Kaupallinen yleisvastuuvakuutus (CGL) | VastuuCover.ca (2023)

Kaupallinen yleisvastuuvakuutus suojaa sinua yrityksesi ja sen työntekijöiden väitetysti aiheuttamilta omaisuus- tai ruumiinvahingoilta. Se on monen yrityksen lähtökohta ja heidän matkansa kattavaan vakuutusturvaan. Mutta siitä ei ole epäilystäkään - CGL voi olla hämmentävää ja sekavaa.

Joten, annamme sinulle parhaan oppaan kaupalliseen yleiseen vastuuvakuutukseen. Älä huoli; olemme tehneet siitä uskomattoman yksinkertaisen ymmärtää.

Mikä on kaupallinen yleisvastuuvakuutus?

Kaupallinen yleisvastuuvakuutus (usein lyhennettynä CGL:ksi) on vakuutus, joka antaa sinulle taloudellisen korvauksen kolmansien osapuolien omaisuusvahingoista tai ruumiinvammoista, joita yrityksesi on aiheuttanut odottamattomien tapahtumien tai huolimattomuuden vuoksi.

Jos joku haastaa yrityksesi oikeuteen, kaupallinen yleinen vastuuvakuutus kattaa yleensä oikeusturvakulut ja vahingonkorvaukset. Vaikka yksityiskohdat vaihtelevat eri tekijöiden mukaan, se yleensä maksaa oikeudenkäynnin tuloksesta riippumatta.

Mitä kaupallinen yleisvastuuvakuutus kattaa?

Kaupallinen yleisvastuuvakuutus sisältää yleensä vahingonkorvauksen ja mahdolliset oikeudenkäyntikulut, jotka koskevat seuraavia alueita:

 • Ruumiillinen vamma -CGL-käytännöt auttavat lieventämään tappiotasi, jos yrityksesi katsotaan olevan vastuussa kolmannelle osapuolelle (asiakkaat, huoltohenkilöstö, toimitushenkilöt, työntekijät, myyjät, muut vierailijat) aiheutuneesta vahingosta sekä yrityksesi tiloissa että sen ulkopuolella. Jos asiakas esimerkiksi liukastuu kiiltävällä laattalattiallasi, hän voi aloittaa oikeuskäsittelyn yritystäsi vastaan ​​mahdollisten vammojen vuoksi. Vaikka yrityksesi ei olisi suoraan vastuussa, asiakas voi silti päättää nostaa kanteen, koska se tapahtui tiloissasi. Kehonvammalauseke suojaa sinua mahdollisesti valtavilta taloudellisilta tuloksilta, jotka liittyvät menetettyihin palkoihin, sairauskuluihin ja kipuun ja kärsimykseen.
 • Vastuu henkilövahingoista ja mainonnasta -Joskus tunnetaan myös nimellä Coverage B, henkilö- ja mainontavahinkovastuu sisältyy automaattisesti CGL-vakuutukseen. Suojan rajoitukset voivat kuitenkin riippua erityisestä politiikastasi ja toimialastasi. Yleensä se suojaa yritystäsi oikeudenkäynneiltä, ​​kuten tekijänoikeusrikkomuksilta, kunnianloukkauksilta, panettelulta, väärältä mainonnasta, yksityisyyden loukkaamisesta, varastetuilta ideoilta tai kunnianloukkauksilta. Vakuutuksesi kattaa näiden sinua, yritystäsi ja työntekijöitäsi koskevien väitteiden oikeudenkäyntikulut ja kaikki sovellettavat maksut.
 • Tuotevastuu -Tuotevastuu vähentää kaikkia kustannuksia, jotka liittyvät väitteisiin, joiden mukaan myymäsi, valmistamasi tai jakamasi tuotteen väitetään aiheuttaneen ruumiinvamman tai vahingon. Tyypillisesti tämä osa kaupallista yleistä vastuuvakuutusta kattaa markkinointi-, suunnittelu- ja valmistusvirheet, kuten virheelliset turvallisuusvaroitukset.
 • Vuokralaisen laillinen vastuu -Tämä osa vakuutuksestasi kattaa kulut, jotka aiheutuvat käyttämäsi tai vuokraamasi muiden omaisuuden korjaamisesta tai vaihtamisesta. Se tunnetaan myös kaupallisena vuokralaisena vakuutuksena, ja se voi maksaa mahdolliset lakikulut, sovintoratkaisut ja palkkioiden ja vahingonkorvausten maksamismääräykset.

MitäEiKaupallinen yleisvastuuvakuutus?

Vaikka kaikki vakuutukset ovat erilaisia, Kanadan keskimääräinen kaupallinen vastuuvakuutus ei kata seuraavia:

 • Tahalliset rikolliset teot
 • Tuottamuksesta johtuvat vastuuvaatimukset, jotka eivät liity ruumiinvammaan tai omaisuuteen
 • Sopimusvastuu
 • Patenttiloukkaus
 • Ammattitaitoiset palvelut tai antamasi neuvot
 • Autot tai moottoriajoneuvot

Varmistaaksesi, että yrityksesi on katettu yllä mainituissa tapauksissa, voit ottaa muita itsenäisiä vakuutuksia.

Kuka tarvitsee kaupallisen vastuuvakuutuksen?

Riippumatta siitä, millaista yritystä harjoitat, tarvitset vakuutuksen. Siksi kaupallinen yleisvastuuvakuutus on hyödyllinen riippumatta yrityksesi koosta ja toimialasta.

Jos yritykselläsi on yksi tai useampi seuraavista ominaisuuksista, sinun tulee ostaa CGL-vakuutus:

Yrityksesi myy tai palvelee ruokaa ja juomia

Ruokailijoilla, kahviloilla, bistroilla, ravintoloilla ja vastaavilla yrityksillä on valtava riski – asiakkaat sairastuvat ruokien tai juomien takia. Jos tämä painajainen tapahtuu, CGL-vakuutus maksaa tapaukseen liittyvät laki- ja lääketieteelliset kulut.

Yrityksesi valmistaa tai myy tuotteita

Riippumatta siitä, mitä tuotetta valmistat tai myyt, räätälöity kaupallinen vastuuvakuutus suojaa sinua rahallisilta menetyksiltä, ​​jos tuotteesi aiheuttaa sairauden tai vamman.

Yrityksesi tarjoaa palvelun, joka voi vahingoittaa omaisuutta

Tarjoavatko työntekijäsi palveluita, kuten asennuksia, korjauksia tai rakennuksia kolmannen osapuolen kiinteistöjen lähellä tai sisällä. Jos on, vakuutuksesi korvaa, jos omaisuudelle aiheutuu vahinkoa yrityksesi toiminnasta.

Kolmannet osapuolet vierailevat yrityksesi tiloissa

Jos yritykselläsi on kivijalka, jossa kolmannen osapuolen tahot, kuten tavarantoimittajat tai asiakkaat, vierailevat, CGL-käytäntösi suojaa kaikilta tiloissasi olevilta loukkaantumisilta. Vialliset huonekalut tai merkinnät, joissa lattia ei ole märällä vuodolla, voivat aiheuttaa kalliita taloudellisia seurauksia ilman riittävää vakuutusta.

Yrityksesi voi aiheuttaa maineelle tai henkilökohtaista vahinkoa

Jos sinut haastaa oikeuteen panettelusta tai kunnianloukkauksesta, kaupallisen yleisen vastuuvakuutuksen tulee maksaa lakiasiainkulut. Mikä tahansa yritys voi kuulua tähän luokkaan, joten CGL on pakollinen kaikille yrityksille.

Kuinka paljon yleistä vastuuvakuutusta tarvitset?

Olemme todenneet, että tarvitset yleistä vastuuvakuutusta, mutta seuraava kysymys, joka sinulla todennäköisesti on, on "mutta kuinka paljon tarvitsen?"

Totta puhuen, ainoa tapa selvittää tarkalleen, kuinka paljon kattavuutta tarvitset, on antaa kokeneen LiabilityCover-tiimimme yhdistää sinut lisensoituun välittäjään, jolla on alakohtaista kokemusta. He tarkastelevat kaikkia yrityksesi näkökohtia ja räätälöivät suunnitelmat tarpeidesi mukaan.

Voimme kuitenkin tarjota sinulle lähtötilanteen, joka antaa sinulle etumatkan.

Tutustu yritykseesi

Vaikka et voi ennustaa tulevaisuutta, voit saada karkean käsityksen siitä, kuinka paljon CGL-vakuutusta tarvitset tuntemalla yrityksesi. Kun harkitset ostamaasi takuusummaa, ota huomioon seuraavat kysymykset:

 • Millaista yritystä omistat?
 • Kuinka suuri se on ja kuinka monta työntekijää sinulla on?
 • Keitä ovat asiakkaasi ja kohdemarkkinasi?
 • Missä yrityksesi sijaitsee? Onko sinulla useita paikkoja?
 • Missä on yrityksesi pääkonttori?
 • Onko työntekijöilläsi paljon kokemusta?
 • Oletko yrityksesi ainoa omistaja? Jos ei, mikä omistusrakenne sinulla on?

Pohjimmiltaan mitä suurempi riski sinulla on, sitä enemmän vakuutusta tarvitset. Ja on epätodennäköistä, että yrityksesi pysyy samana koko elinkaarensa ajan. Joten sen muuttuessa saatat joutua harkitsemaan uudelleen myös kaupallista yleistä vastuuvakuutusta.

Räätälöi CGL-peruskäytäntö

Kun pystyt vastaamaan yritystäsi koskeviin kysymyksiin, sinulla on selkeämpi käsitys tarvitsemastasi suojan määrästä. Useimmat vakuutusyhtiöt antavat sinun räätälöidä vakuutustasi ostamalla merkintöjä (tunnetaan myös vakuutusten parannuksina tai lisävakuutuksina). Ne voivat suojata yritystäsi alkoholivastuusta, palovahingoilta, kyberhyökkäyksiltä ja muilta.

Puhu meille

Kuten aiemmin käsittelimme, et koskaan tiedä, kuinka paljon kattavuutta tarvitset, ennen kuin keskustelet ammattilaisen kanssa. Joten ota yhteyttä, niin me yhdistämme sinut Kanadan parhaisiin kaupallisiin yleisvastuuvakuutusyhtiöihin.

Kuinka paljon kaupallinen vastuuvakuutus maksaa?

Suurin osa kaupallisista yleisvastuuvakuutuksista maksaa 450–500 dollaria vuodessa pienille tai keskisuurille yrityksille Kanadassa, ja ne vaativat 2 miljoonan dollarin kattavuuden. Jotkut vakuutukset maksavat kuitenkin yli 1 000 dollaria vuodessa.

Hinta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien:

 • Toimialasi -Jokaiseen liiketoimintaan liittyy riskejä. Ei kuitenkaan voida kiistää, että joillakin on korkeampi riskitaso kuin toisilla. Mitä korkeampi riskitasosi, sitä suurempi on korvausvaatimuksen todennäköisyys, ja siten maksat enemmän kaupallisista yleisvastuuvakuutuksista. Jos esimerkiksi työskentelet rakennusalalla, odota maksavasi korkeamman palkkion kuin joku, joka johtaa markkinointitoimistoa.
 • Yrityksesi työntekijöiden määrä –Olet työnantaja. Siksi saatat olla vastuussa työntekijäsi toimista, jos joku esittää häntä vastaan ​​yleisen vastuuvaatimuksen. Vaatimuksen todennäköisyys kasvaa, kun lisäät työvoimaasi, ja siten myös CGL-palkkiosi.
 • Sinun tulosi -Vaikka korkeat tulot ovat fantastisia yrityksellesi, se osoittaa vakuutusyhtiöille, että vaakalaudalla on paljon enemmän, jos sinun on tehtävä korvausvaatimus. Joten se nostaa politiikkasi kustannuksia. Kun heidän asiakkaansa esittää vaatimuksen erittäin kannattavaa yritystäsi vastaan, lakimiehet näkevät vain dollarimerkkejä. Kolmannet osapuolet vaativat todennäköisesti enemmän korvausta, koska he tietävät, että tulosi voivat kattaa sen.
 • Vuosien kokemuksesi -Kun hankit kokemusta, virheen tekemisen todennäköisyys pienenee. Vakuutuksesi tulee halvemmaksi mitä pidempään yrityksesi toimii markkina-alueellasi, koska vakuutusyhtiöt näkevät sinun pystyvän hoitamaan päivittäiset tehtäväsi ilman ongelmia.
 • Vakuutuksenantajasi -Tietysti vakuutusyhtiöt hinnoittelevat vakuutuksensa eri tavalla. LiabilityCover-tiimimme voi yhdistää sinut välittäjiin ja agentteihin, jotka tarjoavat parhaan vastineen rahalle.

Onko kaupallinen yleisvastuuvakuutus ainoa tarvitsemasi vakuutus?

Yrityksillä on taipumus hankkia ensin kaupallinen yleisvastuuvakuutus, koska se kattaa kaikki perusasiat – kolmannen osapuolen oikeustoimien kohtaaminen on painajainen, jonka mikään yritys ei halua toteutua.

Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että tämä kattavuus yksinään riittää. Yrityksesi on monipuolinen. Siksi sinun on laadittava kattava vakuutussuunnitelma, joka koostuu useista erillisistä vakuutuksista kattamaan alueita, joita CGL-vakuutukset eivät voi kattaa.

Yrityksestäsi riippuen sinulla voi olla lukuisia ylimääräisiä riskejä, joita tämä vakuutustyyppi ei suojaa. Alta löydät muutamia esimerkkejä:

 • Tekemäsi työ sisältää riskialttiita ympäristöjä, joissa työntekijät ovat vaarassa sairastua tai loukkaantua.
 • Sinulla on joukko hyötyajoneuvoja, jotka voivat joutua onnettomuuteen, joutua ilkivallan kohteeksi tai varastettu.
 • Luotat kuljetus- tai kuriiriyritykseen. Tällaisissa tapauksissa tarvitset suojan suojataksesi kadonneita, vahingoittuneita tai varastettuja tavaroita kuljetuksen aikana.
 • Tarjoat viinaa.
 • Tallennat arkaluontoisia tietoja digitaalisesti ja olet siksi alttiina haitallisille kybertapahtumille.

Kaiken tämän mielessä suosittelemme harkitsemaan joidenkin seuraavista vakuutuksista kaupallisen yleisen vastuuvakuutuksen lisäksi:

Kyberriskien ja tietomurtojen kattavuus

Kybervastuuvakuutus kattaa tietoverkkorikollisuuteen liittyvät laki- ja muut kustannukset, jotka liittyvät teknisiin järjestelmiin ja asiakkaasi tietoihin.

Kyberhyökkäykset ovat yleensä kalliita, joten sinun on ostettava tämäntyyppinen vakuutus, jos:

 • Tallennat tietoja pilveen tai tietokonejärjestelmiin.
 • Käytät kaikenlaista myyntipistejärjestelmää.
 • Tallennat arkaluontoisia tietoja, kuten potilaiden sairaustietoja tai asiakkaiden luottokorttitietoja.
 • Tarjoat laitteisto- tai ohjelmistopalveluita asiakkaillesi.

Käytäntö suojaa sinua, jos verkkorikolliset valtaavat verkkosivustosi, varastavat asiakkaiden arkaluontoisia tietoja tai tunkeutuvat yritykseesi. Sinun kannattaa myös harkita tietoverkkorikosvakuutusta, joka korvaa mahdolliset varojen menetykset verkkorikosten, kuten sosiaalisen manipuloinnin ja tietojenkalastelun, seurauksena.

Liikekiinteistövakuutus

Eri vakuutuksenantajat viittaavat kaupallisiin omaisuusvakuutuksiin eri tavoin, kuten:

 • Kaupallinen vuokravakuutus
 • Liikerakennusvakuutus
 • Liiketoiminnan sisältövakuutus
 • Yrityksen omaisuusvakuutus

Mutta nimestä riippumatta, se on sama asia.

Se antaa sinulle taloudellisen korvauksen yrityksesi omaisuudelle ja sen sisällölle aiheutuneista fyysisistä vahingoista tai menetyksistä katastrofien, kuten tulipalojen, ilkivallan tai varkauksien, sattuessa.

Useimmat vakuutusasiantuntijat (mukaan lukien me) suosittelevat liikekiinteistövakuutusta, jos jokin seuraavista koskee yritystäsi:

 • Sinä tai muut työntekijät harjoittavat liiketoimintaa toimitilojesi ulkopuolella
 • Sinulla on liike- tai toimistotila.
 • Vuokraat tai omistat liiketilan, varaston tai laitteet.
 • Käytät kannettavia laitteita, kuten matkapuhelimia, tabletteja ja kannettavia tietokoneita.
 • Yrityksesi käyttää tietokoneita, koneita tai laitteistoja toimintojensa suorittamiseen.

Johtajien ja virkailijoiden vakuutukset

Hallitus- ja toimihenkilövakuutus (toisin sanoen D;O) kattaa kulut, jotka liittyvät vahingonkorvauksiin, oikeudelliseen puolustukseen tai tappioihin henkilöä vastaan, joka on yhtiön hallituksen toimihenkilö tai johtaja. Oletpa sitten voittoa tavoittelevan, voittoa tavoittelemattoman, yksityisen tai julkisen yrityksen hallituksessa, hyödyt käytännöstä.

Johtajana tai toimihenkilönä voit olla vastuussa valituksista, kuten:

 • Laiminlyönti tehtävissäsi
 • Fidusiaarisen vastuun rikkominen
 • Yleislain velvollisuuksien rikkominen

Useista tekijöistä riippuen johtajien ja virkailijoiden vakuutuksessasi voi olla kolme lauseketta:

 • Johtajien ja toimihenkilöiden vastuu (puoli A) -Se suojaa virkailijoiden ja johtajien omaisuutta, jos yrityksesi ei pysty maksamaan korvauksia.
 • Yrityksen korvaus (puoli B) —Kun yrityksesi puolustaa hallitustaan, tämä vakuutuksen osa kattaa kaikki siihen liittyvät oikeudenkäyntikulut.
 • Entiteetin suojaus (puoli C) —Se laajentaa politiikan kattavuutta julkisten yhtiöiden arvopaperisaataville.

Jos olet yksityinen yritys tai voittoa tavoittelematon, tarvitset todennäköisesti vain kaksi ensimmäistä lauseketta. Mutta julkiset yritykset hyötyvät ABC-politiikasta.

Varusteiden rikkoutumisvakuutus

Aiemmin mainitsemamme kaupallinen omaisuusvakuutus kattaa tyypillisesti kaikki tulipalojen, tulvien, säävahinkojen tai muiden ulkoisten katastrofien aiheuttamat laitevahingot. Se ei kuitenkaan välttämättä kata sitä, jos tapahtuu mekaanisia tai sähköisiä vaurioita – silloin laitteiden rikkoutumisvakuutus tulee voimaan.

Yleisimmät yritykset, joiden tulee ottaa laitevikavakuutus, ovat seuraavat:

 • Ravintolat, leipomot ja kahvilat, jotka tarvitsevat sähköisiä keittiölaitteita eivätkä voi toimia ilman sitä
 • Ammattitaitoisia kauppiaita, joiden on käytettävä työkaluja ja laitteita työmailla
 • Vuokranantajat, joilla on CCTV-järjestelmät, ilmastointi tai generaattorit

Ammatillinen vastuuvakuutus

Ammatillinen vastuuvakuutus, joka tunnetaan joskus virhe- ja laiminlyöntivakuutuksena tai väärinkäytösvakuutuksena, suojaa sinua asiakkaiden esittämiltä vaateilta, jotka väittävät tarjoamasi palvelusta johtuvan rahallisen menetyksen. Se kattaa myös oikeudenkäynnit, joissa väitetään väärinkäytöksestä, palvelun toimittamatta jättämisestä luvatulla tavalla ja huolimattomuudesta.

Kuten kaikenlaisten vakuutusten, kattavuuden rajat ja tekniset tiedot vaihtelevat. Useimmat ammatilliset vastuuvakuutukset tarjoavat kuitenkin seuraavan kattavuuden:

 • Tuotteet -Se kattaa sinut, jos tuote epäonnistuu tai aiheuttaa fyysisen vamman käyttäjälle.
 • Media ja mainonta -Tämä käytännön osa kattaa mediapalvelusi, jos asiakkaasi joutuu oikeuteen kunnianloukkauksesta, kunnianloukkauksesta tai herjauksesta.
 • Ammatilliset palvelut -Se kattaa huolimattomat teot, virheet, laiminlyönnit tai palvelun toimittamatta jättämisen luvatun standardin mukaisesti.

Kaupallinen autovakuutus

Joskus sitä kutsutaan hyötyajoneuvovakuutukseksi tai yritysautovakuutukseksi, ja se kattaa työtarkoituksiin käytettävät ajoneuvot (perävaunut, autot, pakettiautot, kuorma-autot jne.). Sinulla tulee olla kaupallinen autovakuutus, jos sinulla on yrityksen ajoneuvo, joka kuljettaa ihmisiä, pakattuja tavaroita, materiaaleja, laitteita tai työkaluja.

Hinta vaihtelee riippuen:

 • Ajokokemuksesi ja ennätys
 • Sellainen ajoneuvo, jonka tarvitset vakuutuksen
 • Sukupuolesi
 • Ikäsi
 • Missä säilytät ajoneuvojasi ja työosoitteesi
 • Kuinka pitkän ajan ajat vuosittain

Alkoholivastuuvakuutus

Jos tarjoat alkoholia, saatat olla vastuussa vahingoista tai vammoista, jotka ovat aiheutuneet alkoholin myötävaikuttamisesta tilanteeseen.

Tarvitset erilaisia ​​​​viinavastuuvakuutusta sen mukaan, kuinka käsittelet viinaa, kuten näet alla:

 • Alkoholivastuu asukkaana -Tässä tapauksessa yrityksesi omistaa tai on vastuussa ihmisten suojelemisesta tietyiltä estettävissä olevilta haitoilta.
 • Alkoholivastuu palvelimena -Olet vastuussa, jos tarjoat alkoholia ihmisille, jotka ovat päihtymisrajan ulkopuolella.
 • Alkoholivastuu vaarallisen toiminnan sponsorina -Tiettyihin toimiin liittyvät riskit lisääntyvät tai tulevat todennäköisemmiksi, kun alkoholi on mukana.
 • Alkoholivastuu työnantajana -Saatat olla vastuussa työntekijöistä, jotka juovat liikaa alkoholia tapahtumissa, kuten henkilökunnan joulujuhlissa.
 • Alkoholivastuu ja voimankäyttö -Turvahenkilöstö ei saa käyttää tarpeettomia tai liiallisia toimenpiteitä päihtyneiden ihmisten käsittelyssä.

Miksi valita vastuuvakuutus?

Joten miksi et mene suoraan välittäjän puoleen? Miksi käyttää palveluamme? Vastaus on yksinkertainen – teemme elämästäsi helpompaa.

Lähettämällä itse välittäjiä saat kourallisen tarjouksia erilaisilla kattavuusrajoilla ja hinnoilla, mikä tekee päätöksenteosta erittäin vaikeaa. Mutta LiabilityCoverin avulla arvioimme lisensoitujen, kokeneiden välittäjien ja agenttien verkostomme ja yhdistämme sinut yritykseesi parhaiten sopivaan.

Saat tuloksia nopeasti erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Todellinen kysymys on, miksieivalita vastuusuoja?

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä eroa on kaupallisella vastuuvakuutuksella ja julkisella vastuuvakuutuksella?

Sekä kaupallinen yleisvastuuvakuutus että julkinen vastuuvakuutus ovat yritysten tärkeimpiä vakuutustyyppejä. Erot ovat siinä, mitä politiikka kattaa.

Julkinen vastuuvakuutus suojaa yritystäsi vahingoilta, jotka liittyvät vammoihin, omaisuusvahinkoihin, omaisuuden menetyksiin ja muilta kolmansien osapuolien tiloissasi aiheuttamilta menetyksiltä. Sitä pidetään "vähintään miniminä" monille yrityksille, nimittäin niille, jotka toimivat julkisesti tai vähittäiskaupan alalla.

Toisaalta kaupallinen yleisvastuuvakuutus käsittelee monenlaisia ​​oikeudellisia ongelmia. Se on suunniteltu suojaamaan:

 • Vastuut työtapaturmista
 • Vastuut viallisista tuotteista
 • Vastuut työntekijän huolimattomuudesta
 • Vastuu loukkaantumisista sekä yleisölle että työntekijöille

Saat ylivertaisen kattavuuden, mutta se on yleensä kalliimpaa kuin julkinen vastuuvakuutus.

Kuka on Kolmas osapuoli?

Vakuutuksissa kolmas osapuoli on jokainen, jonka kanssa olet tekemisissä yrityksen omistajana, mukaan lukien myyjät, muut yritykset ja asiakkaat, jotka voivat joutua onnettomuuteen tai vaatia yritystäsi vastaan.

Se ei kuitenkaan kata työntekijöitä tai alihankkijoita, koska sinun on otettava erilliset vakuutusturvat suojautuaksesi näitä ryhmiä vastaan.

Kuka voi haastaa yrityksesi oikeuteen omaisuusvahingoista tai ruumiinvammoista?

Yksinkertaisesti sanottuna kuka tahansa voi haastaa sinut oikeuteen, mukaan lukien:

 • Vierailijat
 • Palveluntarjoajat
 • Asiakkaat
 • Myyjät

He voivat haastaa sinut oikeuteen monenlaisista kustannuksista, kuten kivusta ja kärsimyksestä, menetetyistä palkoista, lääkelaskuista ja vahingoittuneen omaisuuden korvaamisesta.

Onko kaupallinen yleisvastuuvakuutus laillinen vaatimus Kanadassa?

Ei, se ei ole laillinen vaatimus Kanadassa. Joskus se on kuitenkin pakollista, koska asiakas pyytää sinua hankkimaan sen tai kaupallinen vuokranantajasi vaatii sitä ennen kuin he sallivat sinun allekirjoittaa vuokrasopimuksen.

Kuten varmasti tiedätkin, kaikki yritykset hyötyvät CGL:stä. Miksi? Koska yksi vaatimus voi aiheuttaa katastrofaalisen taloudellisen taakan ja lopettaa toiminnan.

Miten saat kaupallisen yleisvastuuvakuutuksen yrityksellesi?

Kaupallisen vastuuvakuutuksen saaminen meidän avullamme on helppoa. Noudata vain näitä ohjeita:

 1. Lähetä pyyntö sivustollamme.
 2. Katsomme vakuutustarpeesi pyyntösi perusteella.
 3. Yhdistämme sinut lisensoituun vakuutusasiamieheen tai -välittäjään, jolla on laaja kokemus alasi tai ammattisi yrityksistä.
 4. Antamamme agentti tai välittäjä ottaa sinuun yhteyttä, jotta voit hankkia sinulle täydelliset vakuutussuunnitelmat.
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 07/09/2023

Views: 5703

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.