Omavarasto paikassa Schönwalde-Glien (14621) (2023)

Oletko kiinnostunut itsevarastoinnin käsitteestä? Selitämme sinulle termin, näytämme sinulle oikean version jokaiseen tarpeeseen ja tarjoamme sinulle ainutlaatuista tietoa.

Mitä on termin omavarastointi takana?

Sana itsevarastointi kuvaa - kirjaimellisen käännöksen mukaan - monenlaisia ​​tapoja säilyttää jotain oman neljän seinän ulkopuolella. Klassisella omavarastolla (harvemmin myös itsesäilytyksellä) vuokraat varastotilan itsesäilyttäjältä, tuot sinne itse säilytettävät tavarat ja poistat ne tarvittaessa uudelleen. Tämä vuokravarasto tarjoaa sinulle lisäsäilytystilaa, kun asunnosta tulee liian pieni.

Trendi itsevarastointiin tulee alun perin Yhdysvalloista. Euroopassa tämä säilytysmuoto on erityisen suosittu naapurimaissa, kuten Alankomaissa tai Ranskassa. Saksassa suurkaupunkialueet alkoivat ensimmäisinä varustaa itseään itsevarastojärjestelmillä. Suurissa kaupungeissa, kuten Berliinissä ja Hampurissa, on nyt muutama palveluntarjoaja, pienemmissä kaupungeissa tai maaseudulla kiinnostuneet löytävät tällä hetkellä mahdollisuuden säilyttää jotain hieman harvemmin. Markkinat ovat vielä uudet, mutta etujensa ansiosta kasvavat nopeasti.

Miksi ihmiset vuokraavat varastotilaa?

Kuka ei sitä tiedä, klassikkotilan puute? Asuintilamme käy vähiin, koska keräämme vähitellen enemmän ja enemmän tavaraa, emmekä vihdoin enää tiedä, missä niitä kaikkia säilytetään. Varsinkin asiat, kuten joukko erilaisia ​​lomalaukkuja, vievät paljon tilaa. Perintö voi myös tehdä varastoinnin tarpeelliseksi. Säilytys toimii yleensä väliratkaisuna, kunnes on tehty päätös, mitkä huonekalut, kuvat tai korut säilytetään ja mitkä myydään edelleen.

Esimerkiksi Hollannin kaltaisilla alueilla on lisääntynyt tarve itsevarastoille yksinkertaisesti siksi, että useimmat talot ja asunnot rakennettiin ilman kellaria korkean pohjavedenpinnan vuoksi. Tästä johtuen meillä Saksassa on usein puutetta tavaroiden varastointitilasta. Mutta myös tähän maahan rakennetaan yhä enemmän rakennuksiailman kellaria, uusien rakennusten kanssa voisi melkein puhua trendistä. Kellarin rakentaminen on kallista, minkä vuoksi monet rakentajat säästävät näissä kustannuksissa – ei useinkaan suuttuu myöhemmin, koska tarvitsisivat loppujen lopuksi lisää säilytystilaa.

Lisäksi kerrostalojen kellareihin tehdyt murrot ovat valitettavasti lisääntymässä. Päätös varastotilan vuokraamisesta voidaan tehdä myös syistäTurvallisuuskehittää. Ammattimainen itsesäilytys tarkoittaa aina hälytyssuojattua varastointia, yleensä myös videovalvontaa. Turvallisuusnäkökulmaan kuuluu myös itsevarastojen edullinen tunnelma. Säilytysosastot, säilytyslaatikot, kontit ja vastaavat katsotaan kuivina ja puhtaina toisin kuin kellarihuoneet tai autotalli. Jos haluat säilyttää laadukkaita huonekaluja tai muita arkaluonteisia esineitä, kuten tiedostoja, sinun tulee ehdottomasti kiinnittää siihen huomiota.

Mitä käsitteitä on olemassa? Ja kenelle kumpi sopii?

Itsevarastoinnin alalla on monia erilaisia ​​käsitteitä. Yritykset ovat ottaneet tehtäväkseen löytää oikean ratkaisun jokaiseen tarpeeseen. Universaalia ihmelääkettä ei siis ole olemassa, vaan vuokraamisen yhteydessä katsotaan aina yksilöllisesti, miltä tarpeet ja vaatimukset näyttävät. Olemme listanneet yleisimmät tarjoukset sinulle alla. Näytämme itsesäilytyksen kohderyhmän sekä esimerkkejä siitä, mitä eri varastotiloissa yleensä voi säilyttää.

Omavarastokaappi

Klassinen itsevaraamo on hyvin samanlainen huone kuin kellarihuone. Avaimella pääset yleensä käsiksi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa ja pääset näin ollen käsiksi omaisuutesi täysin joustavasti. Tästä joustavuudesta maksat kuitenkin vastaavan korkean vuokran. Rakenne sopii myyntiedustajille tai käsityöläisille, jotka lataavat materiaalia tai tuotteita autoonsa aamulla.

Stahlkontti

Nämä ovat suuria, vakaita teräskontteja. Tavarasi säilyvät kaksi kertaa turvallisemmin, jos kontti on myös varastossa. Terässäiliöt eivät siis suojaa ainoastaan ​​varkauksilta ja murtovarkauksilta, vaan myös sään vaikutuksilta - ihanteellinen paikka ylimääräisille taloustavaroille, mutta ei missään nimessä tarpeeton! Sinulla ei kuitenkaan ole pysyvää pääsyä tänne, vaan vasta neuvoteltuasi tai rekisteröitymällä palveluntarjoajasi kanssa. Ihmiset, joiden koti on kärsinyt vesivahinkoa, jotka viettävät niin sanottua sapattivapaata ulkomaille tai joiden muutto uusiin tiloihin viivästyy, arvostavat tätä säilytysvaihtoehtoa erittäin paljon.

Holz-kontti

Kuten teräskontit, puukontit sijaitsevat yleensä hallissa. Yleensä puiset kollegat ovat vain hieman pienempiä. Säilytettävän tavaran määrää lukuun ottamatta puinen kontti ei ole millään tavalla terässäiliötä huonompi.

avoin tilavarasto

Monilla kaupallisilla alueilla tai maaseudulla voi usein löytää avoimia tiloja, joissa jotain on säilytetty. Tämäntyyppinen säilytystila ei sovellu kodin tavaroillesi, mutta se on tarkoitettu omaisuudelle, kuten asuntovaunulle tai veneelle.

Garagenparks

Autotallipuistot sopivat erityisen hyvin avoautoille ja moottoripyörille. Tyypillisesti tällaisen autotallipuiston muodostavat useat vierekkäin rullaovet varustetut autotallit avoimella alueella. Tällainen sijainti ei tietenkään tarjoa optimaalista suojaa kosteutta vastaan. Lämpötilan vaihtelut aiheuttavat näissä autotalleissa kondenssivettä, joka voi vahingoittaa varastoituja tavaroita. On myös suuri riski, että tuholaiset pääsevät huoneeseen. Joten huonekalut eivät ole hyvin sijoitettu tänne.

Pienet säilytystilat keskustassa

Sen takana on pienet varastotilat, tarkemmin sanottuna juna-asemilta tutut kaapit, joilla sinne voi sillä välin lukita matkalaukkuja. Konseptiltaan samankaltaiset pienet säilytyslaatikot löytyvät nyt yhä useammin kaupunkien tyhjistä liikerakennuksista. Ne ovat ihanteellisia ihmisille, jotka eivät tarvitse paljon tilaa, mutta jotka usein joutuvat käsiksi varastoituun tavaraan ja haluavat siksi olla lähellä asuinpaikkaansa. Ajattele tiettyjä harrastuksia, kuten golfia tai jääkiekkoa. Laitteet löytävät täältä turvallisen paikan.

Vuokrakulut

Itsesäilytyksen hinnat vaihtelevat suuresti ja riippuvat eri tekijöistä. Hinta riippuu sekä varastoitavasta määrästä että säilytysajasta. Monilla palveluntarjoajilla on alennustarjouksia huoneisiinsa, jos vuokraat ne pidemmäksi aikaa. Lisäksi hinta riippuu tilan tyypistä ja saavutettavuudesta. Kannattaa siis miettiä etukäteen, kuinka usein varastoon pitää tulla ja mikä versio sopii sinulle.

Itsesäilytys lisäpalveluilla – sitä Extraraum tarkoittaa

Extraraum tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hyötyä lisäpalveluista kontin tai huoneen vuokrauksen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että Extraraumilla voit varata vuokrahuoneen lisäksi muita palveluita, kuten tavaroiden kuljetuksen, ammattimaisen pakkaamisen, huonekalujesi purkamisen tai yksityiskohtaisen neuvonnan erilaisista säilytysvaihtoehdoista. Extraraum tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta - ja sinä yksin päätät, tarvitsetko tukea ja kuinka paljon.

Jos tarvitset lisätietoja tai etsit palveluntarjoajaa alueeltasi, ota yhteyttä - autamme mielellämme.

Omavarasto Schönwalde-Glienissä ja lähiseudulla on Extraraumissa kestävää, ekologista ja tehokasta.

Varastointi Extraraumissa yhdistyy kokeneiden muuttajien ammattitaitoon ja kykyihin. Olemassa olevia varastotiloja käytetään tehokkaasti. Halutessasi Extraraumin asiantuntijat kuljettavat ja kuljettavat puolestasi usein tilaa vieviä tavaroita sekä tekevät aikaa vievät kokoonpanotyöt, kuten huonekalujen purkamisen tai lasin, posliinin ja muiden arkojen esineiden pakkaamisen. Noudon ja palautuksen yhteydessä vältytään ympäristölle haitallisilta lisämatkoilta. Näillä matkoilla Extraraum-kumppanit käyttävät pääasiassa nykyaikaisimpia ajoneuvoja, jotka täyttävät tiukan Euro 6 -päästöstandardin.

Extraraum on erittäin joustava - kätevän säilytyksen ja maksullisten palvelujen yhdistelmän ansiosta. Erittäin tukevat vakiosäilytyslaatikot, joiden säilytystilavuus on 0,5–2,5 m³, on suunniteltu erityisesti lisätilaa varten. Extraraum Partner varastoi tavarat, jotka eivät mahdu yhteen neljästä käytännöllisestä vakiosäilytyslaatikosta, erikokoisissa astioissa. Extraraumin asiakkailleen tarjoamat lukuisat yksilölliset vaihtoehdot mahdollistavat jopa purjeveneen säilytyksen.

Extraraum perustuu useiden vuosien kokemukseen huonekaluteollisuudesta ja varastoalalta. Tämä takaa korkeimman laadun ja kattavan osaamisen. Näin asiakkaat voivat luottaa meihin ja kumppaneidemme osaamiseen.

Vuokravarastot ovat olleet olemassa yli 50 vuotta. Idea sai alkunsa Yhdysvalloista ja lähti sieltä. Liitännäinen palvelu on omavarasto, eli omavarasto. 1990-luvulta lähtien tällaisia ​​varastokeskuksia on perustettu yhä enemmän Eurooppaan, ensin Isoon-Britanniaan ja Alankomaihin ja sitten Saksaan 1990-luvun lopulla. Kasvavan tilanpuutteen ja lisääntyvän tiivistymisen vuoksi erityisesti uusilla kaupunkialueilla varastotilasta on tulossa kallis niukka hyödyke monilla alueilla ja kaupungeissa. Tallennus luo ratkaisun tähän. Varastoitujen tavaroiden kuljetuksen tarjoaminen varastotiloihin palveluna on kaupunkiväestön kannalta järkevä konsepti - Extraraumin idea syntyi tästä tiedosta.

Erikoissäilytyslaatikoillemme on tunnusomaista kolme vakuuttavaa ominaisuutta:

 • Turvallisuus: Omaisuutesi ovat kuivia, pölyttömiä ja turvallisia.
 • Vakaus: Säilytyslaatikomme on valmistettu erittäin vakaasta raskaasta aaltopahvista - tämä tekee niistä erityisen lujia ja kestäviä.
 • Optimaalinen muoto: Säilytyslaatikoiden erityinen rakenne mahdollistaa optimaalisen lastauksen.

Omavarasto paikassa Schönwalde-Glien (14621) (1)

Näytä BOX I

Omavarasto paikassa Schönwalde-Glien (14621) (2)

Näytä BOXII

Omavarasto paikassa Schönwalde-Glien (14621) (3)

Katso BOX III

Omavarasto paikassa Schönwalde-Glien (14621) (4)

Näytä LAATIKKO IV

Vuokraa säilytyslaatikko tarpeisiisi Extraraumista. Lisätilasta saat tarvitsemasi säilytystilan:

 • Valitse itse. Vuokraat yhden neljästä laatikostamme tilavuudeltaan 0,5-2,5 kuutiometriä. Pakkaat tavarasi ja annat kokeneiden ammattilaistemme täyttää säilytyslaatikkosi huipulle.
 • Tai siirrät oikean kontin valinnan meille. Tämä varmistaa, että maksat vain siitä, mitä haluat tallentaa. Et kuluta senttiäkään tyhjään, käyttämättömään säilytystilaan.

Jos suosikkituotteesi eivät mahdu johonkin vakiosäilytyslaatikoistamme, Extraraum-ammattilainen löytää ratkaisun yhdessä kanssasi. Ylimääräinen tila mahdollistaa varastoinnin.

Yhteistyökumppanimme ovat asiantuntijoita, jotka tukevat sinua kaikissa varastointiasioissa! Tähän sisältyy oikean säilytystilan löytäminen ja lisäpalvelu, joka tekee tavaroiden säilyttämisestä mahdollisimman helppoa. Päätät itse palvelun laajuuden, käytä säästämäsi aika muuhun!

Palvelumme:

 • Varastoitujen tavaroiden pakkaus
 • pakkausmateriaali
 • huonekalujen purkaminen
 • Varastoitujen tavaroiden kuljettaminen
 • ei pysähdysaluetta
 • Nouto ja palautuspalvelu
 • tiivistys
 • vakuutuksen kattavuus

Lue lisää

 • Omavarasto Nauenissa ja lähiseudulla
 • Omavarasto Brieselangissa ja lähiseudulla
 • Omavarasto Kremmenissä ja lähiseudulla
 • Omavarasto Veltenissä ja lähiseudulla
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated: 09/14/2023

Views: 5707

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.