Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (2023)

Millaista auton säilytystilaa tarvitset?

Autovarastoissa on tarjolla kolme yleistä autovarastotyyppiä: kattamaton ulkovarasto, joka on tyypillisesti pysäköintipaikkoja, katettu ulkovarasto ja täysin suljettu autovarasto sisätiloissa. Jokainen autovarastotyyppi tarjoaa erilaisia ​​etuja ja on eri hintapisteissä. Valitse palvelu, anna postinumerosi ja etsi alueeltasi yksikkö, jossa on tarvitsemasi:

 • Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (1)

  Ulkona peittämätön

  Kattamaton ulkoyksikkö on perinteisen parkkipaikan kaltainen pysäköintipaikka. Se on halvin vaihtoehto, mutta tarjoaa vähiten suojaa, joten se ei olisi hyvä pitkäaikaiseen varastointiin tai paikkoihin, joissa sääolosuhteet ovat arvaamattomat.

 • Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (2)

  Ulkona katettu

  Katettu ulkovarasto on monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa enemmän suojaa sääolosuhteilta kuin kattamaton, ja voi olla kustannustehokkaampi kuin sisävarasto. Katettua ulkovarastointia ei kuitenkaan silti suositella pitkäaikaiseen varastointiin.

 • Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (3)

  Säilytys sisätiloissa

  Vaikka sisäsäilytys on tyypillisesti kallein vaihtoehto, se on ihanteellinen ratkaisu turvalliseen väliaikaiseen kotiin autollesi. Sisävarasto on täysin suljettu, kuten autotalli, joten se tarjoaa eniten suojaa ja on paras vaihtoehto pitkäaikaiseen auton säilytykseen.

Kuinka valita oikea kokoinen säilytysvaihtoehto autollesi

Jos sinulla on auto, joka vie liian paljon tilaa ajotieltäsi, anna sille väliaikainen koti säilytysyksiköllä. Auton säilytysvaihtoehdot vaihtelevat kattamattomasta parkkipaikasta täysin suljettuun 50 jalkaa pitkään yksikköön, joten tarjolla on ratkaisu, joka sopii lähes jokaiseen ajoneuvokokoon. Etkö ole varma kuinka valita oikean kokoinen säilytysvaihtoehto? Alla oleva auton säilytyskokoopas voi auttaa.

Auton säilytyskokoopas

Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (4)

10" leveä x 15" pitkä

150

SQ FT

 • Useimmat pienikokoiset ja kaksioviset autot, kuten viistoperät, crossoverit ja pienet maastoautot, ovat vain noin 15 jalkaa pitkiä.
 • Muista aina mitata autosi ennen säilytysyksikön vuokraamista, sen on oltava alle 15 jalkaa pitkä, jotta se mahtuu 10’x15’ yksikköön.
 • Koska useimmat autot mahtuvat 10 tuuman leveään yksikköön, useimmat autovarastot eivät merkitse leveyttä laitossivulleen.

Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (5)

10" leveä x 20" pitkä

200

SQ FT

 • Useimmat autot ovat alle 20 jalkaa pitkiä ja mahtuvat mukavasti 10x20 auton säilytysyksikköön.
 • Tämä sisältää maastoautot, crossoverit, sedanit, tila-autot, lava-autot ja useimmat täysikokoiset pakettiautot.
 • Koska useimmat autot mahtuvat 10 tuuman leveään yksikköön, useimmat autovarastot eivät merkitse leveyttä laitossivulleen.
(Video) Ansaitse 13871,25 dollaria ilman todellista työtä-ansaitse rahaa verkossa Autopilotilla

Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (6)

10" leveä x 25" pitkä

250

SQ FT

 • Täydellinen suurempiin ajoneuvoihin tai veneeseen.
 • Pienet B-luokan asuntovaunut, pienet C-luokan asuntovaunut, matkaperävaunut, leluperävaunut ja ponnahdusikkunat voivat myös mahtua matkailuautojen säilytykseen suunniteltuihin tiloihin.

Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (7)

10' leveä x 30' pitkä

300

SQ FT

 • Hyvin harvat ajoneuvomallit vaativat 10’x30’ säilytysyksikön, lukuun ottamatta suurimpia kuorma-autoja ja pakettiautoja.
 • Säilytysyksiköissä on tyypillisesti 8–10 tuuman katto, joten jos kuorma-autosi on suuremmilla pyörillä tai nostosarjalla, se voi olla liian korkea joillekin yksiköille. Muista aina mitata isompien autojen korkeus.
 • Koska useimmat autot mahtuvat 10 tuuman leveään yksikköön, useimmat autovarastot eivät merkitse leveyttä laitossivulleen.

Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (8)

10" leveä x 35" pitkä

350

SQ FT

 • Säilytä yhtä tai useampaa ajoneuvoa, jossa on paljon muuta omaisuutta, mukaan lukien huonekalut ja suuret kodinkoneet.
 • Tämä koko voi tyypillisesti sisältää suuria B- ja C-luokan asuntovaunuja, keskikokoisia ja suuria matkailuperävaunuja, pieni- ja keskikokoisia vetoautoja, suuria leluperävaunuja ja pieniä A-luokan matkailuvaunuja.

Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (9)

10' leveä x 40' pitkä

400

SQ FT

 • Kaikki paitsi suurin matkailuautot mahtuvat 40 tuuman säilytystilaan. Tämä sisältää useimmat A-luokan asuntovaunut, suuret matkailuperävaunut ja vetoperävaunut.
 • Muista, että lisätyn pituuden mukana tulee usein lisää leveyttä ja korkeutta, mikä tarkoittaa, että monet näistä erittäin suurista ajoneuvoista vaativat vähintään 15 metrin korkeuden.

Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (10)

10' leveä x 50' pitkä

500

SQ FT

 • 50 tuuman matkailuautojen säilytystilaa mahtuu isoimmat matkailuautot, kuten suuret A-luokan asuntovaunut, matkaperävaunut ja kohdeperävaunut.
 • Muista, että lisätyn pituuden mukana tulee usein lisää leveyttä ja korkeutta, mikä tarkoittaa, että monet näistä erittäin suurista ajoneuvoista vaativat vähintään 15 metrin korkeuden.
(Video) Asunto Oy Espoon Aries ja Sirius [FRIISINKALLIO]

Auton säilytysyksiköiden hinnat

Omavaraston vuokrahinnat veloitetaan yleensä kuukausittain. Yleensä varastoinnin hinta riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien yksikön koosta ja tilan sijainnista. Itsevarastointi maksaa yleensä enemmän suurissa kaupungeissa ja vähemmän maaseudulla. Hinnat riippuvat myös siitä, sijaitseeko laitos lähellä kaupungin keskustaa vai kaupungin laidalla. Autosäilytyksen yhteydessä valitsemasi palvelut voivat myös vaikuttaa hintaan. Esimerkiksi täysin suljettu yksikkö saattaa maksaa enemmän kuin ulkoyksikkö. Alta löydät keskimääräiset kuukausihinnat vakiokokoisille säilytysyksiköille.

Säilytysyksikön kokoKeskimääräinen kuukausihinta
10" x 15"80,65 dollaria
10" x 20"77,19 dollaria
10" x 30"84,99 dollaria
Ajoneuvon säilytysyksikön kokoKeskimääräinen kuukausihinta
15' pitkä79,56 dollaria
20' pitkä77,17 dollaria
25' pitkä80,04 dollaria
30' pitkä85,01 dollaria
35' pitkä94,44 dollaria
40' pitkä106,98 dollaria

Autosi valmisteleminen säilytystä varten

Auton sijoittaminen varastoon ilman valmistelua on huono idea vuokraamastasi säilytystilasta riippumatta. Tämä aiheuttaa lähes varmasti ajoneuvoon ongelmia, joiden korjaaminen tulee olemaan kallista. Näiden vaiheiden noudattaminen auttaa varmistamaan, että autosi tulee ulos varastosta samassa kunnossa kuin se oli, kun jätit sen.

 1. 1

  Vaihda öljy, suodatin, jarruneste ja jäähdytysneste:

  Moottoriöljy sisältää epäpuhtauksia, jotka voivat vahingoittaa moottoria, jos niitä ei vaihdeta tarpeeksi usein. Loput näistä kemikaaleista voivat aiheuttaa niitä käyttävien osien syöpymistä tai hapettumista.

 2. 2

  Täytä kaasusäiliö:

  Bensiini imee säiliöstäsi kosteuden, joka muuten kerääntyisi ja saa säiliön ruostumaan. Se estää myös säiliön tiivisteitä kuivumasta. Jos säilytät autoasi useita kuukausia tai pidempään, käytä polttoaineen stabilointiainetta. Polttoaineen stabilointiaineet estävät kaasun huononemisen ja ovat tehokkaita noin vuoden.

 3. 3

  Irrota akku:

  Autot tyhjentävät akkunsa myös moottorin ollessa sammutettuna, etkä halua joutua vaihtamaan akkua, kun otat auton varastosta. Jos mahdollista, yritä ajaa autoa 15 minuuttia kahden viikon välein, mikä auttaa ylläpitämään akkua ja pitämään auton osat voideltuina. Jos et voi tehdä niin, irrota akku. Sinun ei tarvitse poistaa akkua kokonaan ajoneuvosta, irrota vain negatiivinen akun kaapeli. Jos haluat pitää auton akun ladattuna pitkään poissa ollessasi ja olet vuokrannut sähköliitännällä varustetun säilytysyksikön, käytä nippulaturia. Tämä yhdistää auton akun pistorasiaan ja lähettää akkuun virtaa, joka riittää pitämään sen ladattuna.

 4. 4

  Pidä huolta renkaistasi:

  Jos autosi istuu renkaillaan samassa asennossa pitkän aikaa, renkaisiin muodostuu litteitä kohtia ja ne on vaihdettava. Tämä on erityisen ongelmallista, jos varastointipaikassa on kylmiä lämpötiloja.

  Perusvarotoimenpide, jonka voit tehdä estääksesi litteiden täplien muodostumisen, on renkaiden pyörittäminen ja ylitäyttö. Jos säilytät ajoneuvoasi pitkään, on hyvä idea nostaa auto nostureille ja irrottaa pyörät, jos mahdollista.

 5. 5

  Irrota tuulilasinpyyhkimet:

  Tuulilasinpyyhkimien kumi voi alkaa tarttua tuulilasiin jättäen vaikeasti poistettavan jäännöksen. Yksi tapa estää tämä on sijoittaa muovisuojus tuulilasin ja pyyhkinten väliin. Mutta on ihanteellista poistaa pyyhkimet kokonaan.

 6. 6

  Estä pölyn, lian ja ei-toivottujen vieraiden pääsy sisälle:

  Pöly ja lika voivat vahingoittaa auton osia, kun taas tuholaiset, kuten jyrsijät ja hyönteiset, voivat aiheuttaa tuhoa auton sisällä. Paras tapa estää vaurioita on käyttää auton suojapeitettä. Ainakin voit myös sulkea kaikki aukot, erityisesti pakoputken. Jos olet huolissasi autosi huippukunnossa pitämisestä, suosittelemme vuokraamaan sähkökäyttöisen sisäsäilytysyksikön, jotta voit käyttää auton säilytyskuplaa. Tämä laite käyttää pientä sähkötuuletinta täyttämään läpinäkyvän muovikapselin, joka ympäröi auton ja tarjoaa vertaansa vailla olevan suojan ajoneuvollesi, ja sitä käytetään yleisesti eksoottisten ja keräilyautojen säilytykseen.

 7. 7

  Vapauta seisontajarru:

  Jos jätät seisontajarrupalat päälle liian pitkäksi aikaa, ne voivat sulautua roottoreihin. Vaikka seisontajarrun kytkeminen voi kuulostaa hyvältä ajatukselta, kun ajoneuvoa säilytetään pitkään, fuusion uhka on suurempi kuin lisäturvallisuus. Aseta sen sijaan kiilat pyörien alle (jos jätit pyörät päälle) - ne estävät liikkumista paremmin kuin seisontajarru.

Autosi valmisteleminen ulkosäilytystä varten

Koska sääolosuhteet voivat kuluttaa ajoneuvoasi paljon, sinun on suoritettava muutamia ylimääräisiä varotoimia suojellaksesi autoasi, kun säilytät sitä ulkona.

(Video) Research Updates: Long-Term Outcomes in POTS and Vagus Nerve Stimulation in POTS

 • Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (11)

  Kaksi suurinta vaaraa auton säilyttämisessä ulkona ovat auringonvalo ja sade. Auringonvalo voi vahingoittaa maalia ja renkaita, kun taas sade voi aiheuttaa auton osien syöpymistä. Paras tapa suojata autoasi ulkosäilytyksessä on ostaa laadukas autopeite. Varmista, että kansi suojaa kosteudelta, mieluiten tuulettamalla tai käyttämällä imukykyistä "dri-fit" -materiaalia. Suojat, jotka vangitsevat kosteutta, voivat itse asiassa aiheuttaa enemmän vahinkoa autollesi.

 • Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (12)

  Jos päätät olla suojaamatta autoa, voit suojata autoasi muutamalla muulla tavalla. Aurinko voi vahingoittaa auton maalia, jolloin se haalistuu ajan myötä. Autosi vahaus toimii suojaavana pinnoitteena auringolta sekä lialta ja pölyltä. Voit myös käyttää maalisuojakalvosarjoja suojaamaan alueita, jotka saavat paljon suoraa auringonvaloa, kuten liesituuletin. Suojakalvot ovat hyödyllisiä myös ajovalojen peittämiseen.

 • Autovarasto: Vuokraa edullinen autovarasto lähelläsi | SpareFoot (13)

  Lisäksi pitkäaikainen suora auringonvalo saa renkaat halkeilemaan ja menettämään kimmoisuutensa, mikä tekee niistä vaarallisen ajamisen. Paras tapa ehkäistä aurinkovaurioita on pitää renkaat peitettyinä ja poissa auringosta.

Auton poistaminen varastosta

Sen lisäksi, että on erittäin vaarallista ajaa autosi pois varastosta tarkistamatta sitä perusteellisesti, se voi myös pahentaa mahdollisia vaurioita. Tässä on muutamia asioita, jotka sinun tulee tarkistaa ennen kuin otat autosi takaisin tielle:

 1. 1

  Puhdista autosi.

  Ennen kuin otat auton pois varastosta, puhdista se pyyhkimällä lika ja pöly pois tärkeistä osista. Tarkista todisteet tuholaisista, koska viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on käynnistää autosi hiiren pakoputkessa.

 2. 2

  Tarkista nesteet.

  Varmista, että nesteet ovat riittävällä tasolla ja näyttävät olevan hyvässä kunnossa. Täytä kaikki, mikä näyttää vähiltä.

 3. 3

  Tarkista, onko kumissa halkeamia.

  Tarkista ajoneuvosi kumiosat halkeamien varalta. Renkaat ja tuulilasinpyyhkimet ovat erityisen haavoittuvia.

 4. 4

  Tarkista rengaspaineet.

  Ennen kuin lähdet liikkeelle, tarkasta renkaasi, tarkista ilmanpaine ja tarkista, ettei niissä ole tasaisia ​​kohtia.

 5. 5

  Kiinnitä akku takaisin.

  Jos irrotit akun säilyttääksesi auton, kiinnitä se uudelleen ja yritä sitten käynnistää auto.

 6. 6

  Anna auton käydä muutaman minuutin ajan.

  Varmistaaksesi, että kaikki toimii sujuvasti, käynnistä auto ja anna sen käydä muutaman minuutin ajan.

 7. 7

  Aja hitaasti autollasi.

  Vie autosi pyöräilemään varastotilassa ja testaa jarrut. Jarruisi voi olla kertynyt ruostetta, ja ellei vaurio ole suuri, ruosteen pitäisi kulua pois pienen käytön jälkeen.

 8. 8

  Ole varovainen ajaessasi.

  Pitkäaikaisen varastoinnin jälkeen homma hoituu hitaasti ja helposti. Ole erityisen tarkkaavainen mahdollisten vaurioiden varalta muutaman päivän aikana, kun ajat uudelleen autollasi.

Auton varastoinnin UKK

Mitä tietoja tarvitsen varatakseni auton säilytysyksikön?

Monet autovarastot edellyttävät, että otat mukaan seuraavat asiakirjat, kun tuot autosi muuttamaan yksikköön:

 • Todiste automaattisesta rekisteröinnistä
 • Todiste autovakuutuksesta
 • Ajoneuvon nimi
 • Auton tulee olla ajettava

Voinko työskennellä autolla varastotilassa?

Se, voitko työstää autoasi säilytysyksikössä vai et, riippuu laitoksen käytännöistä ja töistä, joita aiot tehdä autollesi. Jotkin varastoyksiköt voivat kieltää kaikenlaisen ajoneuvon huollon tai korjauksen tiloissaan vastuusyistä, palovaarasta tai kaavoitusmääräyksistä johtuen.

Jos säilytysyksikkö mahdollistaa ajoneuvon huollon ja korjaukset, sinun tulee silti olla tietoinen niiden mahdollisista rajoituksista. Ne voivat esimerkiksi rajoittaa suoritettavia korjaustyyppejä tai vaatia tiettyjen laitteiden tai työkalujen käyttöä laitteen tai muiden lähellä olevien ajoneuvojen vahingoittumisen riskin minimoimiseksi. Kiinteistön käytäntöjen noudattamatta jättäminen voi johtaa siihen, että sinua pyydetään poistumaan tiloista tai saatat saada jopa sakkoja tai laillisia seuraamuksia.

Kuinka usein minun pitäisi käynnistää autoni varastossa?

Jos aiot varastoida autoasi pidemmäksi aikaa, on yleensä suositeltavaa käynnistää auto vähintään kerran kuukaudessa, jotta akku pysyy ladattuna ja moottori voideltuna.

Kun käynnistät auton, anna sen käydä muutaman minuutin ajan, jotta öljy kiertää ja moottori voidellaan. Tämä auttaa estämään korroosiota ja ruostetta moottorin osissa. Se auttaa myös pitämään akun ladattuna, mikä voi tyhjentyä ajan myötä, jos autoa ei käytetä.

Jos kuitenkin aiot säilyttää autosi alle kuukauden, sitä ei välttämättä tarvitse käynnistää ollenkaan. Tässä tapauksessa sinun tulee irrottaa akku, jotta se ei tyhjene ja mahdollisesti vahingoita auton sähköjärjestelmää.

Kaupungit, joissa on autovarasto

 • Atlanta, GA
 • Aurora, CO
 • Austin, TX
 • Baltimore, MD
 • Boston, MA
 • Brooklyn, NY
 • Buffalo, New York
 • Charlotte, NC
 • Chicago, IL
 • Cincinnati, OH
 • Cleveland, OH
 • Colorado Springs, CO
 • Columbus, OH
 • Dallas, TX
 • Denver, CO
 • Detroit, MI
 • Fort Lauderdale, FL
 • Fort Myers, FL
 • Fort Worth, TX
 • Houston, TX
 • Indianapolis, IN
 • Jacksonville, FL
 • Kansas City, KS
 • Las Vegas, NV
 • Los Angeles, CA
 • Louisville, KY
 • Mesa, AZ
 • Miami, FL
 • Milwaukee, WI
 • Minneapolis, MN
 • Nashville, TN
 • New York, NY
 • Oklahoma City, ok
 • Orlando, FL
 • Philadelphia, PA
 • Phoenix, AZ
 • Portland, OR
 • Queens, NY
 • Raleigh, NC
 • Sacramento, CA
 • Salt Lake City, UT
 • San Antonio, TX
 • San Diego, CA
 • San Francisco, CA
 • San Jose, CA
 • Seattle, WA
 • St. Louis, MO
 • Tampa, FL
 • Tucson, AZ
 • Washington, DC
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated: 08/23/2023

Views: 5711

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.