CGL-vakuutus: hanki kaupallinen yleinen vastuu | Ratehub.ca (2023)

Mikä on kaupallinen yleisvastuuvakuutus?

CGL-vakuutus: hanki kaupallinen yleinen vastuu | Ratehub.ca (1)

Kaupallinen yleinen vastuu, joka tunnetaan myös nimellä CGL-vakuutus, on eräänlainenyritysvakuutusjoka suojaa sinua päivittäisestä toiminnastasi aiheutuvilta ruumiin- ja omaisuusvahingoilta kolmansien osapuolien vaatimuksilta.

Riskien vähentäminen on avainasemassa yrityksesi toiminnassa. Joten olipa asiakas liukastumassa ja loukkaantunut ravintolassasi tai työntekijäsi vaurioittanut asiakkaan lattiaa rakennustyön aikana, CGL-vakuutus suojaa sinua taloudellisesti kattamalla kaikki oikeudenkäyntikulut, sairaanhoitokulut ja vahingonkorvaukset.

Muutama asia, joista olemme ylpeitä

 • 1 200 000

  kuukausittaiset käyttäjät

 • 11 vuotta

  nuori

 • Yli 1M

  parempia valintoja tehty

 • Luotettava kumppani

  Kanadan parhaille rahoituslaitoksille

mainos

Tarvitseeko yritykseni CGL-vakuutuksen Kanadassa?

Jokaisen kanadalaisen yrityksen omistajan tulisi harkita yleisen vastuuvakuutuksen ostamista, koska yksi onnettomuus voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin. Yleinen vastuuvakuutus suojaa sinua oikeudenkäyntikuluilta ja vahingoilta. Joillakin toimialoilla, kuten rakentamisessa, asiakkaat tarvitsevat CGL-politiikan ennen kuin he palkkaavat sinut. Lisäksi kaupallisten kiinteistöjen vuokranantajat vaativat usein vakuutusturvan ennen tilan vuokraamista.

CGL-vakuutus on erityisen tärkeä, jos:

 • Yrityksesi on avoin yleisölle
 • Harjoitat liiketoimintaa asiakkaan kiinteistössä
 • Työskentelet asiakkaiden tai asiakkaiden kanssa usein
 • Omistat tai vuokraat kiinteistön liiketoimintaa varten

Mitä CGL-vakuutus kattaa?

Ruumiillinen vamma

Omaisuusvaurio

Vuokralaisen laillinen vastuu

Vastuu henkilövahingoista ja mainonnasta

Kuinka paljon kaupallinen vastuuvakuutus maksaa?

Useimmat kaupalliset yleiset vastuuvakuutukset maksavat noin 500 dollaria vuodessa pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta se voi vaihdella haluamasi kattavuuden mukaan.

vertailla lainauksia

Tekijät, jotka vaikuttavat kaupalliseen yleisvastuuseen

Vaikka kaikkiin yrityksiin liittyy riskejä, joillakin yrityksillä on korkeampi riskitaso kuin toisilla. Yleensä mitä enemmän riskiä toimialasi tuo mukanaan, sitä kalliimpi tarjouksesi on. Suuremman riskin myötä korvausvaatimuksen todennäköisyys kasvaa. Joten jos työskentelet rakennusalalla, odota maksavasi korkeampia vakuutusmaksuja kuin joku, joka työskentelee toimistossa, koska omaisuus- tai ruumiinvamman mahdollisuus on paljon suurempi.

Jos sinulla on enemmän kokemusta, CGL-tarjouksesi voi olla halvempi, koska et todennäköisesti teet virhettä. Vaikka asiakas voi tehdä korvausvaatimuksen jostakin, joka ei ollut sinun hallinnassasi, kuten putoaminen portaista alas, kokemuksen lisääminen osoittaa, että vakuutusyhtiöt pystyvät suorittamaan päivittäiset toiminnot paremmin ilman ongelmia.

Työnantajana saatat olla vastuussa yrityksesi yleisistä vastuuvaatimuksista työntekijäsi toimista. Kun yrityksesi laajenee ja henkilöstösi kasvaa, myös korvausvaatimuksen todennäköisyys kasvaa. Esimerkiksi, jos sinulla on enemmän työntekijöitä, useammat ihmiset saattavat haukkua asiakkaitasi sosiaalisessa mediassa, mikä voi johtaa oikeusjuttuihin mainontavahingoista. Siksi enemmän työntekijöitä lisää CGL-vakuutuksesi kustannuksia.

Korkeat tulot osoittavat, että vakuutuksenantajasi on enemmän vaakalaudalla, jos korvausvaatimus tehdään, mikä lisää CGL-vakuutussi kustannuksia. Asianajajat näkevät dollarin merkkejä asiakkailleen, joilla on kannattavaa liiketoimintaa, joten kolmannet osapuolet voivat vaatia enemmän vahingonkorvauksia, tietäen, että yrityksen tulot kestävät maksun. Joten muista ostaa riittävä määrä kattavuutta.

Miksi tarvitsen kaupallisen yleisvastuuvakuutuksen?

Yleinen vastuuvakuutus ei ainoastaan ​​suojaa sinua taloudellisesti vaateilta tai omaisuusvahingoilta ja ruumiinvammilta, vaan se voi auttaa ylläpitämään maineesi, jos kolmas osapuoli päättää haastaa oikeuteen. Oikeudenkäynnit voivat tuhota luottamuksen sinun ja asiakkaidesi välillä, mutta vakuutus voi johtaa nopeisiin ratkaisuihin ja saada yrityksesi takaisin normaaliksi. CGL-sertifikaatti vaaditaan usein myös erilaisissa tapahtumissa (esim. hotelleissa, areenoissa, konferenssisaleissa) tapahtumia, kuten messuja, häitä tai konferensseja, varten.

Joitakin mahdollisia yleisiä vastuuvaatimuksia, joita saatat kohdata, ovat:

 • Liukastumis- ja putoamisonnettomuudet kaupassa, ravintolassa tai toimistossa
 • Autovaurio korjaamolla
 • Ruokamyrkytys ravintolassa
 • Palovaurio kaupallisesti vuokratussa tilassa
 • Kilpailijan mainevaurio sosiaalisessa mediassa
 • Lisensoimattoman valokuvan tekijänoikeusloukkaus sosiaalisessa mediassa

Kuinka pienet yritykset voivat välttää kaupallisen yleisen vastuuvaatimuksen

 1. Noudata turvallisuusstandardeja

  On tärkeää noudattaa kaikkia alasi turvallisuusstandardeja vähentääksesi riskiä joutua vastuuseen ruumiinvammoista tai omaisuusvahingoista. Käytä työssäsi aina asianmukaisia ​​laitteita ja tuotteita ja pidä työympäristö puhtaana tulipalon tai liukastumis- ja putoamisonnettomuuksien välttämiseksi. Jos kolmas osapuoli esittää vaatimuksen sinua vastaan, etkä ole noudattanut säänneltyjä turvallisuusstandardeja, se voi maksaa enemmän.

 2. Käsittele asiakkaan omaisuutta varovasti

  Jos harjoitat korjausliikettä, muista käsitellä asiakkaasi omaisuutta varoen ja noudattaa asianmukaisia ​​menettelytapoja. Jos esimerkiksi korjaat tietokoneita, on aina hyvä idea dokumentoida laitteen kunto ennen työn aloittamista virheellisten vaatimusten vähentämiseksi. Varmista, että sinulla on myös asianmukainen säilytysjärjestelmä asiakkaasi tavaroiden säilyttämiseen, varsinkin jos ne ovat arvokkaita tai sisältävät arkaluonteisia tietoja.

 3. Tarkkaile markkinointiasi

  Pienyrityksen omistajana on myös tärkeää seurata, mitä sanot tai julkaiset asiakkaistasi tai kilpailijoistasi. Huono puhuminen toisista henkilökohtaisesti tai verkossa voi johtaa oikeuteen panettelusta tai kunnianloukkauksesta. Varmista myös, ettet loukkaa jonkun muun tekijänoikeuksia käyttämällä vain lisensoitua sisältöä yrityksellesi.

 4. Kouluta työntekijöitäsi

  Varmista, että työntekijäsi ymmärtävät yrityksesi standardit, mukaan lukien kuinka he saattavat edustaa yritystäsi verkossa tai sanoillaan. Varusta heille oikeat tiedot ja miksi luoda turvallinen ympäristö muille ja hoitaa asiakkaidesi omaisuutta huolella vähentääksesi yleisen vastuuvaatimuksen mahdollisuutta.

paikanpitäjä

Usein kysyttyjä CGL-vakuutuskysymyksiä

Mitä kaupallinen yleinen vastuu ei kata?

Vaikka CGL-vakuutus kattaa laajan kirjon vastuuvaatimuksia, useimmat vakuutukset eivät suojaa sinua tahallisia rikollisia toimia, patenttiloukkauksia ja sopimusperusteista vastuuta koskevilta oikeudenkäynneiltä. Yleisvastuuvakuutuksella ei myöskään kata asiantuntijaneuvoista tai -palveluista johtuvia oikeudenkäyntejä, sillä sinun on hankittava ammattivastuuvakuutus.

Mitä eroa on yleisen vastuuvakuutuksen ja ammatillisen vastuuvakuutuksen välillä?

Molemmat yritysvakuutukset tarjoavat korvausta oikeudenkäyntikuluista ja vahingoista, jos kolmas osapuoli päättää nostaa kanteen. Yleinen vastuuvakuutus kuitenkin suojaa yritystä ruumiin- ja omaisuusvahingoiltaammatillinen vastuuvakuutussuojaa liiketoimintaa asiantuntijapalveluidesi virhe- ja puutosvaatimuksilta.

Esimerkiksi jos olet ostamassa omaasiterveys- ja kuntoiluliiketoimintaa, CGL-käytäntö suojaa sinua loukkaantumisvaatimilta, jos asiakas kompastuu laitteesi päälle. Jos asiakas kuitenkin vahingoittaa itseään personal trainerin ohjeiden alaisena, tarvitset suojaksi ammatillisen vastuuvakuutuksen.

Onko kaupallinen yleisvastuuvakuutus pakollinen?

Kaupallinen vastuuvakuutus ei yleensä ole pakollinen, ellei asiakas pyydä sitä tai vuokranantajasi vaadi sitä liiketilan vuokraamiseksi. Jokaisen yrityksen, olipa se kuinka pieni tahansa, tulisi kuitenkin harkita oston tekemistä, koska yksi vaate voi aiheuttaa valtavan taloudellisen taakan ja sulkea toimintasi.

Kuinka saan kaupallisen yleisen vastuuvakuutuksen Kanadassa?

Ostaaksesi yleisen vastuuvakuutuksen osana yritysvakuutuspakettiasi, käytä muutama minuutti ja täytä ilmainen online-CGL-tarjousvertailu. Laskemme vakuutuksesi hinnan ja otamme sinut lisensoidun henkivakuutusmeklarin kanssa Kanadassa, joka opastaa sinua oston tekemisessä.

Matt Hands, vakuutustoiminnan johtaja

Yli 6 vuoden kokemuksella Ratehub.ca:lla Matt on keskittynyt uusimman liiketoimintayksikön, Insurancen, kasvattamiseen. Hän on ajatusjohtaja ja arvokas resurssi arvostetuille julkaisuille kaikkialla Kanadassa.lue koko bio

Lue lisää vakuutuksista

Autovarkaus: Mitä tapahtuu, jos varastettu autosi todella löydetään?

Auto vakuutusKotivakuutusVakuutus

Henkivakuutus nuorille aviopareille

VakuutusHenkivakuutus

Kuinka viemärin varavakuutus toimii

KotivakuutusVakuutus

Haluatko ruokatoimittajaksi? Tarkista vakuutus ensin

Auto vakuutusVakuutus

Kanadan parhaat sähköautot vuonna 2023

Auto vakuutusVakuutus

Mitkä ovat oikeuteni vuokralaisena Ontariossa?

KotivakuutusVakuutus

lue lisää artikkeleita

Tietopankki

Runsas tieto toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Lähettämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt ja hyväksyt Ratehub.ca:n ehdotKäyttöehdotjaTietosuojakäytäntö.Ota meihin yhteyttäLisätietoja. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Tietoja Ratehub.ca:sta

Tarvitsetpa asuntolainaa, luottokorttia, säästötiliä tai vakuutusta, autamme sinua löytämään ja vertailemaan parhaat rahoitustuotteet tarpeisiisi.

Asuntolainojen suhteen Ratehub.ca on enemmän kuin vain paikka tutkia ja vertailla parhaita korkoja. Tavoitteemme on tarjota kanadalaisille paras asuntolainakokemus verkkohausta aina sulkemiseen. Tämä tarkoittaa, että kanadalaisille tarjotaan asuntolainatyökaluja, tietoja ja artikkeleita kouluttaakseen itsensä, annetaan heille mahdollisuus saada henkilökohtaisia ​​korkotarjouksia useilta lainanantajilta, jotta he voivat vertailla korkoja välittömästi, ja tarjota heille paras online-sovellus ja offline-asiakaspalvelu sulkeakseen asuntolainansa yhdessä paikassa. .

Ratehub.ca on valittu Kanadan vuoden asuntolainavälittäjäksi neljänä vuonna peräkkäin (2018-2021). Yli 12 vuoden asuntolainakokemuksella ja yli 11 miljardin dollarin asuntolainarahoituksella tarjoamme sinulle parhaan asuntolainakokemuksen Kanadassa.

Miten Ratehub.ca ansaitsee rahaa?

Rahoituslaitokset maksavat meille yhteydenpidosta asiakkaisiin. Tämä voi tapahtua mainosten kautta tai silloin, kun joku hakee tuotetta tai hänet hyväksytään. Kaikista listaamistamme tuotteista ei kuitenkaan ole sidottu meille korvauksia. Alan johtavat koulutuskeskuksemme ja laskimemme ovat käytettävissä 24/7, maksutta ja ilman ostovelvoitetta. Saat lisätietoja vierailemallaMeistäsivu.

lue lisää meistä

Hyödyllisiä yritysvakuutuslinkkejä

Kaupalliset vakuutustarjoukset

 • Yritysvakuutustarjoukset
 • Tapahtumavakuutustarjoukset

Yritysvakuutuksen perusteet

 • Yritysvakuutus kattavuuden mukaan
 • Yritysvakuutus toimialoittain

Yritysvakuutusresurssit

 • Yritysvakuutusblogi

mainos

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated: 29/08/2023

Views: 5705

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.