Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (2024)

Maryland on osavaltio, joka on siunattu luonnon kauneudella, rikkaalla historialla ja kukoistavilla kaupunkikeskuksilla. Kotitalouksien korkeista mediaanituloistaan ​​ja talouskasvustaan ​​tunnettu ei ole yllätys, että monetrikkaimmat kaupungit Yhdysvalloissalöytyy tästä itärannikon helmistä.

Tämä blogiviesti käsittelee laajaa tutkimukseen perustuvaa tutkimusta Marylandin vauraimmista alueista ja paljastaa kaupungit, joissa menestystä ja vaurautta on runsaasti.

Kukoistavista teollisuudenaloistaan, kuten biotekniikasta, ilmailusta, puolustuksesta ja tietotekniikasta tunnetusta Marylandista on tullut houkutteleva kohde yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka etsivät taloudellista menestystä.

Tutkimalla laajaa tulotasoa, omaisuuden arvoa, koulutustasoa ja näiden kaupunkien vahvan liiketoimintaympäristön tarjoamia taloudellisia mahdollisuuksia olemme tunnistaneet Marylandin arvokkaimmat alueet.

Rantayhteisöistä vilkkaisiin kaupunkikeskuksiin, joissa on vaikuttava horisontti, luettelomme esittelee useita erilaisia ​​paikkoja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksiavarakkaat asukkaat.

12 Marylandin rikkainta kaupunkia

Tässä onvarakkaimmat kaupungitMarylandissa.

12. Bell Air

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (1)

Bel Air, joka sijaitsee Harfordin piirikunnassa, Marylandissa, sijaitsee keskeisellä paikallarikkaimpien kaupunkien joukossaMarylandissa. Tämä kukoistava kaupunki tarjoaa asukkailleen joukon houkuttelevia ominaisuuksia – poikkeuksellisista kouluista ja virkistysmahdollisuuksista loistaviin ruokailu- ja ostosmahdollisuuksiin.

Mitä tulee taloudelliseen hyvinvointiin,U.S. Census Bureau ilmoittaaettä tämän vauraan erillisalueen kotitalouksien mediaanitulot saavuttavat vaikuttavat 64 036 dollaria vuodessa.

Yhdysvaltain väestönlaskentatoimiston mukaanTässä eloisassa yhteisössä asuu noin 10 596 asukasta, jotka nauttivat Bel Airin tarjoamasta korkeasta elämänlaadusta.

Kiinteistöjen maisema korostaa edelleen Bel Airin varakasta asemaa;Zillow-tietojen mukaan, kodin mediaaniarvo on noin 419 347 dollaria.

Historiallisten maamerkkien ja nykyaikaisten mukavuuksien harmoninen yhdistelmä tekee Bel Airista ihastuttavan kohteen perheille ja yksilöille, jotka etsivät mukavaa asumista ripauksella loistoa.

11. Walkersville

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (2)

Rauhallinen Walkersvillen kaupunki, joka sijaitsee Frederick Countyssa, Marylandissa, on MD:n varakkaiden kaupunginosien joukossa.

Tämä vauras kaupunki edustaa ihanteellista yhdistelmää maaseudun rauhaa ja moderneja mukavuuksia, mikä tekee siitä yhden Marylandin halutuimmista paikoista niille, jotka haluavat hienostuneen elämäntavan.

Kiinteistötrendit Walkersvillessä heijastavat myös sen vaurautta;Zillow-tietojen mukaan, kodin mediaaniarvo on noin 413 532 dollaria.

Data USA raportoi asiastaWalkersvillen väkiluku on noin 6 306 asukasta, jotka nauttivat korkeasta elintasosta tässä viehättävässä yhteisössä.

Yhdysvaltain väestönlaskentavirasto paljastaa tämäntämän vauraan alueen kotitalouksien mediaanitulot ovat vaikuttavat 114 340 dollaria vuodessa.

Kauniista maisemistaan ​​ja viehättävästä pikkukaupungin viehätysvoimastaan ​​tunnettu Walkersville houkuttelee perheitä ja ammattilaisia, jotka arvostavat pääsyä huippuluokan kouluihin ja virkistyspalveluihin.

10. Chesapeake Beach

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (3)

Chesapeake Beach kuuluu Marylandin korkeatuloisten alueiden joukkoon, ja sen viehättävä sijainti Calvert Countyssa, Marylandissa. Yhdysvallat.

Tämä viehättävä yhteisö tarjoaa erinomaisia ​​kouluja ja mukavuuksia säilyttäen samalla rauhallisen ilmapiirin, joka vahvistaa sen asemaa yhtenä Marylandin vauraimmista kaupungeista.

Väestönlaskentaviraston havainnot paljastavatettä noin 6 351 asukasta kutsuu tätä luonnonkaunis rannikkoyhteisöä kotikseen ja nauttii korkeasta elämänlaadusta.

Puhuessaan sen vaurauteen,Census Bureau raportoiettä Chesapeake Beachin kotitalouksien mediaanitulot ovat vaikuttavat 120 194 dollaria vuodessa.

Kiinteistömarkkinat heijastavat edelleen tämän kaupungin vaurautta;viimeisimpien Zillow-tietojen mukaan, kodin mediaaniarvo on noin 421 478 dollaria.

Chesapeake Beach houkuttelee perheitä ja yksilöitä, jotka etsivät ylellistä mutta rentoa elämäntapaa, upeiden rantanäkymiensä ja lukuisten virkistysmahdollisuuksien, kuten veneilyn ja kalastuksen, ansiosta.

9. Rockville

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (4)

Rockville, kukoistava kaupunki Montgomeryn piirikunnassa, Marylandissa, ansaitsee paikkansaluettelo rikkaimmista yhteisöistäMarylandissa.

Modernin kaupunkiasumisen ja esikaupunkien viehätyksen välillä vallitseva harmoninen tasapaino Rockville houkuttelee edelleen perheitä ja ammattilaisia, jotka haluavat sekä mukavuutta että mahdollisuuksia.

Vauras kiinteistömarkkinat täydentävät Rockvillen varakasta asemaa;Zillow'n tiedot osoittavat, että kodin mediaaniarvotässä on noin 600 176 dollaria.

Yhdysvaltain väestönlaskentatoimiston mukaanTässä vilkkaassa kaupunkikeskuksessa on arviolta 66 924 asukasta, jotka nauttivat erinomaisista mukavuuksista ja korkeasta elintasosta.Yhdysvaltain väestönlaskentatoimisto korostaa lisääettä Rockvillen kotitalouden mediaanitulot ovat huomattavat, 116 031 dollaria vuodessa.

Tämä dynaaminen kaupunki tunnetaan parhaiten arvostetuista kouluistaan, monipuolisista työmahdollisuuksistaan ​​ja eloisasta kulttuuristaan ​​– kaikki tekijät, jotka vaikuttavat sen maineeseen yhtenä Marylandin rikkaimmista alueista.

8. Bowie

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (5)

Bowie, Marylandin viidenneksi suurin kaupunki, tunnetaan vauraudestaan ​​ja vahvasta taloudestaan. Väkiluku on noin58 335 asukasta Yhdysvaltain väestönlaskentatoimiston mukaan, Bowie menestyy edelleen monipuolisten työmahdollisuuksien ja erinomaisten mukavuuksien ansiosta.

Zillow'n vuoden 2023 tietojen mukaan, asunnon mediaaniarvo Bowiessa on 487 323 dollaria, mikä osoittaa kiinteistöjen hintojen nousun.

Kaupungissa on korkea elintaso, jota tukevat vahva infrastruktuuri ja oppilaitokset. Mitä tulee tuloihin, Bowien kotitalouden mediaanitulot ovat noin 127 029 dollaria.tiedot US Census Bureaun uusimmasta raportista.

Tämä vaikuttava luku korostaa taloudellista vakautta, joka on ominaista yhdelle Marylandin rikkaimmista kaupungeista.

7. Mount Airy

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (6)

Mount Airy, joka sijaitsee sekä Carrollin että Frederickin läänissä, on yksi Marylandin rikkaimmista kaupungeista.Yhdysvaltain väestönlaskentaviraston tietojen mukaan, tässä kaupungissa on noin 9 819 asukasta.

Tämä kukoistava esikaupunkialue tarjoaa asukkailleen upeita kouluja ja lukuisia mukavuuksia erinomaisten työmahdollisuuksien lisäksi, mikä lisää merkittävästi sen mainetta yhtenä Marylandin vauraimmista alueista.

Mediaanikotitalouksien tulot ovat vaikuttavat 136 250 dollaria, mikä kuvastaa kaupungin vahvaa taloutta ja runsaasti korkeapalkkaisia ​​työmahdollisuuksia. Tämä vauraus vaikuttaa suoraan asuntojen hintoihin yhteisössä;Zillow.com-sivuston mukaan Mount Airyn kodin mediaaniarvoon 565 795 dollaria.

6. Darnestown

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (7)

Marylandin osavaltiossa sijaitseva Darnestown on pieni mutta varakas yhteisö, joka tarjoaa asukkailleen poikkeuksellista elämänlaatua. Tämä tasokas paikka tarjoaa erinomaisia ​​kouluja, virkistysmahdollisuuksia ja kauniin luonnonympäristön.

Väkiluku onnoin 6 754 ihmistä Data USA:n mukaan, tämä kaupunki on tunnustettu vauraudestaan ​​ja vauraudestaan.

Kotitalouksien mediaanitulot Darnestownissa ovat vaikuttavat 187 238 dollaria, mikä kuvastaa sen asukkaiden vaurauttaYhdysvaltain väestönlaskentatoimiston mukaan.

Mitä tulee kiinteistöihin, kaupungin asunnon mediaaniarvo onnoin 933 530 dollaria Zillow-tietojen perusteella, mikä tekee siitä yhden Marylandin kalliimmista alueista kiinteistösijoituksille.

5. Potomac

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (8)

Potomac tunnetaan laajalti vauraudestaan ​​ja korkeasta elintasostaan.U.S. Census Bureaun tietojen mukaanTässä varakkaassa kaupungissa asuu arviolta 47 018 asukasta.

U.S. Census Bureaun tietojen mukaan Potomacin kotitalouksien mediaanitulot ovat huikeat 198 870 dollaria vuodessa, mikä tekee siitä yhden kansan vauraimmista yhteisöistä.

Kiinteistöjen hintojen suhteenZillow raportoi, että kodin mediaaniarvoPotomacissa on noin 1,2 miljoonaa dollaria. Tämä vauras alue houkuttelee perheitä ja ammattilaisia, jotka etsivät ylellistä elämäntapaa, ja pääsevät erinomaisiin kouluihin ja palveluihin, jotka löytyvät sen rajojen sisällä.

4. Bethesda

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (9)

Montgomeryn piirikunnassa Marylandissa sijaitseva Bethesda tunnetaan hyväpalkkaisesta elämisestä ja kukoistavasta taloudestaan. Kotitalouden mediaanituloilla178 370 dollaria vuodessa Yhdysvaltain väestönlaskentatoimiston mukaanOn ilmeistä, että Bethesdassa asuu lukuisia korkeatuloisia perheitä ja ammattilaisia.

Maailman väestökatsauksen mukaan, tämän väestöstävarakas esikaupunkitavoittaa noin 66 294 asukasta.

Mitä tulee kiinteistömarkkinoiden kehitykseen,Zillow toteaa, että kodin mediaaniarvoBethesdassa on 1,1 miljoonaa dollaria. Tämä vauras kaupunki tarjoaa erinomaisia ​​oppilaitoksia, monipuolisia kulttuurikohteita ja runsaasti työpaikkoja rajoissaan.

Näiden tekijöiden yhdistelmä myötävaikuttaa Bethesdan korkeaan sijoitukseen Marylandin ja sen ulkopuolella olevien miljonäärikaupunkien joukossa.

Sen erinomainen sijainti lähellä Washington D.C.:tä sekä houkutteleva yhdistelmäylellisiä asuinkiinteistöjäja kukoistavat kaupalliset laitokset tekevät siitä halutun kohteen niille, jotka etsivät poikkeuksellista elämänlaatua.

3. Poolesville

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (10)

Montgomeryn piirikunnassa sijaitseva Poolesville tunnetaan usein nimelläyksi rikkaimmista kaupungeistaMarylandissa. Tämä viehättävä kaupunki ylpeilee suhteellisennoin 5 688 asukkaan pieni väestö, mutta se tarjoaa erinomaisen elämänlaadun.

U.S. Census Bureaun tuoreiden tietojen mukaan, Poolesvillen kotitalouksien mediaanitulot ovat vaikuttavat 201 607 dollaria vuodessa. Kaupungin vauraus näkyy myös sen kiinteistömarkkinoilla;Zillow raportoi, että kodin mediaaniarvotällä hetkellä noin 652 443 dollaria.

Näiden taloudellisten indikaattoreiden lisäksi Poolesville on ylpeä siitähuippuluokan julkisia koulujaja viehättävä yhteisöllinen ilmapiiri, joka tekee siitä houkuttelevan kohteen perheille, jotka etsivät vauras ja mukava elämäntapa Marylandissa.

2. Chevy Chase

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (11)

Montgomeryn piirikunnassa Marylandissa sijaitseva Chevy Chase on hienostunut javarakas kaupunkijoka on näkyvästi yksi Marylandin rikkaimmista kaupungeista.

Chevy Chasen sekoitus historiallista viehätysvoimaa ja modernia ylellisyyttä on varmistanut paikkansa yhtenä Marylandin halutuimmista ylellisen asumisen yhteisöistä.

Data Commonsin mukaanTässä tyylikkäässä yhteisössä on noin 9 801 asukasta, jotka nauttivat poikkeuksellisesta elämänlaadusta. Chevy Chasen kotitalouksien mediaanitulot erottuvat vaikuttavasta207 971 dollaria vuodessa US Census Bureaun havaintojen mukaan.

Tälle arvokkaalle kaupungille on ominaista puiden reunustamat kadut, komeat kodit ja pääsy poikkeuksellisiin kouluihin ja palveluihin, mikä tekee siitä houkuttelevan kohteen vaativille perheille ja yksilöille.

Ylellisen tasonsa mukaisestiZillow raportoi, että kodin mediaaniarvotällä arvokkaalla alueella on noin 1,4 miljoonaa dollaria.

1. Travilah

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (12)

Montgomeryn piirikunnassa Marylandissa sijaitseva pikkukaupunki Travilah ylpeilee vaikuttavalla asemallaeksklusiivisia asuinalueitaMarylandissa.

Kiinteistötrendit heijastavat myös Travilahin vaurautta;Redfin raportoi, että kodin mediaaniarvotällä vauraalla alueella on noin 1,5 miljoonaa dollaria vuodesta 2023 lähtien.

Marylandin väestötiedot, tekijä CUBITTravilahin asukasluku on noin 11 052 asukasta, jotka nauttivat korkean elintason eduista ja houkuttelevista yhteisöllisistä piirteistä, kun taas tämän varakkaalla alueella kotitalouksien mediaanitulot ylittävät monet muut, 238 194 dollaria.US Census Bureaun arvioiden mukaan.

Ei ole yllätys, että ammattilaiset, perheet ja eläkeläiset houkuttelevat tätä viehättävää yhteisöä, jolle on ominaista kauniit kodit, puiden reunustamat kadut ja pääsy huippuluokan kouluihin ja palveluihin.

Marylandin 12 rikkainta kaupunkia Census Bureau -tietojen mukaan - Rikkaimmat kaupungit (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5633

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.