Mistä katsella Tokyo Revengersia (mukaan lukien live-toiminta)? (2023)

Tokyo Revengersonpöyhkeillä-tyylinen manga, jonka on kirjoittanut ja piirtänyt Ken Wakui. Se on julkaistu lehdessäViikoittainen Shōnen-lehtikustantaja Kōdansha vuodesta 2017. Liden Filmsin animaatio-tv-sarjan sovitus on ollut esillä 11. huhtikuuta 2021 lähtien. Live-action-elokuvasovitus julkaistiin heinäkuussa 2021.

Ensimmäinen kausiTokyo Revengersanimesarja on suoratoistettavissa Crunchyrollissa. Se on ainoa alusta, jolla voit katsella sitä, ellei sinulla ole pääsyä tiettyihin japanilaisiin televisioasemiin. TheTokyo Revengerslive-action-elokuva ei ole tällä hetkellä saatavilla suoratoistona missään.

Tokyo Revengerson manga, joka on muokattu animesarjaksi ja live-action-elokuvaksi, jotka molemmat esitettiin vuonna 2021. Tässä artikkelissa annamme sinulle täydellisen oppaan näiden molempien sovitusten katsomiseen verkossa.

Mistä voit katsoaTokyo Revengers?

Joulukuusta 2021 alkaenTokyo Revengersanime-sarjoja voi katsoa vain yhdessä suoratoistopalvelussa ja se onCrunchyroll. Muut suoratoistopalvelut eivät vielä tarjoa ohjelmaa alustallaan. tämä sisältää kaikki maailman alueet, joten jos toivot näkeväsi animen jossain tietyssä osassa maailmaa, meillä on myös sinulle huonoja uutisia. Jos olet Aasiassa, voit kuitenkin suoratoistaa sarjanBilibilitai päälläMuse Asian YouTube-kanava.

Mistä voit katsoaTokyo RevengersLive-action elokuva?

Live-action-sovitusTokyo Revengersensi-ilta 9.7.2021. Tämä kaksituntinen elokuva näytettiin, tietääksemme, vain japanilaisissa elokuvateattereissa, eikä sitä tällä hetkellä voi suoratoistaa missään päin maailmaa, joten et voi katsoa sitä tällä hetkellä. Se on luultavasti saatavilla suoratoistona silloin, kun elokuvan kotijulkaisut saapuvat kauppoihin.

OnTokyo RevengersNetflixissä?

Netflixei ollut mitään tekemistä tuotannon kanssaTokyo Revengers, eikä se myöskään saanut ohjelman suoratoistooikeuksia, mikä tarkoittaa sitäTokyo Revengerseivät ole käytettävissä, jos sinulla on Netflix-tilaus. Live-actionTokyo Revengerselokuva ei myöskään ole saatavilla, mikä on sama kaikissa suoratoistopalveluissa.

Silti, jos olet anime-fani, Netflix on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, sillä se tarjoaa paljon hienoa animesisältöä.

OnTokyo RevengersCrunchyrollissa?

TheTokyo Revengersanimesarja on saatavilla Crunchyrollilta, joka on lännen suurin animen jakelija, minkä vuoksi suosittelemme sitä ehdottomasti ensisijaiseksi katselulähteeksiTokyo Revengersverkossa. Crunchyrollilla on tällä hetkellä kaikki jaksot, jotka on esitetty tämän artikkelin kirjoittamishetkellä. Tämä ei nyt koskeTokyo Revengerslive-action-elokuva, jota ei edelleenkään voi suoratoistaa kaikkialla maailmassa.

Joten jos haluat katsoa kaikkiTokyo Revengers,Crunchyrollon paras vaihtoehto, jos kysyt meiltä.

OnTokyo RevengersDisney+:ssa?

Disney+ ei tarjoa mitäänTokyo Revengerssisältöä, ei animesarjaa eikä live-toimintaaTokyo Revengerselokuva, joka ei ole yllättävää, kuten luultavasti tiedät jo nytDisney+on yleensä hyvin rajoittava muiden studioiden luoman alkuperäisen sisällön osalta, ja anime ei ole vain sitä, se on myös suora kilpailu Disneylle.

Jos et kuitenkaan haittaa länsimaista animaatiota ja joitain muita animesarjoja (vaikka tarjonta on melko rajallinen), Disney+ tarjoaa niistä melkoisen määrän. Yksi näistä animaatiosarjoista onSimpsonit, joka on edelleen erittäin suosittu 33 vuodenaikana joulukuussa 2021.

Joitakin muita samankaltaisia ​​esityksiä, sekä animoituja että live-action-ohjelmia, jotka saattavat herättää huomiosi, ovatGravity Falls,Mighty Ducks, jaTähtien sotasarja, mukaan lukien erittäin suosittuMandalorialainen.

OnTokyo RevengersFunimationissa?

Vaikka Funimation on synonyymi animen suoratoistolle lännessä, mielenkiintoista kyllä,Tokyo Revengersei voi suoratoistaa tällä alustalla. Tämä johtuu luultavasti siitä, että se on vielä uusi esitys, mutta on suuri mahdollisuus, että näemme sen lähitulevaisuudessa. TheTokyo Revengerslive-action-elokuva ei ole myöskään saatavilla Funimationissa, kuten ei muillakaan suoratoistoalustoilla.

Yksi tärkeä ongelmaFunimaatiose ei ole saatavilla kaikkialla maailmassa, joten vaikka voisit suoratoistaaTokyo Revengers, voit käyttää sitä vain tietyistä maista.

OnTokyo RevengersHulussa?

Jos sinulla on aktiivinen Hulu-tilaus, älä nosta toiveitasi, kutenTokyo Revengersei ole saatavilla suoratoistoon palvelussa. Hulu todellakin tarjoaa tilaajilleen paljon upeita animesarjoja, muttaTokyo Revengersei ole tarjottujen joukossa. Tämä pätee sekä animesarjaan että live-toimintaanTokyo Revengerselokuva.

Silti, vaikka voisitkin, se on suuri ongelmaHuluei ole saatavilla kaikkialla maailmassa, mutta vaikka sinulla olisi käyttöoikeus siihen, et pysty suoratoistamaan Tokyo Revengersia, et animesarjaa tai live-action-elokuvaa.

Joten jos olet Hulun tilaaja, et voi katsoaTokyo Revengers, mikä tarkoittaa, että joudut tutustumaan joihinkin muihin lähteisiin, jos haluat katsoa animea (live-elokuva ei ole edelleenkään saatavilla suoratoistoon maailmanlaajuisesti).

OnTokyo RevengersHBO Maxissa?

Kuten monet uudemmat anime-sarjat,Tokyo Revengersei valitettavasti ole katsottavissa HBO Maxissa; sama pätee sekä animesarjaan että live-toimintaanTokyo Revengerselokuva, joka ilmestyi vuonna 2021.

Emme tiedä tarkkoja syitä tähän, varsinkin kun HBO Max jakaa osan anime-ohjelmistaan ​​muiden suoratoistopalveluiden kanssa, mutta jos sinulla onHBO Maxtilaus, et voi katsoaTokyo Revengers, joten älä perusta päätöstäsi tähän tosiasiaan.

OnTokyo RevengersAmazon Primessa?

Yllättävää kyllä,Tokyo Revengersei ole (vielä) käytettävissä suoratoistoonAmazon Prime. Tämä on hieman outoa, koska Amazon Primella on palvelussaan vankka anime, mutta siltä näyttääTokyo Revengerseivät ole mukana tällä hetkellä. Tämä tieto pätee sekä animesarjaan että live-toimintaanTokyo Revengerselokuva; jälkimmäinen ei ole käytettävissä suoratoistoon missään.

Vaikka elokuvan tiedot eivät ehkä ole ollenkaan outoja, outoa on, että Amazon ei edes tarjoa anime-jaksoja ostettavaksi, kuten se tekee monissa muissa ohjelmissa pay-per-view-mallinsa kautta. Tällaisia ​​sarjoja ei voi suoratoistaa, mutta voit ostaa jokaisen jakson yksitellen ja sitten omistaa ne, jotta voit katsoa ne milloin tahansa.

Yksi Amazonin vuokra- tai ostovaihtoehdon eduista on rajoitusten puute joko ajallisesti tai sijainnin suhteen. Missä tahansa päin maailmaa voit ostaa minkä tahansa ohjelman saatavilla olevan kauden tai jakson, mikä on hyvä asia, koska jotkin suoratoistopalvelut eivät tarjoa täyttä tarjontaansa kaikille maille.

Mutta valitettavasti mikään näistä ei pädeTokyo Revengers, harkitsetpa animesarjaa tai live-elokuvaa.

OnTokyo RevengersVRV:llä?

Jos et tiedä, VRV on suhteellisen uusi suoratoistoalusta, joka ei tarjoa suoraan yhtään teosta, mutta se tarjoaa useita "kanavia", joiden kautta voit katsella alkuperäisten sisällönomistajien tarjoamaa sisältöä; yksi esimerkki oli Cartoon Network, jonka sisältöä voitiin suoratoistaa VRV:n kautta jonkin aikaa.

Koska VRV:llä ja Crunchyrollilla on sama omistaja, voimme vahvistaa senTokyo Revengerson saatavilla VRV:ssä, vaikka se johtuu siitä, että ne ovat alun perin saatavilla Crunchyrollissa.

Tämä koskee tietysti vain anime-sarjoja; live-actionTokyo Revengerselokuva ei ole saatavilla VRV:llä.

Jos mietit, jos sinulla on premium-tilaus VRV:lle, sinun ei tarvitse maksaa myöskään Crunchyrollista, koska Crunchyrollin täysi taulukko on saatavilla VRV:llä Chrunchyrollin kanavan kautta.

Mistä voit katsoaTokyo Revengersilmaiseksi?

Useimmat suoratoistopalvelut, kuten luultavasti jo hyvin tiedät, tarjoavat sisältöään tietyllä tilauksella tai Amazonin tapauksessa pay-per-view-mallin kautta. Nyt on onneksi teille kaikille täysin laillisia suoratoistopalveluita, joiden avulla voit katsella niiden sisältöä ilmaiseksi.

Tunnetuin heistä on Crunchyroll, joka tarjoaa koko esityksen täysin ilmaiseksi, subitettuna versiona (dubliaa ei ole vielä äänitetty). Koska Crunchyroll on ainoa paikka (joidenkin Aasian osien ulkopuolella), jossa voit suoratoistaa ohjelmaa laillisesti, on myös hienoa, että se on todella ilmainen.

Jos olet onnekas päästäksesi Muse Asian YouTube-kanavalle, voit myös suoratoistaa ohjelmaa ilmaiseksi.

Mistä voit katsoaTokyo RevengersLive-action elokuva ilmaiseksi?

Tokyo Revengerslive-action-toimintaelokuva ei ole suoratoistettavissa missään päin maailmaa. Elokuva esitettiin japanilaisissa elokuvateattereissa, mutta kestää jonkin aikaa, ennen kuin se saapuu millekään suoratoistoalustalle.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated: 31/05/2023

Views: 6075

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.