Tarvitsevatko LLC:t vakuutuksia? Tyypit ja kustannukset (2023)

Toimituksellinen huomautus: Ansaitsemme palkkion Forbes Advisorin kumppanilinkeistä. Palkkiot eivät vaikuta toimittajien mielipiteisiin tai arvioihin.

Jos olet jo perustanut yrityksesi osakeyhtiöksi (LLC), saatat miettiä, riittääkö se. Loppujen lopuksi LLC erottaa henkilökohtaiset omaisuutesi yrityksesi omaisuudesta. Tarvitseeko sinun todella tehdä ylimääräinen kilometri ja hankkia myös LLC-vakuutus?

Yritysvakuutus on fiksu ostos. Tietyt kattavuustyypit ovat välttämättömiä kaikille yrityksille – olitpa sitten yksinyrittäjä, jolla on orastava freelance-yritys, tai rakennusyhtiön toimitusjohtaja. Tässä on lähempi tarkastelu siitä, miksi LLC:si saattaa tarvita yritysvakuutuksen (sen koosta riippumatta) sekä yleisimmät suojatyypit.

Parhaat yritysvakuutuksen tarjoajat

1

Selkeä sininen vakuutus

Valituksen taso

Erittäin matala

OLEN. Paras taloudellinen vahvuusluokitus

A- (Erinomainen)

2

CNA

Valituksen taso

Erittäin matala

OLEN. Paras taloudellinen vahvuusluokitus

A (erinomainen)

2

CNA

Vertaile lainauksia

Vertaa osallistuvien operaattorien tarjouksia Simplybusiness.com-sivuston kautta

3

Matkailijat

Valituksen taso

Erittäin matala

OLEN. Paras taloudellinen vahvuusluokitus

A++ (superior)

3

Matkailijat

Vertaile lainauksia

Vertaa osallistuvien operaattorien tarjouksia Simplybusiness.com-sivuston kautta

Mikä on LLC Small Business Insurance?

LLC:n pienyritysvakuutus viittaa kattavuuteen, joka on suunniteltu suojaamaan yritysomaisuutta. Esimerkiksi yritysvakuutusten olennainen suojatyyppi on vastuuvakuutus. Tämä kattaa LLC:täsi ongelmista, kuten vahingossa tapahtuneista omaisuusvahingoista ja muille aiheutuneista vammoista, kuten asiakkaille, joka kompastuu ja putoaa tehdessään ostoksia kaupassasi.

Voit valita useiden pienyritysten kattavuustyyppien välillä. Valitse LLC:si tarpeita parhaiten vastaavat suojat. Jos esimerkiksi käytät autoa liiketoimintaan, voit ostaa kaupallisen autovakuutuksen.

Jopa LLC:n kanssapienyritysvakuutuson tärkeää saada. Tämä johtuu siitä, että LLC-rakenne suojaa vain henkilökohtaista omaisuuttasi oikeudenkäynneiltä. Se jättää yrityksesi omaisuudet täysin paljaiksi – ellei sinulla ole LLC-pienyritysvakuutusta.

Tarvitsetko LLC Small Business -vakuutuksen?

Joillakin riskialttiilla aloilla, kuten maataloudessa, rakentamisessa ja teollisuudessa, LLC:n pienyritysvakuutus on pakollinen hankinta. Mutta jopa pieniriskisillä aloilla, kuten freelancerina, kirjanpidossa ja kotitalouksissa, LLC-vakuutus on edelleen erittäin suositeltavaa. Kolme yleisintä vakuutustarvetta, joita kaikilla yrityksillä on, ovat yleisvastuuvakuutus, liikekiinteistövakuutus ja työntekijöiden tapaturmavakuutus.

Tulevaisuus on täynnä tuntemattomia, eikä koskaan tiedä, milloin varas voi varastaa kannettavan tietokoneen, taiteilija voi haastaa sinut oikeuteen tekijänoikeusrikkomuksesta tai asiakas voi viedä sinut oikeuteen palvelusopimuksen rikkomisesta.

"Monet yritykset toimivat vuosia ilman, että niitä haastaa oikeuteen, mutta jos sinut haastaa oikeuteen, asianajajien pyytämät maksut voivat olla katastrofaalisia", Nelson sanoo.

Ajattele asiaa näin: Jos sinulla ei ole rahaa vaihtaa kalliita laitteita tai käydä pitkää oikeustaistelua, tarvitset jonkinlaisen LLC-pienyritysvakuutuksen – vaikka se olisi vain ammatti- tai yleinen vastuuvakuutus.

Mitä LLC Small Business Insurance kattaa?

LLC-pienyritysvakuutus suojaa yrityksesi ytimenä taloudellisilta tappioilta onnettomuuden sattuessa. Se, mitä kattaa, riippuu ostamistasi kattavuustyypeistä.

Tässä on joitain tärkeimmistäpienyritysvakuutustyypit.

LLC-yritysten omistajien käytäntö

Ajattele ayrittäjien politiikka(BOP) vakuutuspakettina pienyrityksille. Se voi sopia hyvin LLC-yrityksille, koska se kattaa joitain yleisimmistä mahdollisista riskeistä, mukaan lukien omaisuusvahingot ja vastuu.

Maksutaseet toimitetaan tyypillisesti näiden kolmen käytännön mukana:

 • Yleinen vastuuvakuutus. Tämä kattaa tapaturmat ja omaisuusvahingot muille.Yleinen vastuuvakuutusmaksaa myös oikeudenkäyntikulut, tuomiot ja sovintoratkaisut, jos sinut haastaa oikeuteen.

"Jos LLC:lläsi on myyjiä tai asiakkaita - tai jos vuokraat tai omistat omaisuutta - yleinen vastuuvakuutus on erittäin suositeltavaa", sanoo Dana Beck, Travellersin Small Commercialin vakuutustoiminnan johtaja. "Itse asiassa myyjät ja vuokranantajat usein vaativat sitä." Mutta siellä onerot erillisen yleisen vastuuvakuutuksen ja yrittäjävakuutuksen välillä.

 • Liikekiinteistövakuutus. LLC:nä sinulla on todennäköisesti liikekiinteistöä, olipa kyseessä toimistokalusteet, laitteet tai varasto. Jos omaisuus on vaurioitunut tai tuhoutunut vakuutuksen kattaman ongelman (kuten tulipalon) vuoksi,kaupallisen omaisuuden vakuutusvoi auttaa korjaamaan tai vaihtamaan sen.
 • Liiketoiminnan keskeytysvakuutus. Tämä kattavuus voi auttaa LLC:täsi pysymään pinnalla, jos joudut väliaikaisesti sulkemaan ovesi vakuutuksesi kattaman ongelman vuoksi. Oletetaan esimerkiksi, että kova myrsky vahingoittaa toimistoasi, ja sinun on suljettava kaksi viikkoa korjausten ajaksi.Liiketoiminnan keskeytysvakuutusvoi auttaa kattamaan väliaikaisen toimipaikan vuokrakulut, työntekijöiden palkat ja muut välttämättömät kulut.

Muut yritysvakuutukset LLC-yrityksille

Maksutaseet ovat loistava lähtökohta, mutta ne eivät ole ainoa yritysvakuutus, jota LLC saattaa tarvita. Maksutaseen lisäksi sinun kannattaa harkita yhtä tai useampaa seuraavista kattavuudesta tilanteestasi riippuen:

 • Kaupallinen autovakuutus. Henkilökohtainen autovakuutus ei todennäköisesti kata yrityskäyttöä. Tämä tarkoittaa, että sinun on ostettavakaupallinen autovakuutusjos sinä tai työntekijäsi käytät ajoneuvoasi työhön liittyviin tarkoituksiin.
 • Työntekijöiden korvausvakuutus. Jos sinulla on vähintään yksi työntekijä, sinulla on oltavatyöntekijöiden korvausvakuutususeimmissa osavaltioissa. Tämäntyyppinen vakuutus voi auttaa sinua kattamaan hoitolaskut, menetetyt palkat ja muut työtapaturmiin tai sairauksiin liittyvät kulut.
 • Ammatillinen vastuuvakuutus. Tunnetaan myösvirhe- ja puutosvakuutus, tämäntyyppinen politiikka on elintärkeää mille tahansa LLC:lle, joka tarjoaa ammattipalveluja, kuten konsultointia, kirjanpitoa tai taloussuunnittelua. Se auttaa kattamaan ammatillisia virheitä koskevien korvausvaatimusten kustannukset.

"Vaikka tekisit kaiken oikein, ihmiset tekevät virheitä", sanoo Acuity Insurancen tuotekehitysjohtaja Paige Nelson. ”Jos olet urakoitsija ja asennat väärän lattian, se ei aiheuttanut vahinkoa, mutta se on silti vaihdettava. Tämä kattavuus maksaisi tämän virheen."

 • Tuotevastuuvakuutus. Jos LLC valmistaa, luo, jakelee tai myy fyysisiä tuotteita, niintuotevastuuvakuutuson hyvä peittotyyppi. Se voi auttaa sinua kattamaan oikeudenkäyntikulut, jos tuotteesi aiheuttavat omaisuusvahinkoja tai vammoja jollekin toiselle.

Kuinka paljon LLC Small Business -vakuutus maksaa?

Yrityksen omistajien vakuutus maksaa keskimäärin 57 dollaria kuukaudessa, ja 12 prosenttia yritysten omistajista maksaa alle 33 dollaria kuukaudessa Insureonin mukaan.

LLC-pienyritysvakuutuskustannukset vaihtelevat esimerkiksi seuraavista tekijöistä:

 • Yrityksesi tyyppi
 • Yrityksesi koko
 • Yrityksesi sijainti
 • Työntekijöiden määrä
 • Palkanlaskenta
 • Liiketoiminnan omaisuus
 • Vuosien kokemus yrityksestäsi
 • Ostamasi suojan määrä
 • Vakuutuksesi omavastuusumma
 • Vakuutuskorvaushistoriasi

Kuinka saan LLC Small Business -vakuutuksen?

Voit löytäähalpa pienyritysvakuutusLLC:llesi muutamassa vaiheessa:

 • Selvitä, kuinka paljon kattavuutta tarvitset. Yrityksen omistajapolitiikka on hyvä paikka aloittaa. Sitten voit lisätä muita kattavuustyyppejä tarpeen mukaan.
 • Shoppaile ympäriinsä. Vertaa useiden vakuutusyhtiöiden yritysvakuutustarjouksia. Voit tehdä ostoksia verkossa tai keskustella riippumattoman vakuutusasiamiehen kanssa, joka on erikoistunut pienyritysvakuutuksiin.
 • Paketin käytännöt. Saatat tarvita useita erilaisia ​​kattavuustyyppejä kattamaan LLC:si perusta. Yleensä säästät rahaa ostamalla useita vakuutuksia samalta vakuutusyhtiöltä.
 • Hallitse LLC:si riskiä. Saatat saada alennuksia, jos ryhdyt toimenpiteisiin LLC:n riskien vähentämiseksi, kuten asennat turvahälytyksiä, luot turvallisen työtilan, vähennät altistumistasi kyberuhkille ja kehität työntekijän käsikirjan.

Saadaksesi tarkimmat pienyritysvakuutustarjoukset varmistamalla, että sinulla on kaikki LLC-tietosi valmiina, kuten:

 • Yhteystietosi
 • Yrityksesi sijainti, osoite ja tiedot
 • Toiminnan tyyppi
 • Yrityksesi arvioidut tulot
 • Kuinka monta työntekijää sinulla on

Kun politiikkasi on otettu käyttöön, harkitse riskisi uudelleenarviointia vähintään kerran vuodessa tai aina, kun yrityksesi vastuut muuttuvat. Esimerkiksi tarjoamiesi palveluiden laajentaminen, muuttaminen uuteen paikkaan tai työntekijöiden palkkaaminen voi tarkoittaa, että sinun on lisättävä vakuutustasi.

Yksinkertainen yritysvakuutus

Vertaa Simply Businessin parhaiden vakuutusyhtiöiden ilmaisia ​​tarjouksia. Hanki vakuutus alle 10 minuutissa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated: 26/06/2023

Views: 5699

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.