Kuinka avata varasto (2023)

Olitpa sittenruoan myynti verkossatairavintolalaitteiden jakelu, varastoilla on merkittävä rooli vähittäiskauppiaiden menestyksessä tarjoilualalla. Vaikka tietyt yksityiskohdat voivat vaihdella riippuenvarastotyyppi, varastot ovat keskeinen osa tavaroiden jakelua, varastointia ja vastaanottoa. Jos kuitenkin harkitset oman varaston perustamista, voi olla vaikeaa löytää aloituskohtaa. Alla olevassa artikkelissa kerromme, mitä varasto on, kuinka se aloitetaan ja mitä eri tekijöitä sinun tulee ottaa huomioon prosessin aikana.

Osta kaikki teollisuustarvikkeet

Napsauta mitä tahansa alla olevista vinkeistä lukeaksesi sinua kiinnostavan osion:

 1. Kirjoita liiketoimintasuunnitelma
 2. Laske kustannukset
 3. Rahoita varastosi
 4. Hae lupia
 5. Etsi varastotila
 6. Osta Varusteet
 7. Palkkaa henkilökuntaa

Mikä on varasto?

Varasto on rakennus, jota käytetään raaka-aineiden tai teollisuustuotteiden varastointiin. Niitä käyttävät useimmiten valmistajat, tukkukauppiaat ja kuljetusyritykset monien muiden liiketoimintatyyppien joukossa. Useimmissa tapauksissa varastot rakennetaan keskeisille paikoille, jolloin ne voivat työskennellä ja jakaa tavaroita monille lähistöllä oleville yrityksille.

(Video) How are the aircraft DOORS opened?!

Varaston osat

Vaikka ne voivat näyttää vain yhdeksi suureksi varastotilaksi, varasto koostuu useista eri osista. Kunkin alueen varustaminen tiettyjä tehtäviä varten pitää laitoksesi järjestyksessä ja tehokkaana. Varastossa olevat tietyt tuotteet tai materiaalit saattavat vaatia erikoislaitteita, mutta useimmissa varastoissa on samanlaisia ​​osia. Jotkut yleisimmistä varastoista löytyvistä alueista ovat:

 • Lastausalue:Lastausalue on omistettu tuotteiden vastaanotolle ja lähettämiselle. Se mahdollistaa ajoneuvojen suoran pääsyn tavaroiden luo, ja siinä on oltava riittävästi tilaa lastaus- ja purkuprosessin turvaamiseksi.
 • Vastaanotto:Vastaanottoalue on paikka, johon tavarat sijoitetaan, kun ne on purettu. Tällä alueella tuotteet luokitellaan ja jaetaan koko varastoon.
 • Pakkaus:Joissakin varastoissa tuotteet on pakattava uudelleen ja varustettava merkinnöillä, kun ne on vastaanotettu.
 • Varastointi:Varastoalue on paikka, jossa tavarat talletetaan ja säilytetään. Tarpeistasi riippuen tämä voi olla yksi monimutkaisimmista navigointialueista tai yksi yksinkertaisimmista alueista.
 • Tilauksen valmistelu:Ennen kuin tuotteet lähetetään, ne tulee lähettää tilauksen valmistelualueelle. Toiveidesi mukaan tämä alue voi olla joko oma erillinen tila tai integroitu lähetysalueeseen. Muista, että tilauksen valmistelualue vaaditaan vain varastoissa, jotka lähettävät tavarat eri kokoonpanossa kuin ne alun perin vastaanotettiin.
 • Lähetyksen ja ulosvirtauksen valvonta:Lähetysalue on varattu tila, jossa tavarat ja paketit voidaan järjestää ja järjestää valmistelua varten. Täällä tavarat asetetaan suoraan ennen niiden lastaamista ajoneuvoihin kuljetusta varten.
 • Tekninen alue:Tekninen alue on, jossa säilytetään teknisiä tai mekaanisia laitteita, kuten trukkeja tai lavakuljettimia.
 • Hallintotoimistot:Toimistot ovat alue, jossa voivat työskennellä varastopäällikkö, hallintohenkilöstö ja asiakaspalvelun ammattilaiset.

Kuinka aloittaa varastoliiketoiminta

Varaston avaaminen vaatii huomattavan määrän tutkimusta, suunnittelua ja valmistelua. Olitpa uusi varastoalalla tai työskennellyt alalla vuosia, on tärkeää perehtyä siihen, mitä varaston perustaminen vaatii ennen prosessin aloittamista. Alla on listattu seitsemän vaihetta, jotka opastavat sinua varaston avaamisessa:

1. Kirjoita liiketoimintasuunnitelma

Ensimmäinen askel minkä tahansa yrityksen perustamisessa tulisi olla liiketoimintasuunnitelman laatiminen. Näin voit suunnitella jokaisen vaiheen, jonka otat yrityksesi avaamiseksi, ja auttaa varmistamaan, että sinulla on tarkka käsitys siitä, mitä se tekee. Lisäksi liiketoimintasuunnitelma on ratkaisevan tärkeä lainojen, sijoittajien tai lisärahoituksen turvaamiseksi, joita saatat tarvita tavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydellisen liiketoimintasuunnitelman tulee sisältää tietoja varastokonseptistasi, kilpailusta, liiketoimintarakenteesta ja taloudesta.

Jos haluat lisätietoja, käytä aikaa lukeaksesi artikkelimme aiheestakuinka kirjoittaa ravintolan liiketoimintasuunnitelma. Se tarjoaa kattavaa tietoa, jota voidaan soveltaa eri toimialoilla.

2. Laske kustannukset

Kuinka avata varasto (1)

(Video) MITEN TYTÖT KÄY SALILLA | SKETSI

Varaston perustamiskustannukset voivat vaihdella mieltymystesi ja useiden tekijöiden mukaan. Yleensä varaston rakentamiskustannukset vaihtelevat 10–20 dollarin neliöjalkaa kohti, mikä tarkoittaa, että lopulliset kustannukset laskevat tarvitsemasi tilan mukaan. Sen sijaan olemassa olevan varastotilan kunnostaminen tarpeidesi mukaan voi maksaa 10 000–50 000 dollaria.

Varastotilan hankinta- tai kunnostuskustannusten lisäksi muista ottaa huomioon muut kulut, mukaan lukien laitekustannukset, lupa- tai lisenssimaksut ja työntekijöiden palkat. Tarpeistasi riippuen saatat joutua maksamaan myös ohjelmisto-, varasto- ja markkinointikulut.

3. Rahoita varastosi

Vaikka on mahdollista säästää rahaa ja maksaa aloittaaksesi varastoliiketoiminnan itse, on todennäköisempää, että joudut turvaamaan rahoituksen. monetulkoisia rahoitusvaihtoehtojaovat mahdollisten varastonomistajien saatavilla, ja jokainen tarjoaa omat kustannukset ja edut. Kaksi yleisimmistä rahoitusvaihtoehdoista ovat:

 • Teollisuuden varastolainat:Varastolaina on erityinen rahoitusmuoto, joka on luotu yksinomaan varastoteollisuudelle. Näitä lainoja voidaan hankkia useisiin erilaisiin tarpeisiin, mukaan lukien osto, remontti ja varaston kehittäminen. Lainasi ehdot, mukaan lukien sen pituus ja korko, vaihtelevat pankistasi ja taloudestasi riippuen.
 • Sijoittajat:Toinen tapa turvata rahoitus on esitellä liiketoimintakonsepti sijoittajille. Vahvalla liiketoimintasuunnitelmalla ja selkeällä tiellä menestykseen voit vakuuttaa yksittäisen henkilön tai ryhmän sijoittamaan yritykseesi. Jos valitset tämän vaihtoehdon, muista, että useimmissa tapauksissa, kun joku sijoittaa yritykseesi, hän saa vastineeksi omistusosuuden.

4. Hae lupia

Ennen kuin avaat varastosi, muista hakea ja saada tarvittavat lisenssit ja luvat. Tarvitsemasi luvat voivat vaihdella sijainnistasi, myymistäsi tuotteista ja jopa varastosi koosta riippuen. Lisäksi monet luvat tai lisenssit, joita saatat joutua hakemaan, voivat edellyttää maksun maksamista. Tästä syystä sinun on tarkistettava paikallisilta viranomaisilta, että olet saanut kaikki tarvittavat luvat. Kahden tyyppisiä sertifikaatteja, jotka useimpien varastojen on hankittava, ovat:

 • Varastointiluvat:Varastointilupa todistaa, että varastollasi on lupa varastoida ja jakaa tavaroita. Hakemasi erityinen lisenssi sekä sen hinta voivat vaihdella sen mukaan, minkä tyyppisten tuotteiden kanssa työskentelet.
 • Varastohyllyjen luvat:Varastohyllylupa on olemassa tuotevaurioiden minimoimiseksi ja työympäristösi turvallisen pitämiseksi. Tämän luvan saamiseksi sinun on todistettava, että telineet täyttävät paikallisten viranomaisten vaatimukset.

5. Etsi varastotila

Kuten kaikilla yrityksillä, käytettävissäsi on useita vaihtoehtoja, kun etsit tilaa varastollesi. Kokemuksestasi ja toimintasi koosta riippuen jokaisella vaihtoehdolla voi olla erilaisia ​​etuja. Kolme näkyvintä vaihtoehtoa ovat:

(Video) OSTETTIIN 200 EUROLLA ARPOJA

 • Varaston ostaminen:Jos sinulla on varaa tehdä se, olemassa olevan varaston ostaminen voi olla hyödyllistä. Kiinteistön omistaminen antaa sinun tehdä muutoksia parhaaksi katsomallasi tavalla ja mahdollistaa voiton ansaitsemisen, jos päätät siirtyä siitä eteenpäin. On kuitenkin tärkeää huomata varastokiinteistön ostamiseen liittyvät riskit. Korkeat ennakkokustannukset ja asuntolainamaksut voivat olla raskaita erityisesti uusille varastoyrityksille, joiden tulevaisuus on epäselvä.
 • Varaston vuokraus:Yleisesti ottaen varaston vuokraaminen maksaa etukäteen vähemmän kuin varaston ostaminen. Useimmissa tapauksissa pystyt siihenneuvotella vuokrasopimuksesta, vaihtelevat siitä, kuinka kauan se kestää, ja kuinka paljon kuukausikorko on. Yksi leasingiin liittyvä etu on, että et ole taloudellisesti sidottu kiinteistöön. Päivityksen tai sijainnin vaihtaminen on paljon helpompaa, kun et omista omaisuutta. Toisaalta kiinteistön omistaminen tarkoittaa, että et pysty keräämään omaa pääomaa ajan myötä.
 • Varaston rakentaminen:Jos haluat laajentaa varastoliiketoimintaasi tai haluat vain aloittaa sen tyhjästä, oman varastosi rakentaminen antaa sinulle joustavuutta suunnitella mieltymystesi mukaan sopiva tila. Tämä vaihtoehto aiheuttaa korkeat kustannukset, mutta antaa sinulle myös täyden hallinnan varastosi asetteluun ja suunnitteluun.

6. Osta laitteita

Ilman asianmukaisia ​​varusteita on vaikea menestyä varastoteollisuudessa. Liiketoiminnan luonteen ja tuotteiden siirtämisen ja varastoinnin edellyttämien fyysisten vaatimusten vuoksi jokainen varastosi osa tarvitsee tietyntyyppisiä työkaluja, koneita ja ajoneuvoja. Nämä eivät ainoastaan ​​helpota työntekijöiden työtä, vaan auttavat myös pitämään työympäristösi turvallisena. Tarvitsemasi laitteet voidaan lajitella eri luokkiin, kuten:

 • Telakan varusteet:Telakkalaudat, laiturilevyt, kuorma-auton kiinnikkeet, puskurit, piharampit, pyöräkiilat, tasoittimet jahissit
 • Kuljettimet:Painovoimarullakuljettimet, hihnakuljettimet, joustavat kuljettimet, pystykuljettimet, kierrekuljettimet, ketjukuljettimet ja autokuljettimet
 • Varastointivälineet:Säiliöt, hyllyt,telineetja karuselleja
 • Nostoväline:Haarukkatrukit, lavanosturit,haarukkatrukit,käsiautot, huoltokärryt, nosturit, nostimet, vaunut ja pyörät
 • Pakkausvarusteet:Teolliset vaa'at,vannettavat koneet,stretch kääre, japakkauspöydät

Muista ostaa myös yleiset huoltovälineet, kuten työkalut jaerilaisia ​​tikkaat, erilaisiin varastosi tehtäviin.

7. Palkkaa henkilökuntaa

Mikään varasto ei toimi ilman päteviä ja omistautuneita työntekijöitä. Menestyvän varastonomistajan tulee perehtyä toimialaan liittyviin erilaisiin töihin ja siihen, miksi ne ovat tärkeitä. Muista, että vaikka monissa varastoissa työskentelee samantyyppisiä työntekijöitä, erityyppiset varastot voivat edellyttää erikoistuneita tehtäviä. Seuraavassa on joitain niistäyleisimmät varastotyöt:

Kuinka avata varasto (2)

 • Lähetys- ja vastaanottokumppanit:Nämä työntekijät, joita joskus kutsutaan yksinkertaisesti kuljetuskumppaneiksi, suorittavat saapuvien ja lähtevien tuotteiden käsittelyyn liittyviä tehtäviä.
 • Koneenkäyttäjät:Koneenkuljettaja vastaa erilaisten koneiden ja laitteiden käsittelystä, huollosta ja käytöstä varastossa.
 • Materiaalinkäsittelijät:Materiaalinkäsittelijä vastaa tuotteiden inventoinnista sekä niiden pakkaamisesta, käytöstämateriaalinkäsittelylaitteettehdä niin. Joissakin tapauksissa heitä voidaan pyytää käyttämään koneita tai ajoneuvoja tarpeen mukaan.
 • Trukin kuljettajat:Haarukkatrukin kuljettaja on koulutettu käyttämään trukkia turvallisesti eri paikoissa koko varastossa. He ovat vastuussa lähetysten siirtämisestä oikeaan paikkaan ja kadonneiden tai lähtevien tuotteiden siirtämisestä.
 • Varaajat:Varastonhoitaja, jota kutsutaan myös varastokumppaniksi, pitää varaston järjestyksessä. Ne pysyvät varastossa, käsitteleRF-skanneritja varmista, että tuotteet eivät ole väärässä paikassa.
 • Varastovirkailijat:Varastovirkailija tapaa asiakkaat tarjotakseen tietoa ja asiakaspalvelua. Ne auttavat asiakkaita täyttämään tarpeitaan ja auttavat hallitsemaan erilaisia ​​tehtäviä koko varastossa.

Kun rakennat henkilöstöäsi, muista palkata päteviä johtajia valvomaan yrityksesi eri osa-alueita. Vaikka voimarakenne voi vaihdella käyttämäsi varastotyypin, varastoimiesi tuotteiden ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan, joitain varastoalan yleisimmistä esimiestehtävistä ovat:

(Video) Näin tiirikoit munalukon minuutissa käyttäen hiuspinniä.

 • Varastopäällikkö:Varastopäällikkö valvoo toimintaa varastossa. He ovat vastuussa mittaamisesta ja toimimisesta auktoriteettihahmona, tehden usein lopullisia päätöksiä.
 • Varastonhallintapäällikkö:Varastonhallintapäällikkö valvoo kaikkia tuotevarastoihin liittyviä prosesseja. Heiltä vaaditaan vahvat organisointitaidot ja tarvittavat tietokoneohjelmat tai laitteet.
 • Jakelukeskuksen johtaja:Jakelukeskuksen johtaja auttaa hallitsemaan varaston toimitusketjua. He valvovat lähetystä, vastaanottoa ja monia muita vastuita ja auttavat kehittämään budjetteja sekä pitkän aikavälin varastotavoitteita.

Mitä ottaa huomioon varastoa avattaessa

Varastosi tuottavuuteen voivat vaikuttaa monet erilaiset tekijät. Ennen kuin aloitat laajan suunnittelun, mieti, kuinka voit asentaa itsesi ja työntekijäsi menestykseen. Pidä seuraavat asiat mielessä, kun aloitat varaston avaamisen:

Kuinka avata varasto (3)

 • Työnkulku:Työnkulun parantaminen voi helpottaa tavaroiden kuljetusta koko varastossasi. Koska varastossa on monia liikkuvia osia, huomioi sesuunnittele layoutmikä tekee tästä kuljetuksesta mahdollisimman virtaviivaista.
 • Esteettömyys:Esteettömyyden korostaminen mahdollistaa varastotyöntekijöiden helpon paikantaa tarvitsemansa laitteet ja tuotteet. Muista järjestää varastosi siten, että tuotteet on helppo tunnistaa.
 • Tila:Varastosi mitat voivat vaikuttaa merkittävästi tuottavuutesi ja menestykseesi. Lisäksi se voi vaikuttaa hyllyjesi suunnitteluun, varastoitavaan varastoon ja kykyysi jakaa tuotteita tehokkaasti.
 • Tuotteet:Kun suunnittelet varastoasi, pidä mielessä tuotteet, joiden kanssa saatat työskennellä. Kysy itseltäsi, kuinka ne tulee varastoida, millaisia ​​teknisiä tietoja niillä voi olla ja kuinka paljon kyseisen tuotteen tyypillinen lava voi painaa. Näin varmistat, että sinä ja henkilökuntasi olette valmiita käsittelemään kaikkia tuotteita, joita saatat joutua käsittelemään.
 • Sijainti:Varaston sijainti liittyy suoraan sen menestykseen. Se voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti kuljetat tavaroita, kykyysi työskennellä eri yhteisöissä ja työvoimaasi.

Varaston omistus

Erilaisten varastotyyppien ymmärtäminenomistusrakenteetvoi olla hyödyllistä koko varastoliiketoimintasi aloittamisprosessin ajan. Varaston omistussopimuksia on kolmea eri tyyppiä: yksityinen varasto, pubivarastointi ja sopimusvarastointi. Alla esittelemme erot kunkin tyypin välillä.

 • Yksityinen varastointi:Tämäntyyppinen varasto on yksityisen yrityksen omistama ja ylläpitämä, ja se käsittelee yksinomaan kyseisen yrityksen tavaraa. Koska yksityiset varastot ovat vain yhden yrityksen omistuksessa, ne voivat tarjota yksilöllisempiä ja tarkempia palveluita yrityksen tarpeiden mukaan.
 • Julkinen varastointi:Julkinen varasto toimii itsenäisenä yrityksenä. Ne tarjoavat lukuisia varastointi-, käsittely- ja kuljetuspalveluita kaikille yrityksille, jotka haluavat palkata heidät. Tämäntyyppiset varastot tarjoavat yleisempiä varastopalveluita.
 • Varastointisopimus:Useimmissa tapauksissa sopimusvarastolla on pitkäaikaisia ​​liikesopimuksia muutaman yrityksen kanssa. Pitkäaikaisten sopimustensa ansiosta tämäntyyppisillä varastoilla on joustavuus tarjota laaja valikoima eksklusiivisia palveluita riippuen niiden yritysten mieltymyksistä, joiden kanssa ne työskentelevät.

Takaisin alkuun

Koska varastot eroavat huomattavasti muista yrityksistä, oman yrityksen perustaminen voi olla vaikeaa. Olitpa uusi varastoinnin parissa tai sinulla on kokemusta varastotyöstä, alaan tutustuminen voi antaa sinulle merkittävän edun kilpailijoihin nähden. Rakentamalla ymmärrystä siitä, mistä varasto koostuu, vaiheista, joita sinun tulee noudattaa varastoasi avattaessa, ja huomioita, joita sinun tulee tehdä prosessin aikana, voit asettaa itsesi, työntekijäsi ja asiakkaasi menestymään.

(Video) Velco-korvausilmaventtiilin asentaminen puuläpivientiin


FAQs

What remote controllers are compatible with DJI Avata? ›

Does DJI Avata support other remote controllers and goggles? DJI Avata is compatible with DJI Goggles 2, DJI Goggles Integra, DJI FPV Goggles V2, DJI FPV Remote Controller 2, DJI RC Motion 2, and DJI Motion Controller.

Is DJI Avata a beginner drone? ›

DJI Avata is an excellent drone, whether you want to fly FPV or just get into flying drones for the first time. There are a few areas where Avata excels: Avata has excellent video and radio signals, even at long ranges. It also benefits from the emergency stop feature, return to home, and precision flights.

What is the maximum distance of DJI Avata? ›

DJI Avata Product Specification
SpecificationValue
Max Hover TimeApprox. 18 mins
Max Flight Distance11.6 km
Max Wind Speed Resistance10.7 m/s (Level 5)
Operating Temperature Range-10° to 40° C (14° to 104° F)
84 more rows

How long does it take to charge an Avata battery? ›

Each battery takes roughly 47 minutes to charge when using the DJI 65W Portable Charger. The DJI Avata Battery Charging Hub makes charging your Avata flight batteries easier by charging up to four (4) flight batteries in sequence on a single charger.

How do you know if your controller is fully charged? ›

While the system is in rest mode, the light bar slowly blinks orange. When charging is complete, the light bar turns off. It takes approximately 2 hours to charge the controller when the battery has no remaining charge.

Does DJI Avata have remote ID? ›

The DJI Avata complies with the 14 CFR Part 89 in response to this civil aviation authority need. This means Avata has a Remote ID FAA regulation. You'll have to pay a small fee every three years for this.

Does DJI virtual flight work with Avata? ›

DJI's first FPV flight simulator that provides an immersive flight experience wherever you go. Supported devices: DJI FPV,DJI Avata.

Videos

1. How to Open an Xbox One Console
(MODDED WARFARE)
2. Deva Premal & Miten with Manose: Gayatri Mantra 2009, In Concert
(Deva Premal & Miten)
3. Peruslukkojen aukomista
(Lukkoheppu)
4. Kuinka Tienata Rahaa Toimistolla! | GTA V
(Jape)
5. Fly High/Om Shree Rama (Medley)
(Miten - Topic)
6. Vilkas Webinaari: Kuinka verkkokauppa perustetaan päivässä?
(Vilkas Group FI)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated: 29/07/2023

Views: 5937

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.