Onko Mississippi hyvä paikka asua? Plussat ja miinukset - HouseReal (2024)

Onko Mississippi hyvä paikka asua?

Mississippi on suosittu osavaltio, johon ihmiset voivat muuttaa kaikkialta maailmasta. Se on erittäin suosittu etnisten vähemmistöjen ja uskonnollisten ihmisten keskuudessa. Mutta onko Mississippi oikea osavaltio sinulle ja perheellesi? Tässä artikkelissa autamme sinua vastaamaan kysymykseen, onko Mississippi hyvä paikka asua? Käymme läpi useita etuja ja haittoja auttaaksemme sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mississippissä asumisen plussat

Katsotaanpa Mississippissä asumisen myönteisiä puolia.

1. Mississippin elinkustannukset

Mississippi onalhaisimmat elinkustannuksetYhdysvalloissa vuonna 2022. Toisin kuinGlendale CA, Mississippillä on maan halvimmat asuntojen hinnat. Tämä tarkoittaa, että jos aiot muuttaa kotiin ja sinulla on vain pieni budjetti, Mississippi voi olla täydellinen sinulle ja perheellesi! Jos etsit vuokraa, asunnon keskihinta on 780 dollaria kuukaudessa. Asunnon ostokustannukset ovat kuitenkin tällä hetkellä todella halpoja, joten jos sinulla on siihen varaa, harkitse ehdottomasti tätä vaihtoehtoa.

2. Rauhallinen, rento elämäntapa

Jos haluat hidastaa elämääsi, Mississippi on hyvä osavaltio muuttaa. Isossa kaupungissa asuminen tarkoittaa, että olet kiireinen koko ajan ja ihmisiä on kaikkialla! Saatat asua suuressa kerrostalossa ja sinunnaapurit valvovat sinua yöllä. Mississippissä on myös hämmästyttävää vehreyttä, ja jos asut tietyillä alueilla, siellä on kaunista maaseutua. 97 % Mississippistä on maaseutua, joten siellä on paljon tutkittavaa!

3. Mississippi on erittäin uskonnollinen osavaltio

Tämä on ammattilainen, jota voidaan pitää huijauksena joillekin ihmisille. Mississippi on yksi Yhdysvaltojen uskonnollisimmista osavaltioista77% aikuisistaväittää olevansa "erittäin uskonnollinen". Valtava määrä Mississippin kansalaisia ​​käy sunnuntaisin kirkossa, jota jotkut saattavat käyttää tapana seurustella yhteisön kanssa. Tämä tarkoittaa, että jos pidät itseäsi myös erittäin uskonnollisena ihmisenä, löydät Mississippistä paljon samanhenkisiä ihmisiä. Sinua ei kuitenkaan todennäköisesti halveksita, jos et mene kirkkoon sunnuntaisin.

4. Matala opioidikuolleisuus

Yhdysvalloissa on parhaillaan meneillään opioidikriisi, mutta Mississippi on melko alhaalla muiden osavaltioiden joukossa opioidien yliannostuksen aiheuttamien kuolemien osalta. Tämä saattaa johtua siitä, että suurin osa opioidikuolemista Mississippissä on valkoisten väestön keskuudessa, ja osavaltion afroamerikkalainen väestö on maan korkeimpia.

5. Hyvää ruokaa!

Mississippi ei todellakaan ole oikea paikka asua, jos aiot noudattaa dieettiä. Yksi osavaltion tunnetuimmista ruoista on paistettu kana, joka maistuu uskomattomalta! Mississippi tunnetaan myös kekseistään ja vihanneksistaan. Osavaltiossa on myös upeita mereneläviä, koska Mississippi sijaitsee Meksikonlahden rannikolla. Jos mietit edelleen: onko Mississippi hyvä paikka asua, toivottavasti nämä ammattilaiset ovat osoittaneet sinulle, että osavaltiossa asumisessa on monia hienoja puolia.

6. Rikas kulttuurihistoria

Mississippi on osavaltio, joka on rikas kulttuurihistoriallisesti ja jolla on merkittävä panos amerikkalaiseen kulttuuriin, joka on syvästi juurtunut Mississippin asukkaiden jokapäiväiseen elämään. Mississippissä suunniteltu ja syntynyt bluesmusiikki on kuuluisaa kaikkialla maailmassa. Voit kokea tämän rikkauden kulkemalla Mississippi Blues Trail -reitillä, joka on moninkertainen historiallinen merkki, joka merkitsi merkittäviä paikkoja bluesmusiikin historiassa.

Lisäksi Mississippillä on merkittävä kirjallinen perinne. William Faulkner ja Eudora Welty olivat Mississippin syntyperäisiä poikia, jotka nostettiin näkyville kirjoituksiensa kautta. Tämä johti useisiin kansainvälisiin tunnustuksiin Mississippin kirjoittajille viime vuosina.

7. Ulkoilu

Mississippin rikas ja monipuolinen maasto tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ulkoiluun. Osavaltio on tunnettu upeasta Persianlahden rannikosta, joka tarjoaa vertaansa vailla olevat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja tietysti auringon suutelemille hiekkarannoille.

Mississippin läpi virtaa useita jokia ja rauhallisia järviä, jotka tarjoavat erinomaisia ​​kalastus-, melonta- ja melontakokemuksia. Muita nähtävyyksiä ovat runsaat puistot ja metsät, ja laajalla De Soton kansallismetsällä on uskomattomia vaellus-, retkeily- ja villieläinten tarkkailumahdollisuuksia. Luonnonystäville Mississippi on vertaansa vailla oleva leikkipaikka.

8. Ystävälliset yhteisöt

Toinen houkutteleva puoli Mississippissä asumiseen on miellyttävä ja yhtenäinen sosiaalinen verkosto koko paikkakunnalla. Myötätuntoiset alkuperäisasukkaat täällä osoittavat kunnioitusta ja ystävällisyyttä ulkopuolisia kohtaan, jopa suomalla heille kohteliaita tervehdyksiä ja lämpimiä terveisiä.

Tämä yhteisöllisyyden luonnollinen taipumus tuo asukkaidensa yhteenkuuluvuuden ja hyväksynnän tunteen, mikä voi helpottaa siirtymistä vieraan paikkaan. Syrjäisistä maaseutukaupungeista suuriin kaupunkeihin, kuten Biloxiin ja Jacksoniin; koet todennäköisemmin hyödyllistä ystävällisyyttä ja vieraanvaraisuutta muuttaessasi Mississippiin.

Mississippissä asumisen haitat

Tässä ovat Mississippissä asumisen haitat.

1. Korkea köyhyysaste Mississippissä

Vaikka Mississippi ei ole kallis paikka asua, sen köyhyysaste on Yhdysvaltojen korkein, lähes 20 prosenttia. Osavaltion asukkailla on myös paljon alhaisemmat keskitulot muuhun Yhdysvaltoihin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee varmistaa, että olet jo varmistanut työpaikan Mississippissä ennen kuin muutat osavaltioon.

2 asetta

Nyt uskomuksistasi riippuen tämä voi olla sinulle plussa tai haitta. On tavallista, että Mississippin kansalaiset omistavat osavaltion luokituksen mukaisen aseen7thaseen omistuksessa. Yli puolet mississippiläisistä omistaa aseita, mikä saattaa tarkoittaa, että he tuntevat tarvetta suojella itseään. Metsästys on kuitenkin suosittu urheilulaji Mississippissä, joten tämä voi olla syy siihen, miksi niin monet ihmiset omistavat aseita tässä osavaltiossa.

3. Koulutus rankingissa

Mississippi ei tyypillisesti ole kovin korkealla muiden osavaltioiden joukossa koulutuksen suhteen. Vuonna 2019 Mississippi oliparemmuusjärjestykseen33rdkorkeakouluissa ja 45th50 osavaltiosta esikouluikäisille 12thluokan koulutus. Kun tila on yleistetty, nämä tulokset eivät näytä hyvältä. Jos kuitenkin katsot oikeita kaupunkeja/alueita, löydät hienoja kouluja! Jos kuitenkin muutat Mississippin maaseutualueelle, koulutusjärjestelmä on todennäköisesti huono. Jos sinulla on rahat, se voi olla hyvä vaihtoehto lähettää lapsesi yksityiseen kouluun Mississippissä, koska nämä ovat erittäin arvostettuja.

Mississippin yliopistot ja korkeakoulut eivät ole niin köyhiä kuin ennen 12-vuotiaitathkorkea-asteen koulutukseen, ja ne ovat myös edullisempia verrattuna muiden osavaltioiden korkeakoulutukseen. Voit maksaa alle 10 000 dollaria vuodessa kokopäiväisestä luokasta.

4. Sää

Mississippi sijaitsee Yhdysvaltojen eteläosassa ja on yksi Amerikan kosteimmista osista. Lämpö ei ole ongelma, se on kosteus. Jopa 85 asteessa voit hikoilla heti, kun kävelet ulos talosi ovesta! Tämä on melko yleistä kesäkuukausina. Syksyllä, keväällä ja talvella sää on tyypillisesti leuto. On harvinaista, että sää laskee pakkasen alapuolelle useiksi päiviksi peräkkäin.

Toinen Mississippin säätä koskeva ongelma on tornadot ja hurrikaanit. Mississippi on tornadojen riskialue Yhdysvalloissa. Se ei kuitenkaan kuulutornado kuja. On myös erittäin epätodennäköistä, että tornado kulkee jonkin Mississippin suurimmista kaupungeista läpi. Tornadot voivat myös olla pieniä ja lyhytaikaisia, joten älä tee mitään vahinkoa.

5. Bugs & hyttyset

Jos asut jollakin kostealla maalla tai lähellä jokea tai järveä Mississippissä, kesäkaudella kohtaat todennäköisesti paljon hyttysiä. Sinun on käytettävä hyönteiskarkotteita päivittäin, jotta ne eivät pure sinua. Hyttyset suosivat yleensä O-verityypin ihmisiä, joten jos tämä olet sinä, muista käyttää runsaasti karkotetta. Hyttysten vakava pureminen voi johtaa terveysongelmiin, joten muista ottaa tämä huomioon ennen kuin muutat Mississippiin.

6. Huono tienhoito

Mississippin teitä ei ylläpidetä samalla tasolla kuin muissa Yhdysvaltain osavaltioissa. Teksasissa teitä päällystetään koko ajan, kun taas Mississippissä tuntuu siltä, ​​että he odottavat, kunnes tietä ei voida enää käyttää, kunnes sille tehdään jotain. Tämä tarkoittaa, että kun ajat Mississippissä, sinun on oltava varovainen, ettet aja syvien kuoppien yli, koska tämä voi johtaa vakaviin vaurioihin ajoneuvollesi.

7. Urheilun puute Mississippissä

Jos olet suuri urheilufani ja pidät NFL:n tai NBA:n ammattilaisurheilupeleistä, tulet pettymään. Mississippissä ei ole ammattiurheilujoukkueita. On kuitenkin joitain pienempiä baseball-joukkueita, mutta se on suunnilleen yhtä suuri kuin se saa. Siellä on myös college jalkapalloa ja college baseballia.

8. Rajoitetut työmahdollisuudet

Vaikka Mississippillä on melko edulliset elinkustannukset, osavaltio kärsii riittämättömistä työmahdollisuuksista. Joillakin aloilla, kuten teknologia- ja konepajateollisuudessa, on vähän työllistymismahdollisuuksia, ja näillä aloilla koulutettujen henkilöiden voi olla turhauttavaa etsiä sopivaa työtä kotivaltiossaan. Lisäksi Mississippin kotitalouksien mediaanitulot jäävät selvästi kansallista keskiarvoa jäljelle, mikä johtaa joidenkin ihmisten elämänlaadun heikkenemiseen.

9. Terveydenhuolto

Terveydenhuolto on toinen haaste Mississippin osavaltiolle, joka on alhainen tärkeiden terveysindikaattoreiden, kuten liikalihavuuden ja korkealaatuisten lääketieteellisten palvelujen saatavuuden suhteen. Tämä voi vaikuttaa merkittävästi henkilöihin, joilla on aiempaa terveydentilaa tai jotka tarvitsevat säännöllisiä käyntejä lääkärissä. Vaikka valtion rajojen sisällä on kiitettävät terveydenhuollon laitokset, niiden saaminen – erityisesti maaseudulla – voi olla vaikeaa.

10. Julkisen liikenteen puute

Julkinen liikenne Mississippillä on hieman rajoitettua, etenkin Jacksonin ja Gulfportin sisältävien suurten kaupunkien ulkopuolella. Ihmisille, jotka ovat riippuvaisia ​​julkisesta liikenteestä, tämä voi olla melko ongelmallista. Vaikka joukkoliikenteen resurssien lisäämiseksi on aloitteita, laajalle levinneiden verkostojen nykyinen puuttuminen tarkoittaa, että henkilökohtaisen auton omistaminen on käytännössä välttämätöntä Mississippin tarkoituksenmukaiselle matkustamiselle.

11. Vähemmän mukavuuksia

Toisin kuin suuremmissa osavaltioissa tai kaupungeissa, Mississippi tarjoaa vähemmän mukavuuksia ja monimutkaisuutta. Tämä saattaa hyvinkin olla osaltaan edistänyt Mississippin vetovoimaa sen rauhallisella elämäntahdilla; Silti niille, jotka pitävät energisemästä metropolimaisesta ympäristöstä, se ei ehkä ole tyydyttävää. Kauppakeskuksia, ravintoloita, kulttuurilaitoksia ja virkistyspaikkoja on vähemmän kuin suurissa osavaltioissa tai kaupungeissa.

12. Rajoitettu monimuotoisuus

Vaikka Mississippillä on erillinen kulttuuriperintö, se ei ole aivan samaa monimuotoisuutta, joka on tavallista suuremmissa kaupungeissa, joissa on monipuolisempia kulttuureja. Vaikka monet mississippiläiset vaalivat ja juhlivat osavaltion pitkäaikaisia ​​perinteitä ja historiaa, ihmiset, joilla on laajempi käsitys kulttuurista ja jotka etsivät suurempaa etnokulttuurista monimuotoisuutta, saattavat joutua jonkin verran epäedulliseen asemaan tämän yksiulotteisen kulttuurin näkemyksen vuoksi.

13. Riittämätön infrastruktuuri

Joillakin Mississippin alueilla on infrastruktuuriongelmia, mukaan lukien julkiset palvelut sekä tiet ja sillat. Tämä voi vaikuttaa ihmisten elämään, etenkin maaseudulla tai syrjäisillä alueilla. Tämä voi olla tärkeä näkökohta ihmisille, jotka ovat tottuneet hyvin hoidettuun julkiseen infrastruktuuriin.

14. Rajoitetut korkeakoulumahdollisuudet

Vaikka yliopistot, kuten Mississippin yliopisto ja Mississippi State University -yliopisto, tunnetaan hyvin Mississippissä, maaseutualueet eivät aina pysty tarjoamaan pääsyä edistyneempään koulutukseen. Tämä on luultavasti merkittävä haitta monille syventävistä opinnoista tai jatkokoulutuksesta kiinnostuneille.

Onko Jackson Mississippi hyvä paikka asua?

Verrattuna muihin Yhdysvaltojen metroalueisiin Jackson Mississippi on erittäin edullinen paikka asua. Jacksonin asukkaat maksavat vähemmän apuohjelmista, kuljetuksista ja päivittäistavaroista verrattuna muihin Yhdysvaltojen kaupunkeihin.

Jos etsit rakkautta, Jackson voi olla täydellinen paikka sinulle, sillä yli puolet asukkaista on sinkkuja.

Jackson Mississippi on yksi osavaltion alueista, joilla tiet ovat vähiten huollettuja. Paikallisviranomaiset eivät näytä välittävän teiden tasosta, mikä voi aiheuttaa turvallisuusriskejä matkustettaessa. Tämä tarkoittaa myös, että sinun on valmistauduttava maksamaan usein auton korjauksista.

Jackson Mississippi on yksi osavaltion yleisimmistä tornadoista! Pidä tämä siis ehdottomasti mielessäsi alueella asuessasi.

Onko Laurel Mississippi hyvä paikka asua?

Laurel Mississippillä on hyvät elinkustannukset, ja se on myös hyvä asumiskelpoisuuden kannalta. 2/3 Laurel-asukkaista omistaa kotinsa ja 1/3 vuokraa omaisuuttaan. Kaksi kaupungin parhaista peruskouluista ovat Glade Elementary ja West Jones Elementary School.

Laurelin rikollisuusaste on kuitenkin korkeampi kuin maan keskiarvo. Yksi yleisimmistä rikoksista on varkaus/varkaus.

Mikä on paras paikka asua Mississippissä

Jos aiot muuttaa perheesi kanssa Mississippiin, suositeltava asuinpaikka on Long Beach. Tämä on kaunis yhteisö meren rannalla, ja rikollisuus on alhainen.

Jos olet kuitenkin eläkeiässä ja etsit rauhallista elämää, Hattiesburg olisi ihanteellinen paikka asettua asumaan. Se on erittäin vieraanvarainen kaupunki, jossa on erinomaista terveydenhuoltoa ja asuntoja.

Onko Mississippi siis hyvä paikka asua?

Toivottavasti artikkelimme ja tutkimuksemme auttavat sinua, jos mietit "onko Mississippi hyvä paikka asua?" Jos tarkastelet kohtuuhintaisuutta, se on loistava tila sinulle! Mutta voit etsiä jostain muualta, jos olet urheilun ystävä tai etsit huippuluokan yhdysvaltalaisia ​​kouluja, joihin voit lähettää lapsesi. Jos olet anuori aikuinen, sinkku ja kohtuuhintaista asumista etsivä Jackson Mississippi olisi täydellinen paikka sinulle asua.

Jos etsit muita paikkoja asua Yhdysvalloissa, tutustuparhaat paikat asua Arizonassa!

Onko Mississippi hyvä paikka asua? Plussat ja miinukset - HouseReal (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5799

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.