suuri. Ne ovat hyvin sosiaalisia ja rakastavat halata lintutovereitaan tai olkapäätäsi. Ne ovat houkuttelevia värikkäillä höyhenillä ja voimme saada uskomattoman visuaalisen kokemuksen niitä katsellessamme.

Kun puhumme tämän lajin luonteesta, ne ovat hyvin sopeutuvia ja voivat elää kaikissa olosuhteissa ja ilmastossa niin kauan kuin ne saavat tarpeeksi valoa ja lämpöä kylmemmässä ilmastossa. Kuten muutkin papukaijat, he rakastavat myös kiipeilyä ja leluilla leikkiä. He viihtyvät, kun niiden annetaan tutkia ympäristöään, joten sinun on tarjottava heille runsaasti leluja ja tilaa lentää häkin ympäri.

Sisällys

  • 1 Voiko ananasvihreä poskikonures puhua?
  • 2 Pineapple Green Cheek Conure käyttöikä
  • 3 tekijää, jotka vaikuttavat Pineapple Green Cheek Conure -tuotteen elinikään
  • 4 Kuinka paljon Pineapple Conure maksaa?
  • 5 Kuinka määrittää uros- ja naaraspuolinen ananasvihreä poskikonure?
  • 6 Urospuolinen ananas vihreä poski Conure
  • 7 Naaraspuolinen ananas vihreä poski Conure
  • 8 Bottom Line
  • 9 Jaa tämä:

Voiko ananasvihreä poskikonures puhua?

Jos haluat interaktiivisen, älykkään ja uskollisen kumppanin, joka rakastaa ihmisten seurassa olemista, ananaskonuret sopivat täydellisesti. Oletetaan, että et ole kokenut lemmikkieläinten omistaja, mutta haluat omistaa lemmikkilintua, kuten ananasvihreää conurea. Siinä tapauksessa tämä artikkeli auttaa sinua saamaan tietoa kaikista niihin liittyvistä yksityiskohdista, kuten hoito, ruokavalio, hoito, elinikä, miesten ja naisten käyttäytyminen jne.

Ananaksenvihreä poskikonure: uros- ja naaraspuolet tunnistettu (1)

Pineapple Green Cheek Conure elinikä

Papukaijaa ostettaessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Papukaijan hinta riippuu pääasiassa sen lajista, sukupuolesta, iästä ja sukulinjasta. Täydellisen papukaijan valitseminen on siis haastavaa, ja on muutamia tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon, kun suunnittelet papukaijan ostoa. On aina parempi ostaa seurustelulintu, mutta ne ovat usein kalliimpia vuorovaikutteisuuden ja koulutustilanteensa vuoksi. .

Vankeudessa ananaksenvihreät kynnet voivat elää jopa 30 vuotta. Mutta se riippuu ympäristöstä ja suotuisista asumisolosuhteista. Luonnossa ne harvoin pääsivät lähelle näin vanhaa. Se riippuu monista muista tekijöistä, mutta uskotaan, että terve ananasvihreä konure voi elää 3 vuosikymmentä. Kun vertaamme kotimaista Conurea villiin, voimme nähdä elinikäspektrin paljon korkeamman pään. Tämä johtuu siitä, että kotilintujen ei tarvitse kuluttaa energiaa metsästämään ruokaa tai turvallista asuinpaikkaa.

Yleensä ananasvihreän Conuren elinikä vaihtelee 10-30 vuoden välillä riippuen siitä, miten niitä hoidetaan. Joskus terve konure voi elää yli 35 vuotta. Tämä laji voi elää jopa 30 vuotta asianmukaisella hoidolla, huomiolla ja ruokavaliolla. Mutta jotkut tekijät vaikuttavat linnun elinikään ja voivat lyhentää sen elämää.

Pineapple Green Cheek Conure -tuotteen elinikään vaikuttavat tekijät

1. Ruokavalio

Ruoka on tärkein tekijä, joka auttaa pidentämään minkä tahansa olennon elinikää. Oikean ruoan puute voi aiheuttaa nälkää, aliravitsemusta ja muita terveysongelmia. Epätasapainoinen ruokavalio voi lyhentää niiden pitkäikäisyyttä muutamassa vuodessa. Lintujen elämänlaatu voi olla heikko keski-iässä. Siksi on tärkeää tietää lintujesi tarpeet ja huolehtia niistä. Yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on, että heidän ruokavalionsa tulisi sisältää vähintään 60 % korkealaatuisia pellettejä. Sen tulee sisältää oikea sekoitus kaikkia tärkeitä ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä linnusi terveydelle.

2. Fyysinen aktiivisuus

Fyysinen aktiivisuus on tärkeä ja väistämätön tekijä, koska kukaan ei halua olla neljän seinän sisällä eikä voi liikkua pitkään. Fyysinen kunto on välttämätöntä eliniän pidentämiseksi ja perustapapidä linnut kunnossaon tarjota heille asianmukaista liikuntaa. Paras harjoitus linnullesi on antaa niiden räpäyttää siipiään. Päästä lintu ulos häkistä vähintään kerran päivässä.

3. Suojaa heitä taudeilta

Ei vain lintujen, vaan kaikkien tauti voi olla vastuussa eliniän lyhentämisestä. Vastaanottajaylläpitää hyvää terveyttä, sinun on vietävä lintu eläinlääkäriin säännöllisiin tarkastuksiin. On niin monia sairauksia, joista emme ole tietoisia. Säännöllinen tarkastus auttaa havaitsemaan ja sulkemaan pois linnun tartunnan varhaisessa vaiheessa.

4. Stressitaso

Masennus ja stressitasot voivat olla syitä eliniän lyhentämiseen. Nämä olosuhteet voivat vahingoittaa aivosoluja. Varsinkin linnut stressaantuvat helposti, kun ympäristössä tapahtuu nopea muutos. Koska conures ovat leikkisä ja vuorovaikutteinen lintu, voit aina tarjota leluja vähentää niiden stressiä. Lisäksi viettämällä enemmän aikaa lemmikkisi kanssa voi pitää sen henkisesti kunnossa.

Kuinka paljon Pineapple Conure maksaa?

Jos et ole koskaan ennen ollut lemmikkilintujen omistaja, ananasvihreä Conure on paras valinta aluksi. Ne ovat edullisia ja vaativat vähän huoltoa muihin verrattunaisommat lemmikkipapukaijat. Jos harkitset sellaisen ostamista, sinun on ymmärrettävä selkeästi siihen liittyvät kustannukset.

Mäntyomenanvihreän konureen hinnoittelu riippuu laadusta, iästä, sukupuolesta, terveydentilasta, geeneistä, sukulinjasta ja kasvattajan maineesta. Ananaksenvihreä conure voi maksaa missä tahansa 150–800 dollaria riippuen kasvattajasta ja linnun saatavuudesta. Muita hintoihin vaikuttavia tekijöitä ovat värimutaatiot ja laatuluonne.

Jos aiot ostaa niitä kasvattajalta, sinun on oltava varma uskottavuudesta. Tarkista, ettei linnussa ole synnynnäisiä sairauksia, jotka voivat lyhentää lemmikkisi elinikää.

Vertailun vuoksi jo koulutetut linnut ovat paljon kalliimpia kuin tavalliset linnut. Koska linnun kesyttäminen vaatii paljon vaivaa ja aikaa. Joten kasvattajat vaativat lisää rahaa koulutetuista ja kesytetyistä roduista. Hinta vaihtelee uros- ja naaraspuolisilla kouruilla, naaraat ovat kalliimpia kuin urokset lisääntymiskyvyn ja käyttäytymiserojen vuoksi.

Jos ostat tämän rodun lemmikkikaupasta tai eläinsuojasta, voit saada sen hintaan 150–400 dollaria. Papukaijahinnan lisäksi häkeistä, ruokatarvikkeista, lääketieteellisistä matkoista, viihteestä ja siivoustarvikkeista aiheutuu noin 30–50 dollaria kuukaudessa ylimääräisiä kuluja.

Kuinka määrittää uros- ja naaraspuolinen ananasvihreä poskikonure?

Jos haluat tietää Pineapple Conuren sukupuolen, tarkin tapa on tehdä DNA-testi pätevältä lintueläinlääkäriltä. Mutta se ei voi koskea kaikkia ottaa lintu kokeeseen. Muut tekniikat auttavat määrittämään linnusi sukupuolen. Voimme kertoa linnun sukupuolen yksinkertaisesti katsomalla linnun siemeniä. Uroksen sere on violetin värinen ja naaraan valkoinen tai ruskea.

Lisäksi uros on yleensä suurempi kuin naaraspuolinen ananasvihreä konure. Useimmat lemmikkieläinten omistajat tunnistavat lintujen sukupuolen niiden fyysisen ulkonäön perusteella. Uros- ja naaraspuolisilla ananasvihreillä keuhkoilla on erilainen höyhenpeite ja uroksilla kirkkaammat värit.

Uros- ja naaraspuvun erottaminen voi olla hankalaa, koska toisin kuin muissa lajeissa, ananasvihreillä keuhkoilla ei ole selviä vihjeitä, jotka osoittaisivat sukupuolen. Vain kokeneet lemmikin omistajat voivat tunnistaa sen fyysisestä ulkonäöstään. Mutta on tärkeää tietää linnusi sukupuoli, koska urokset ja naaraat tarvitsevat erilaisia ​​vaatimuksia.

Ananaksenvihreä poskikonure: uros- ja naaraspuolet tunnistettu (2)

Urospuolinen ananas vihreä poski Conure

🔴Käyttäytyminen

Voit tunnistaa uroskonuren katsomalla sen käyttäytymistä. Yleensä urospuoliset konuret ovat ulospäin suuntautuneempia ja leikkisämpiä. He ovat alueellisia ja joskus aggressiivisia. Jos he ovat stressaantuneita tai sairaita, ne ovat yleensä ärsyyntyneitä ja hyökkäävät lintutovereitaan.

🔴Fyysiset hahmot

Uroksilla on pidemmät häntät ja ne ovat väriltään kirkkaita. Tyypillisesti miehillä on leveämpi nokka. Alue, jossa häntä kohtaa vartalon, on pyöreä ja koholla. Heillä on litteämpi pää ja harmaat varpaat. Ananaksenvihreän conureen vatsa on väriltään oranssi ja sen pyrstössä on punainen nauha

🔴Kasvatus

Molemmat vanhemmat haudottavat munia vuorotellen, jotta he eivät voi tunnistaa, mikä lintu munii. Mutta kun tarkastelemme muutoksia paritteluhetkellä, se voi osoittaa, kumpi on uros ja naaras. Uroslinnut turvottavat ja nostavat häntäänsä parittelun aikana. He ovat niitä, jotka osoittavat kiinnostusta naaraslintuihin.

Nainen Ananas Green Cheek Conure

🔴Käyttäytyminen

Naaraslinnut ovat uroslintuihin verrattuna hiljaisia ​​ja rauhallisia. Ne eivät ole aggressiivisia ja alueellisia, tunnet olosi mukavaksi, kun huolehdit naaraspuolista.

🔴Fyysiset hahmot

Kun katsot tarkasti paikkaa, jossa häntä kohtaa naaraan vartalon, alue on litteämpi eikä kohonnut paljon kuin uroksilla. Naisilla on yleensä pyöristetty pää, vaaleanpunaiset jalat ja vihreä vatsa.

🔴Kasvatus

Naaraspuoliset munivat, mutta olet hämmentynyt, jos useampi kuin yksi lintu söi häkissä. Paritteluhetkellä naaraslinnut hyväksyvät urosten kiinnostuksen ja nostavat häntäänsä. Sen sijaan, että perääntyisivät urosta kohti, he heiluttavat hännän höyheniä urosta kohti.

Bottom Line

Sinun on oltava valmistautuneempi ennen kuin omistat ananasvihreän konureen. Leikkisän ja sosiaalisen vuorovaikutuksensa ansiosta niistä on tulossa monien suosikkilemmikkipapukaijoja. Sinun tulee tarjota heille asianmukaiset häkkivaatimukset, jotta he eivät vahingoita itseään tai kehitä pahempia käyttäytymisongelmia.

Ainoa mitä voit tehdä pitääksesi heidät onnellisina, on antaa heidän leikkiä erityyppisillä leluilla, viettää heidän kanssaan laatuaikaa harjoitteluun ja hoitoon, hoitaa niitä ravitsevalla ruoalla ja tarkistaa usein linnusi terveydentila.

Lemmikin hoito on kuin anna ja ota -politiikkaa. Jos annat lemmikkillesi paljon rakkautta ja huolenpitoa, he osoittavat kiintymyksensä vastineeksi. Joten tiedä enemmän lemmikkisi ananaksenvihreistä konureista viettämällä aikaa ja leikkimällä niiden kanssa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated: 18/09/2023

Views: 6527

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.