Kuinka paljon aikaa (ja rahaa) tarvitaan varaston rakentamiseen? | Waredock (2023)

Uusi Fulfilment Magazine

Kuinka paljon aikaa (ja rahaa) tarvitaan varaston rakentamiseen? | Waredock (1)

Lyhyt vastaus - riippuu. Tässä artikkelissa puhumme varaston rakentamiseen tarvittavasta ajasta ja budjetista. Arvioimme myös kuinka paljon varaston automatisointi maksaa. Tutkimme myös joitain merkittäviä varastoautomaatioyrityksiä Euroopassa ja Yhdysvalloissa ja korostamme niiden panosta alalle.

Sisällysluettelo

Globaalisti tarkasteltuna varaston rakentamiseen tarvittava aika on lyhentynyt viimeisen 10 vuoden aikana. Erot ovat edelleen suuria, jopa kehittyneiden talouksien maiden välillä. Esimerkiksi Maailmanpankin mukaan yksi parhaiten suoriutuvista maista vaaditussa ajassa on Singapore (41 päivää vuonna 2018) ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat (50,5 päivää vuonna 2018). Samaan aikaan Isossa-Britanniassa voit tulla varaston omistajaksi 86 päivässä. Vertaa sitä 183 päivään Ranskassa tai 126 päivään Saksassa.

Samalla kun rakennusajat lyhenevät, korkean teknologian nykyaikaisten varastojen rakentamiskustannukset ovat nousseet pilviin. Tätä ovat lisänneet kiinteistöjen hintojen nousu ja viime mailin jakelukeskusten kysyntä suurkaupunkialueilla (käsittelimme tätä aihetta raportissammePuolan varastomarkkinoiden näkymät).

Mitä varaston rakentaminen maksaa?

Mukautetut, valmiiksi suunnitellut varastorakennukset vaihtelevat $ 10 - $ 20 / neliöjalka. Avaimet käteen -hinnat vaihtelevat 15 000 dollarista pienestä 30 × 40:n varastosta 475 000 dollariin 50 000 neliömetrin jakelukeskukseen Yhdysvalloissa.

Mitä tekijöitä sinun tulee ottaa huomioon budjetoinnin yhteydessä? Sekä rakentamiskustannukset että aika vaihtelevat riippuen siitä, oletko rakentamassa yksinkertaista varastovarastoa vai kylmävarastoa. Jotkut kustannuksiin ja aikaan vaikuttavat tekijät ovat:

 • VARASTOON TYYPPI.Oletko rakentamassa perinteistä irtotavaravarastoa haarukkanostureilla? Vai toteutatko automatisoitua työnkulkua, jossa on robottijärjestelmiä (kuten KIVA) ja AS/RS-kuljetinjärjestelmiä? Vaikka lisäjärjestelmät ja -menettelyt lisäävät alkuperäisiä kustannuksiasi, sinun tulee tietää, että miljardeja dollareita menetetään joka vuosi varastoissa – osa tappioista johtuu väärästä sijoittamisesta tai varkaudesta, ja loput johtuvat varastovaurioista.
 • MAA. Maakustannukset ovat suuri osuus kokonaiskustannuksista. Pienemmät tilat ovat kustannustehokkaimpia, ja varastointimenetelmiä muuttamalla voit hyödyntää enemmän varastointia vähemmällä. Myös maa, jolla ei ole aiempaa infrastruktuuria ja paperityötä, voi viedä hankkeesi yli syrjään, jos sitä ei ole suunniteltu tarkasti.
 • KÄYTETYT MATERIAALIT. Suurin osa varastoista on joko rakennettu betonista kallistettavaa esisuunniteltua metallirakennetta käyttäen. Pienemmissä varastoissa kannattaa harkita valmiiksi suunniteltuja metallirakenteita, jotka ovat yleensä halvempia ja nopeampia rakentaa. Suurille varastoille ja jakelukeskuksille betonin kallistusmenetelmä on kustannustehokkaampi kokonaispinta-alan kasvaessa.
 • ENERGIAN LIITTYVÄT KUSTANNUKSET.Parempi rakennuksen eristys ja automaattiset valaistusjärjestelmät lisäävät rakennuskustannuksia, mutta investoimalla tällaisiin ratkaisuihin on valtava vaikutus tulokseen, ja näiden parannusten kustannukset maksavat itsensä takaisin suhteellisen nopeasti. Toinen ammattilaisvinkki – harkitse vedenkulutuksen vähentämistä pienillä tavoilla, kuten automaattisella huuhteluvedellä ja handsfree-hanoilla.
 • LAILLISET VAATIMUKSET. Näitä ovat aika ja resurssit lupien myöntämiseen, arkkitehtoniseen suunnitteluun, vakuutuksiin, suunnitteluun, veroihin ja muuhun.
 • ANALYYSI & SUUNNITTELU.Ammattitaitoinen varastosuunnittelu (katso meidänTäydellinen varastosuunnittelun opas). Ympäristövaatimusten tiukentuessa ja energian hintojen noustessa on kuitenkin erittäin tärkeää, että ammattilaiset tekevät sekä energiatehokkuusanalyysin että elinkaarikustannusanalyysin (LCCA). Nämä analyysit toimivat prosessina, jolla lasketaan muodollisesti rakennusinvestoinneilta odotettavissa oleva sijoitetun pääoman tuottoprosentti, jolloin voit asettaa lukuja suunnittelupäätösten taakse.

10 000 neliöjalan teräsvaraston rakentamisen arvioidut kustannuksetYhdysvalloissa

RakennustyyppiHinta per neliöjalkaPeruskustannukset 10 000 neliöjalan varaston rakentamiseenKokonaiskustannukset, mukaan lukien tarvikkeet ja räätälöinti
Esivalmistetut rakennussarjat7,50–8,50 dollaria75 000 - 85 000 dollaria86 250–97 750 dollaria
Kovarunkoinen varasto11,00–20,00 dollaria110 000 - 200 000 dollaria126 500 - 230 000 dollaria
Varastopaketit16,00–20,00 dollaria160 000 - 200 000 dollaria184 000 - 230 000 dollaria
Valmis ja suljettu varasto20,00–40,00 dollaria200 000 - 400 000 dollaria230 000 - 460 000 dollaria
Kuinka paljon aikaa (ja rahaa) tarvitaan varaston rakentamiseen? | Waredock (2)

Kuinka paljon varastoautomaatio maksaa?

Vaihtoehdot ovat yhtä laajat kuin ne ovat erilaisia. Nämä keskeiset tekijät voivat määrittää, mitkä automaatiovaihtoehdot ovat käytettävissä toiminnallesi:

 • Automaatiotoimintojen koko ja laajuus.Automaatiossa on erilaisia ​​tasoja, jotka vaihtelevat muutamista automaation perustyökaluista edistyneempiin malleihin, jotka sisältävät täysin mekanisoituja ja automatisoituja järjestelmiä.
 • Käytettyjen teknologioiden tyypit.Eri varastoprosesseihin on olemassa erilaisia ​​automaatiotekniikoita. Ilmeisesti mitä enemmän tekniikkaa sisällytät ja mitä edistyneempää se on (vaatii vähemmän ihmisen väliintuloa), sitä kalliimmaksi se tulee.
 • Huolto mukana. Monilla yrityksillä ei ole talon sisäisiä asiantuntijoita suorittamaan säännöllistä laitteiston huoltoa tai vianetsintää laitteiden rikkoutuessa. Tämäntyyppisten palvelupuheluiden ajoittaminen maksaa sekä aikaa että rahaa.

Kuinka paljon voit säästää käyttämällä varastoautomaatiota?

Varastotuotannon automatisointi voi säästää yrityksellesi paljon rahaa. Jotkut kustannukset, joita voidaan leikata tuotannossa, ovat:

 • Noin65 %varaston toimintabudjetista menee työvoimakustannuksiin
 • Vähittäiskaupan varaston täyttäminen on vain oikein63% ajasta
 • Automaatiotyökalut voivat vähentää poimintavirheitä jopa67 %
 • Robottivarastoautomaatio voi vähentää kustannuksia jopa30 %

Varastoautomaatioyritykset mullistavat logistiikan Euroopassa ja Yhdysvalloissa

Viime vuosina sähköisen kaupankäynnin nopea kasvu ja kuluttajien kasvavat vaatimukset nopeammille toimituksille ovat saaneet logistiikka-alan ottamaan käyttöön edistyksellisiä teknologioita. Varastoautomaatio on noussut pelin muuttajana, joka virtaviivaistaa toimintaa, vähentää kustannuksia ja parantaa yleistä tehokkuutta. Eurooppa ja Yhdysvallat, jotka ovat tärkeitä maailmanlaajuisen kaupan solmukohtia, ovat nähneet useiden innovatiivisten yritysten nousun, jotka mullistavatvarastointimaisema.

 1. KION-ryhmä (Eurooppa): KION Group, jonka pääkonttori on Saksassa, on maailman johtava teollisuustrukkien, toimitusketjuratkaisujen ja varastoautomaation toimittaja. Tytäryhtiönsä Dematicin kautta KION tarjoaa kattavan valikoiman automatisoituja ratkaisuja, mukaan lukien robottijärjestelmät, automaattiset varastointi- ja hakujärjestelmät (AS/RS) sekä materiaalinkäsittelylaitteet. KIONin asiantuntemus on varastoprosessien optimointi, keräilytarkkuuden lisääminen ja eri järjestelmien saumattoman integroinnin mahdollistaminen.
 2. Swisslog(Eurooppa): Sveitsissä toimiva Swisslog on erikoistunut robotti- ja tietopohjaiseen automaatioon varastoissa ja jakelukeskuksissa. Sen ratkaisut hyödyntävät tekoälyä (AI) ja koneoppimista varastonhallinnan, tilausten toteuttamisen ja materiaalivirran optimoimiseksi. Swisslogin edistyneet teknologiat, kuten autonomiset mobiilirobotit (AMR) ja automaattiset keräilyjärjestelmät, mahdollistavat nopean ja virheettömän toiminnan, mikä lisää yleistä tuottavuutta.
 3. Knapp AG(Eurooppa): Itävallassa toimiva Knapp AG on johtava älykkäiden intralogististen ratkaisujen toimittaja. Yritys keskittyy ohjelmistojen, robotiikan ja automaation yhdistämiseen joustavien ja skaalautuvien varastojärjestelmien luomiseksi. Knappin valikoimaan kuuluu sukkulajärjestelmiä, lajitteluratkaisuja ja täysin automatisoituja toimituskeskuksia. Integroimalla teknologiansa varastonhallintajärjestelmiin Knapp mahdollistaa reaaliaikaisen näkyvyyden ja hallinnan koko toimitusketjussa.
 4. Amazon Robotics(USA): Amazon Robotics, verkkokauppajätti Amazonin tytäryhtiö, on ollut varastoautomaation edelläkävijä Yhdysvalloissa. Amazon Robotics on laajalla toimituskeskusten verkostolla ollut edelläkävijä robottien käytössä tilausten käsittelyn ja pakettien toimituksen optimoinnissa. Heidän robottinsa navigoivat varastoissa kuljettaen hyllyjä tuotteita ihmistyöntekijöille, mikä vähentää merkittävästi tilausten käsittelyaikaa ja lisää läpimenoa.
 5. Hae Robotics(USA): Kaliforniassa sijaitseva Fetch Robotics tarjoaa valikoiman itsenäisiä mobiilirobotteja, jotka on suunniteltu automatisoimaan materiaalinkäsittelyä ja tiedonkeruuta varastoissa. Heidän robottinsa voivat kuljettaa tavaroita itsenäisesti, optimoida keräilytoiminnot ja auttaa varastonhallinnassa. Fetch Roboticsin pilvipohjainen ohjelmisto tarjoaa reaaliaikaisia ​​näkemyksiä ja analytiikkaa, mikä mahdollistaa tehokkaan resurssien allokoinnin ja jatkuvan prosessin parantamisen.
 6. Locus Robotics(USA): Locus Robotics on erikoistunut yhteistyökykyisiin autonomisiin mobiiliroboteihinsähköisen kaupankäynnin täyttäminentoiminnot. Heidän robottinsa toimivat yhdessä ihmisten kanssa, mikä mahdollistaa nopeamman ja tarkemman tilausten keräilyn. Locus Roboticsin ratkaisut on suunniteltu helposti otettaviksi käyttöön, skaalautuviksi ja mukautuviksi muuttuviin varastovaatimuksiin. Yrityksen omat algoritmit optimoivat keräilyreitit varmistaen resurssien tehokkaan käytön ja lyhentäen matka-aikaa.

Vaihtoehtoja varastorakentamiselle

Toimitusketjun johtajat niinkin erilaisilla aloilla kuin vähittäiskauppa,FMCG,auto- ja teollisuustuotteetetsivät jatkuvasti tapoja optimoida kustannuksia ja lyhentää toimitusaikoja.

Vaihtoehtona pitkäaikaisille vuokrasopimuksille näemme yhä enemmän tulevaisuuteen suuntautuvia brändejä, jotka valitsevat vaihtoehtona joustavan tilausvarastoinnin. Vieraile Waredockissaominaisuudet -sivusaadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voit hyötyä rajat ylittävästä varastoverkostosta ja pilvilogistiikkatarjonnastamme.

Uusimmat viestit
Parhaat verkkokaupan toimitusvaihtoehdot Unkarissa vuodelle 2023

20. kesäkuuta 2023

Kuinka välttää toimitusvahingot verkkokaupassa?

2. kesäkuuta 2023

Parhaat italialaiset verkkokaupan jakeluyritykset vuodelle 2023

10. toukokuuta 2023

Generatiivinen AI: Vihreän logistiikan tulevaisuuden valloilleen

11. huhtikuuta 2023

Uusi Fulfilment Magazine

Tilaa ilmainen verkkolehtemme ja saat viikoittaisia ​​toteutusvinkkejä, alan uutisia ja paljon muuta.

Lisää New Fulfillment Magazinesta

Artikkelit, joista saatat pitää
Logistiikkamarkkinat Hollannissa 2023

24. helmikuuta 2023

Hollannin logistiikkamarkkinoiden yleiskatsaus Alankomaat voi katsoa pitkän historian taakseen a

Jatka lukemista

TikTok-verkkokauppa: Mitä sinun tarvitsee tietää

8. maaliskuuta 2023

Sisällysluettelo Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp ja Snapchat ovat tuttuja termejä

Jatka lukemista

Täyttäminen vai täyttymys: kumpi on oikein?

4. tammikuuta 2023

Kun laajennat verkkokauppaliiketoimintaasi maailmanlaajuisesti, kohtaat uusia haasteita... Yksi näistä mahdollisuuksista

Jatka lukemista

Piditkö sisällöstä?

Tilaa ILMAINEN uutiskirjeemme...

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 15/09/2023

Views: 5931

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.