Autosäilytys: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi (2023)

Opi erilaisista auton säilytysvaihtoehdoista ja löydä autovarasto lähelläsi.

Tarvitseeko autoa varastoida kuukauden tai pidempään?Itsesäilytys on loistava vaihtoehto sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen auton säilytykseen!Extra Space Storagella on valtakunnallisia sijainteja, jotka tarjoavat turvalliset ajoneuvojen säilytystilat, joten se pystyy tarjoamaan tarvitsemasi tiedot ja auttaa sinua löytämään autosäilytystilat lähelläsi!

Tarvitsetpa lyhytaikaista ajoneuvon säilytystä tai aiot säilyttää auton kuudeksi kuukaudeksi, vuodeksi tai pidempään, syysi käyttää omavaraisuutta vaikuttaa valitsemaasi ratkaisuun. Käytä alla olevia tietoja auttaaksesi päätöksenteossa vuokraaessasi auton säilytystilaa Extra Space Storagesta.

Etsi säilytystilaa lähelläsi

Autosäilytys: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi (1)

Ajoneuvon säilytyskoon arviointityökalu

Syötä alle autosi tiedot, niin kerromme kuinka ison säilytystilan tarvitset! Jos haluat, että sinulle lähetetään nämä tiedot, kirjoita sähköpostiosoitteesi saadaksesi kopion tuloksistasi. Rekisteröitymällä hyväksyt Extra SpacenKäyttöehdot.

Nämä ovat arviosi, jotka perustuvat laskemiimme tietoihin, mutta tarkista liikkeen johtajalta tai yhdeltä asiakaspalvelumme edustajalta, että tämä on oikea yksikkö ajoneuvollesi.

Autosäilytys: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi (2)Autosäilytys: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi (3)

TÄRKEITÄ AUTON SÄILYTYSTÄ

Turvallisuus

Kun säilytät autoa itsevarastossa, haluat olla varma, että laitos on turvallinen. Sähköisen portin pääsyn, videovalvonnan ja jopa paikan päällä olevien esimiesten ansiosta Extra Space Storage ottaa turvallisuuden vakavasti.

Käyttöajat

Auton käyttömukavuus, kun tarvitset sitä, on tärkeä tekijä autosäilytystilan vuokraamisessa. Extra Space Storagessa pidennetyt käyttöajat ovat vakiona.

Paikallinen sää

Alueesi säällä on suuri merkitys siihen, minkä tyyppisen autovaraston päätät vuokrata. Jos olet esimerkiksi alueella, jossa on ankarat myrskyt, auton säilyttäminen säilytysyksikössä on erittäin tärkeä asia.

Autosäilytys: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi (4)

HYÖDYLLISIÄ VIDEOITA

Kuinka säilyttää autoa

Extra Space Storagessa meillä on erilaisia ​​ratkaisuja kaikenmuotoisten ja -kokoisten ajoneuvojen, myös autojen, säilytykseen. Ajoneuvoihin mahtuu seuraavan kokoisia ajettavia säilytysyksiköitä: 10x20, 10x25, 10x30

Voitko säilyttää auton säilytysyksikössä?

Tarvitseeko autoa varastoida kuukauden tai pidempään? Itsesäilytys on loistava vaihtoehto sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen auton säilytykseen! Extra Space Storagella on valtakunnallisia sijainteja, jotka tarjoavat turvalliset ajoneuvojen säilytystilat, joten se pystyy tarjoamaan tarvitsemasi tiedot ja auttaa sinua löytämään autosäilytystilat lähelläsi!

AUTON SÄILYTYSTYYPIT

Sisäsäilytys-, ulko- ja jopa autojen katetussa säilytystilassa on jotain, joka toimii sinulle. Alla käymme läpi kunkin vaihtoehdon edut mukavuustason, suojauksen ja yleisen kohtuuhintaisuuden perusteella.

Auton sisävarasto

Voiko autoa säilyttää varastotilassa? Kyllä sinä voit!Drive-up säilytysyksiköttarjota sisätilojen,autotallimainen säilytystila autoille. Näissä yksiköissä voidaan varastoida mitä tahansa kompaktista autosta suureen lava-autoon tai kaupalliseen rahtiautoon.

Tämän säilytysvaihtoehdon tarjoaman suojan ansiosta ajo-pääsyyksiköt sopivat erinomaisesti auton pitkäaikaiseen säilytykseen, klassisten tai urheiluautojen säilytykseen tai ajoneuvon säilyttämiseen ankarissa sääolosuhteissa.

(Video) Kiusallinen alapääongelma || BLOKESS

Auton ulkovarasto

Jos asut alueella, jolla on upea sää tai haluat edullisemman itsevarastoratkaisun ajoneuvollesi, auton ulkosäilytys on loistava vaihtoehto. Monet lisätilavarastointipaikat tarjoavatulkopysäköintipaikkoja, joihin mahtuu helposti kaikenkokoisia autoja.

Katettu autovarasto

Katolla suojaa ajoneuvoasi auringolta ja muilta elementeiltä, ​​joten katettu autovarasto sijoittuu sisä- ja ulkovaraston väliin. Tämä vaihtoehto on edullisempi kuin sisätiloissa säilytys, ja se tarjoaa myös paremman suojan auringolta, lumelta, rakeilta ja muilta ajoneuvoa vahingoittavilta tekijöiltä. Jos et asu alueella, jolla on ankara sää tai voimakkaita myrskyjä, tämä on loistava vaihtoehto autosi säilytykseen.

Auton säilytyksen infografiikka

Vuokraa sinulle sopiva auton säilytysratkaisu puhelimitse tai netistä jo tänään! Lue lisää Extra Space Storagen tarjoamista säilytysyksiköistä, jotka sopivat parhaiten autollesi!

Yleisiä autojen säilytysyksiköiden kokoja ovat:

 • 10×15: Jotkut kompaktit autot

 • 10 × 20: Sedanit, maastoautot, pakettiautot, lava-autot ja paljon muuta

 • 10×25: Suuret lava-autot ja pakettiautot

ladata

Autosäilytys: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi (5)

MIKÄ KOKO SÄILYTYSKOKOA TARVITSET AUTOON?

10 × 15 tallennusyksikköä

10×15 itsesäilytysyksiköt sopivat hyvin moniin kompakteihin autoihin. Muista mitata tai etsiä ajoneuvosi mitat tutkiessasi. Vaikka saatat ajatella, että autosi tarvitsee 10 × 20 -säilytysyksikön, jos se mahtuu 10 × 15:een, voit säästää rahaa!

Esimerkkejä autoista:

 • Mini Cooper: 12,6 jalkaa

 • Honda Fit: 13,3 jalkaa

 • Volkswagen Golf: 13,8 jalkaa

 • Toyota Corolla iM: 14,2 jalkaa

 • Ford Fiesta: 14,5 jalkaa

10 × 20 tallennusyksikköä

10×20 itsesäilytysyksiköt sopivat täydellisesti useimpiin autoihin. Porrasautot, crossoverit, katumaasturit, tila-autot ja monet lava-autot voidaan pysäköidä näihin varastoyksiköihin, joissa on tilaa.

Esimerkkejä autoista:

 • Nissan Rogue (crossover): 15,4 jalkaa

 • Honda Accord (sedan): 15,8 jalkaa

 • Ford Explorer (SUV): 16,5 jalkaa

 • Chrysler Pacifica (tila-auto): 17,0 jalkaa

 • Toyota Tundra (avolava): 19,0 jalkaa

10×25 & 10×30 säilytysyksikköä

Ajoneuvoissa, kuten suurilla ohjaamoilla varustetut lava-autot tai tavara-autot, 10 × 20 -yksikkö ei tarjoa tarpeeksi tilaa. Tämä tekee 10×25 ja 10×30 itsesäilytysyksiköistä suosittuja hyötyajoneuvojen käytössä.

Esimerkkejä autoista:

 • Chevrolet Express (rahtiauto): 20,3 jalkaa

 • GMC Sierra 3500 (miehistöohjaamo ja pitkä laatikko): 21,5 jalkaa

 • Ford F-350 (miehistöohjaamo ja pitkä laatikko): 22,2 jalkaa

(Video) $23! Automaattisesti kääntyvä sänky Kapselihotelli😴🛌VAIN NAISILLE🚫🙅♀️The Millennials Kioto, Japani

TUNNISTAMINEN SINULLE PARHAAT AUTOMAATTISET TALLENNUSVAIHTOEHDOT

Autosäilytys: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi (6)

Auton säilytys talven yli

Klassisten autojen ja urheiluautojen omistajat useintalvehtia autot ja laittaa ne varastoon talven ajaksi. Säilytysyksikkö tarjoaa näille autoille turvallisen säilytysympäristön sesongin ulkopuolella, eivätkä ne ole talvikuukausina käytettävien ajoneuvojen tiellä.

Ajoneuvojen talvehtimisvinkkejä

Auton säilytys asuessasi suuressa kaupungissa

Jos olet muuttanut suureen kaupunkiin, jossa joukkoliikenne on helposti saavutettavissa, saatat huomata, että et tarvitse autoa säännöllisesti. Tässä tapauksessa auton säilytystilan vuokraaminen voi olla loistava vaihtoehto. Jos aiot käyttää autoasi puolisäännöllisesti, ulkovarasto saattaa toimia myös ja säästää rahaa.

Klassisten autojen säilytysvinkkejä

Auton säilytys teini-ikäiselle lapselle

Jos olet äskettäin päivittänyt autosi ja haluat säästää vanhan pian 16-vuotiaalle lapselle, omavaraston käyttö voi auttaa, jotta et liikuta jatkuvasti autoja kotona vain päästäksesi sisään ja pois omalta ajotieltäsi. Koska tämä saattaa olla ajoneuvon pitkäaikaissäilytystarve, suositellaan sisäsäilytystä.

Yritysauton tai kuorma-auton säilytys

Jos sinulla on yritysajoneuvo, kuten perävaunullinen lava-auto tai pakettiauto, jota et voi pysäköidä kotiin, säilytys Extra Space Storagessa on hyvä vaihtoehto. Koska näitä autoja käytetään säännöllisesti, ulkovarasto on helpoin vaihtoehto. Jos kuitenkin haluat, että ajoneuvo on suojattu paremmin, myös suurempi ajettava säilytysyksikkö voi tehdä tempun.

Autosäilytys: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi (7)

MITEN AUTOSI VALMISTELEE SÄILYTYSTÄ

Puhdista autosi perusteellisesti

Kun laitat auton pitkäaikaiseen varastoon, on hyvä puhdistaa erittäin suositeltavaa. Tämä on yksinkertainen vaihe, joka suojaa autoasi kertymiseltä, joka voi vahingoittaa maalia ja johtaa ruosteeseen.

Vältä litteitä täpliä renkaissasi

Varsinkin jos säilytät pitkäaikaista, tarvitset suunnitelman, jolla vältät litteitä paikkoja renkaissasi. Jos pystyt, pelkkä auton käynnistäminen ja ajaminen säännöllisesti voi auttaa välttämään tämän. Jos tämä ei ole vaihtoehto, on olemassa tuotteita, kuten renkaansäästöramppeja, jotka auttavat pitämään renkaasi pyöristettyinä.

Irrota akku

Tämä on erityisen tärkeää, kun autoa säilytetään talven yli. Jos akku on kylmässä, eikä autoa käytetä pitkään aikaan, se menettää latauksensa. Voit käyttää nippulaturia kotona varmistaaksesi, että se on käyttövalmis, kun otat auton varastosta.

Suojaa jyrsijöiltä

On parasta ryhtyä kaikkiin varotoimiin, jotta jyrsijät eivät pääse liikkumaan autossasi, jos se seisoo käyttämättömänä jonkin aikaa. Pakoputken ja ilmanottoaukon peittämistä suositellaan. Voit myös asettaa ansoja säilytysyksikön sisään pysäyttämään jyrsijät ennen kuin ne pääsevät ajoneuvoon.

Investoi laadukkaaseen auton suojukseen

Auton ulkovarastointiin kansi on välttämätön. Automaattinen suojakuori suojaa autoasi sekä auringolta että sateelta. Molemmat voivat aiheuttaa suuria vahinkoja, jos autoa säilytetään ulkona pitkiä aikoja. Jotkut, jotka käyttävät sisätilaa, jopa valitsevat auton suojan käytön lisäsuojakseen pölyltä.

(Video) Elämisen vuosi Antalyassa, Turkissa. Miten Turkin liirakriisi ja inflaatio vaikuttavat meihin?

Vaihda öljy

Auton pitkäaikaista säilytystä varten öljyn vaihtaminen voi pitää autosi erinomaisessa kunnossa. Vanhassa öljyssä voi olla epäpuhtauksia, jotka vaurioittavat moottoria pitkän ajan kuluessa.

VUOKRAA TURVALLINEN AUTOSÄILYTYS LÄHELLÄ TÄNÄÄN!

Oletko valmis varaamaan ajoneuvon säilytystilaa Extra Space Storagessa?Soita meille! Jos sinulla on kysyttävää, kerro meille. Tiimimme on täällä auttamassa, kun voimme. Voit olla varma, että myös autosi on turvassa meillä. Suhtaudumme tilojen turvallisuuteen vakavasti. Turvaominaisuuksien, kuten elektronisen portin sisäänpääsyn, ulko-aidat, videovalvonta ja jopa paikalliset johtajat tietyissä paikoissa, ansiosta ajoneuvosi on hyvissä käsissä.

AUTON SÄILYTYS FAQ

Voinko säilyttää auton pitkään?

Joo! Varastoissamme vuokrasopimukset ovat kuukausittain, joten voit säilyttää auton niin kauan kuin on tarpeen.

Voinko työskennellä autolla varastotilassa?

Vaikka voit säilyttää autosi varastotilassa, emme salli asiakkaiden käyttää varastotilojamme ajoneuvokorjaamina. Laajat huolto- ja korjaustyöt on tehtävä muualla.

Vaaditaanko ajoneuvon rekisteröinti ja vakuutustodistus?

Vaikka et ehkä ajakaan autollasi vähään aikaan, sen on pysyttävä rekisteröitynä ja vakuutettuna, jotta se on omavarastossa. Keskustele vakuutusedustajasi kanssa halvempaan väliaikaiseen vakuutusturvasuunnitelmaan siirtymisestä, koska ajoneuvovakuutuslainsäädäntö vaihtelee osavaltioittain. Varastossa olevien autojen yleiset kattavuussuunnitelmat ovat kausiluonteisia ja vain maksullisia. Jos pysäköit vakuuttamattoman ajoneuvon varastoon, olet vaarassa saada viittauksen tai ajokorttisi keskeytyksen. Älä unohda vaihtaa vakuutusta, kun autosi on taas tien päällä.

Voinko sijoittaa auton 10×10 säilytysyksikköön?

Ei, 10 × 10 -säilytysyksiköt eivät ole tarpeeksi suuria useimmille yhdysvaltalaisille autoille. Emme maininneet edellä 10x10s, koska ainoa auto Yhdysvalloissa, joka on alle 10 jalkaa pitkä, on Smart Fortwo.

Entä jos autoni ei mahdu varaamaani säilytysyksikköön?

Jos saavut toimipisteeseemme ja säilytystila ei ole tarpeeksi suuri ajoneuvollesi, etsimme kanssasi isomman säilytysyksikön, joka toimii. Jos olet yliarvioinut tarvitsemasi tilan, voimme auttaa sinua hankkimaan pienemmän säilytysyksikön säästääksemme rahaa.

Auton varastointihinnan vertailu

Etsitkö edullista autovarastoa lähelläsi? Alla on eritelty Extra Space Storagen autovarastoinnin keskihinnat ja halvimmat hinnat koon ja katettujen/kattamattomien vaihtoehtojen mukaan.

Yksikön koko

Keskihinta +

Alin hinta

(Video) Kotini Espanjassa: Yhden naisen ja kolmen koiran unelma Mijas Campolla

10x25 peittämätön

160 dollaria

47 dollaria

10x25 katettu

277 dollaria

277 dollaria

10x30 peittämätön

154 dollaria

25 dollaria

10x30 katettu

225 dollaria

152 dollaria

+ Kaikki hinnat ovat vain viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Verkkohinnoittelu on saatavilla vain online-varauksille ja -vuokrauksille. Muita rajoituksia, veroja, maksuja ja vakuutusvaatimuksia saatetaan soveltaa. Katso lisätietoja vuokrasopimuksesta.

*Ei sisällä hallinto- ja vakuutusmaksuja

VINKKEJÄ JA RESURSSIT AUTON SÄILYTTÖÖN

Kuinka valita tallennusyksikkö

Ota selvää, mitkä tekijät sinun tulee ottaa huomioon säilytysyksikköä valittaessa!

Kuinka vakuuttaa omaisuutesi

Tilaa säilytysvakuutus suojataksesi omaisuutesi arvoa odottamattomilta!

Mitä tarvitset säilytysyksikön varaamiseen

Varastotilan vuokraaminen on helppoa! Tarkista vielä, mitä tarvitset, ennen kuin varaat itsetallennustilan!

Tallennusyksikön pakkaaminen ja järjestäminen

Opi maksimoimaan säilytystilaa sekä vinkkejä sen pitämiseen järjestyksessä.

Drive-Up-tallennustila

Ajettavia säilytysyksiköitä käytetään usein autotallimaisena tilana autojen säilytykseen! Lue lisää tästä auton säilytysvaihtoehdosta.

Säilytys sisätiloissa

Ehkä pidät sisätilojen mukavuudesta. Lue lisää sisätilojen säilytystilan eduista jo tänään.

Ilmastollinen varastointi

Säilytetäänkö lämpötilaherkkiä esineitä? Katso ilmastoinnin edut ja kannattaako sitä harkita omaisuutesi suojaamiseksi.

Ajoneuvon säilytysyksikön kokolaskin

Syötä alle autosi tiedot, niin kerromme kuinka ison säilytystilan tarvitset!

FAQs

Paljonko maksaa auton vuokraus viikoksi? ›

Halvat vuokra-autot Suomessa
Edullinen19 €/pvä
Pienikokoinen24 €/pvä
Keskikokoinen30 €/pvä
Standardi43 €/pvä
Suuri73 €/pvä
13 more rows

Paljonko maksaa auton vuokraus Suomessa? ›

Vuokra-auton, kuten henkilöauton, farmariauton, tila-auton tai vaikkapa urheiluauton vuokrauksen hinta on keskimäärin ainoastaan noin 25,00 € – 450,00 € + vakuutus. Hinta muodostuu usein vuokrauksen keston ja ajankohdan sekä auton tyypin perusteella: ajankohta vuokraukselle.

Onko 24Rent luotettava? ›

Omia 24Rent -kokemuksia tiivistääkseni sanoisin, että palvelu on erittäin tervetullut ja hyvä vaihtoehto tunnetuille kansainvälisille autovuokraamoille. Palvelu toimii mielestäni hyvin ja auton noutaminen sujuu nopeasti ilman vuokraamossa vierailua. Myös hinnat vaikuttavat olevan kohdallaan.

Paljonko Omago maksaa? ›

Omago Active 29,90 €/kk

Kuukausimaksu takaa vakioidut ja edullisemmat käyttöhinnat. Näet hinnan äpissä aina varausta tehdessä.

Mistä kannattaa vuokrata auto Teneriffalla? ›

Muutamassa tunnissa saaren ympäri

Teneriffalla on helppoa vuokrata auto. Sopivan kulkuneuvon voi vuokrata saaren monista autovuokraamoista, ja useimmat Suomessakin tunnetut vuokraamot löytyvät myös Teneriffalta. Autovuokraamojen lisäksi auton voi vuokrata hotellin kautta.

Kannattaako ostaa vai vuokrata auto? ›

Perinteinen vuokra-autokin voi olla järkevä vaihtoehto, jos autoa tarvitsee vain harvakseltaan. Ainakin Veho ja OP tarjoavat mahdollisuutta tehdä pidempi määräaikainen sopimus vuokra-autosta, mutta silloin kuukausihinta nousee jo yli 500 euroon. Halvinta on ostaa auto käteisellä.

Mikä auto on halvin ylläpitää? ›

Halvin ylläpitää oli Toyota, jonka huoltokulut kymmenessä vuodessa olivat 5 500 dollaria eli noin 4 900 euroa.

Paljonko auton ylläpito maksaa kuukaudessa? ›

Kulut yhteensä
kulukuukaudessa (€)vuodessa (€)
ajoneuvovero8,33100
bensa60720
katsastus2,0825
huolto22,92275
5 more rows
May 9, 2021

Paljonko auton ylläpito maksaa vuodessa? ›

Auton ylläpitoon on hyvä varata vähintään 1200 euroa per vuosi, bensakulujen lisäksi. Hyvä nyrkkisääntö on, että ainakin 100 euroa kuussa auton ylläpitoon kuluu, vaikka sillä ei ajaisi omaa pihaa kauemmas. Auton hankintaa kannattaa siis harkita, ellei ajoneuvon kuluihin halua panostaa.

Mistä kannattaa vuokrata pakettiauto? ›

Lyhytaikaiseen tarpeeseen saa pakettiautoja vuokrattua suurimmalta osalta palveluntarjoajista. Esimerkin hinnoiltaan Pakukympilla.fi ja 24Rent ovat edullisimmat vaihtoehdot pakettiauton vuokraukseen. Toki erot eivät ole isoja varsinkaan lyhytaikaisissa vuokrissa.

Paljonko pakettiauton vuokraus maksaa? ›

Pakettiauton vuokraus hinta (muutamaksi tunniksi)

20 euroa tunti kun puhutaan muutamien tuntien vuokra-ajasta. Nopea 3 tunnin muutto kustantaisi noin 60 euroa (+ polttoaineet), silloin kun kaikki menee kuin elokuvissa. Vuokrahintaan sisältyy tyypillisesti kaupunkiajeluun sopiva määrä kilometrejä.

Miten 24Rent toimii? ›

Auto varataan, noudetaan ja palautetaan omatoimisesti. Meillä ei ole lainkaan toimistoja, joissa sinun pitäisi asioida ennen ajoa. Autot ovat hajasijoitettuina, jotta sinun on helppo ottaa auto itsenäisesti käyttöön läheltäsi. Lähetämme sinulle toimintaohjeita ennen kuin lähdet matkaan.

Voiko omaa autoa vuokrata? ›

Vertaisvuokraus vaatii vakuutuksen päivittämisen

Auton omistaja voi tienata autollaan silloin, kun ei tarvitse sitä itse, ja vuokraaja saa auton käyttöönsä joustavasti satunnaisia tarpeita varten. Tätä tarkoitusta varten on palveluja, jonne autonsa voi tarjota vuokralle.

Paljonko auton kulut kuukaudessa? ›

Autoilun todelliset kuukausikustannus arvioidaan usein liian alhaiseksi, käy ilmi tuoreesta selvityksestä. LähiTapiolan Arjen katsaus -kyselyn tulosten perusteella suomalaiset arvioivat autoilun kustannuksiksi keskimäärin 318 euroa kuussa.

Paljonko auton omistaminen maksaa vuodessa? ›

Vuoden autoilun laskennallinen kokonaiskustannus on 6 908,53 euroa. Hintaa toki laskee se, jos omistaja huoltaa autoaan itse, vaihtaa renkaat omatoimisesti tai ostaa autonsa käteisellä. Kuukaudessa edullisellekin autolle tulee helposti hintaa 500 euroa. Tässä laskelmassa kuukausihinnaksi muodostui 575,71 euroa.

Kannattaako auto vuokrata etukäteen? ›

Auto kannattaa vuokrata jo Suomesta käsin, hyvissä ajoin ennen matkaa. Tällöin sopimusehtoihin on mahdollista perehtyä ilman kiirettä ja omalla äidinkielellä. Toinen syy on se, että ajoissa varaamalla saa juuri sellaisen auton kuin haluaa – usein alennettuun hintaan.

Voiko yksityinen vuokrata autoa? ›

Airbnb-palvelussa ihmiset vuokraavat omaa asuntoaan vieraille. Samalla tavoin omaa autoakin voi vuokrata eteenpäin. Suomeen on syntynyt viime aikoina useita yrityksiä, jotka välittävät yksityisten autoja vuokralle. Oman auton vuokraamiseen liittyviä riskejä hallitaan vakuutuksilla.

Minkä ikäinen voi vuokrata auton? ›

Minkä ikäisenä voi vuokrata auton? Vuokrausehtojemme mukaan sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti vuokrauksen aikana.

Minkä ikäinen saa vuokrata auton Italiassa? ›

Sinun on esimerkiksi oltava yli 18-vuotias, vaikka jotkut vuokraamot saattavat edellyttää, että olet vanhempi, joten tämä on parasta tarkistaa ennen varausta tai soittaa vuokra-asiantuntijoillemme, koska paikan päällä peritään lisämaksu.

Videos

1. Autotelttailu Rainissa vuorella - Kattoteltta - Koira
(AB Camping)
2. Welcome to my World - Diana Goodman - A talk about Elvis Presley
(Ostjysk TV)
3. Malaysia Keeps Surprising Us 🇲🇾 Natural Paradise in KL
(Two Mad Explorers)
4. Qatar 2022: valmis seuraavaan MM-kisaan? (Ep 1)
(Renata Pereira)
5. Tämä on todellista😳🤯
(NautiStyles)
6. model 3 event live Main Stage
(KmanAuto)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated: 09/08/2023

Views: 5713

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.