Times Square Story ja mitkä ovat Times Squaren mainontakustannukset (2023)

Markkinointi on yksi tärkeimmistä tekijöistä minkä tahansa brändin kannalta. Jos he haluavat, että heidän brändinsä olemassaolo tunnetaan, sen markkinointi on tehtävä oikein. Mainonta on yksi markkinoinnin tärkeimmistä osista. Kun mainostat, yleisö alkaa tietää brändistäsi ja se luo kysyntää tuotteellesi tai palvelullesi potentiaalisten ostajien keskuudessa. Kun puhumme mainonnasta, mainostaulut ovat yksi niiden pääpiirteistä, ja kun puhutaan mainostauluista, mikä on parempi kuin Times Square?

Tässä artikkelissa puhumme maailman suurimmasta mainontakeskuksesta ja selitämme, kuinka se on vaikuttanut niin monien tuotemerkkien menestykseen. Älkäämme siis enää odottako vaan aloittakaamme yrityksen kanssa.

"Se on melko kliseistä, mutta Times Square on aivan uskomaton. Tunnet todella olevasi maailman pääkaupungissa."

-Timothy F. Cahill

Mikä on Times Square?
Times Squaren historia
Miksi Times Square -mainokset ovat niin kuuluisia
5 luovinta mainontaa Times Squarella
Times Squarella mainostavat tuotemerkit
Kuinka paljon mainostaminen Times Squarella maksaa?

Mikä on Times Square?

Times Square Story ja mitkä ovat Times Squaren mainontakustannukset (1)

Ollakseni rehellinen, tuskin on ketään, joka ei tietäisi mikä Times Square on. Se on turistikohde, joka sijaitsee Manhattanin keskustan naapurustossa New Yorkissa. Ei pidä unohtaa, että se on viihdekeskus ja tärkeä kaupallinen risteys, joka on täynnä mainostauluja ja mainoksia.

Koska se on yksi vilkkaimmista alueista ja yli 360 000 ihmistä kulkee tämän paikan läpi päivittäin, mainonta täällä on yksi parhaista ellei paras vaihtoehto brändeille. Sen sanotaan olevan myös suosituin turistipaikka, ja se toivottaa tervetulleeksi yli 50 miljoonaa ihmistä vuosittain. Tämä paikka ansaitsee kutsua mainonta-mekkaa sijaintinsa ja kaikkien muiden syiden vuoksi; tämä on myös paikka, jossa mainostaulut ovat kalleimpia, mitä siellä on.

Times Squaren historia

Times Square Story ja mitkä ovat Times Squaren mainontakustannukset (2)

Nyt kun tiedämme, mikä Times Square on, selvittäkäämme sen historiaa ja miten se syntyi. 42ndLongacre Squaren katu nimettiin uudelleen Times Squareksi vuonna 1904, ja vain kolme viikkoa myöhemmin sinne laitettiin ensimmäinen sähkömainos. Koko alue ei ole vain täynnä ihmishenkiä suurempia mainostauluja, vaan siellä on myös useita teattereita ja ravintoloita.

Ensimmäisen maailmansodan aikana teatterit siirrettiin alas Times Squarelle muista viihdealueista. Ennen kuin Times Squaresta tuli tuntemamme alue, se oli paikka, jossa rikokset olivat melko yleisiä, mutta nyt käytetään erilaisia ​​ja uusia tekniikoita.tehdä mainoksesta huomiota herättävämpi ja mahtavampi.

Miksi Times Square -mainokset ovat niin kuuluisia

Jotkut Times Squaren mainonnasta saatavat edut ovat:

  • Kun mainostat brändiäsi Times Squarella sijaitsevalla Billboardilla ja se tarkoittaa luonnollisesti, että olet päässyt paikkaan, jossa sinulla on siihen varaa, se jättää brändisi aseman ulkopuolelle.
  • Päivässä yli 360 000 ihmistä kulkee sen läpi, joten mahdollisuus, että brändiäsi ei huomata, on minimaalinen.
  • Se auttaa myösbränditietoisuuden rakentaminen.
  • Staattiset mainostaulut on helppo havaita ihmisille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä.
  • Digital Billboards käyttää teknologiaa vaikuttaakseen ihmisten päätöksiin ostaa tuotteita tai palveluita.
  • Kaikenlaiset ihmiset voivat nähdä mainoksen täällä aina, kun he ylittävät kyseisen paikan, jotta brändisi saa tunnustuksen kaikilla yhteiskunnan sektoreilla.
Tarinankerronta myyntiin (yksityiskohtainen opas) Tarinankerronta on erittäin tärkeä osa myyntiä, koska se pitää asiakkaat koukussa loppuun asti. Ymmärretään, kuinka voit markkinoida tarinankerronnan avulla.StartupTalkyMahenoor Mansuri

5 luovinta mainontaa Times Squarella

Times Squarella voi nähdä tuhansia mainoksia, mutta siellä on joitain luovia ja mahtavia mainoksia, ja ne ovat alla:

Amerikan Kotka

Tämä amerikkalainen vaatetus keskittyy enimmäkseen lapsille ja nuorille. Joten kun he julkaisivat uuden kokoelman, he päättivät sijoittaa mainoksen Times Squarelle, mainoksessa oli lapsia vierailemassa Times Squarella, jotka alkoivat tanssia ja räjähtää Times Squaren teillä. Tämä herättää paljon huomiota, koska se edellyttää yleisön osallistumista ja sitouttamista, mukaan lukien lapset, jotka mainostivat heitä iloisesti.

HP

Yksi tunnetuista teknologiayrityksistäHPkeksi jyrkän mainoksen, se oli niin valtava, että mainoksen sijoittamiseen kului jopa 10 mainostaulua. Mainos koostuu Serena Williamsista haastamassa robotin ja taistelu jatkuu kaikilla näytöillä, se oli peräti elokuva.

Toyota

Uuden automallinsa Prius-mallin yritys isännöi piirustuskilpailua, jossa he pyytävät ihmisiä ottamaan iPhonensa esiin ja lähettämään piirustuksensa, ja ne voidaan nähdä mainostaululla muiden ihmisten nähtäväksi. Tämä oli loistava ideaolla yhteydessä yleisöönja saa heidät mukaan mainokseen.

Domino

Yksi rakastetuimmista pizzamerkeistä,Dominootti riskin luomalla mainoksen, joka koostuu heidän asiakkaidensa antamista todellisista arvosteluista, jotka näytetään Times Squarella kaikkien edessä. Se oli loistava mainos, ettei unohdeta myös riskialttiutta. Tämä osoitti, kuinka brändi ei pelkää kritiikkiä ja kuinka se on niin läpinäkyvää suurelle yleisölle.

Mini Cooperit

Times Square Story ja mitkä ovat Times Squaren mainontakustannukset (5)

Tämä Mini Cooperin automerkki loi ainutlaatuisen mainoksen kehittämällä ja sijoittamalla pikkuautoja mainostaulun viereen ja esittelemällä niiden uusia malleja suurelle yleisölle. Auton kiinnittäminen mainostaulun viereen massiivisen pilvenpiirtäjän kylkeen loi melkoista hypeä.

Times Squarella mainostavat tuotemerkit

Tuskin on tunnettua brändiä, jota ei olisi mainostettu Times Squarella. Täältä löydät kaiken aina viihdetalojen uuden musiikin tai elokuvien lanseerauksesta uusien automallien lanseeraamiseen ja luksusmerkkien vaatekokoelmaan. Jotkut suuret tuotemerkit, kuten Chanel, Hyundai, Samsung ja muut. Brändit aloittivat uusia kampanjoita ja ne ovat nähtävillä myös täällä. Jopa julkkisten syntymäpäivämainokset ovat myös armoa täällä.

Kuinka paljon mainostaminen Times Squarella maksaa?

Se riippuu eri tekijöistä, kuten mainoksen pituudesta, mainoksen tyypistä ja tarvittavien rekvisiitojen määrästä. Hinta voi olla 5000–50 000 dollaria päivässä.

Kuinka brändit markkinoivat tuotteitaan elokuvissa | Tuotesijoittelu elokuvissa (tapaustutkimus) Voitko saada brändisi tavoittamaan suurimman yleisön mainostamatta sitä? Kyllä, tuotesijoittelu. Katsotaanpa, kuinka brändit onnistuvat sijoittamaan Tuotteen MoviesStartupTalkyMahenoor Mansuriin

Johtopäätös

Times Square on yksi suurimmista mainonnan keskuksista. Jokaiselle brändille, joka haluaa tavoittaa suuren joukon ihmisiä, on paras vaihtoehto laittaa mainoksensa jollekin Times Squaren mainostauluista. Teknologian myötä se paranee päivä päivältä ja näyttää siltä, ​​että Times Squaren hype on täällä pitkällä aikavälillä.

UKK

Miksi Times Square on kuuluisa?

Times Square on vilkkain jalankulkualue ja yksi maailman suosituimmista turistinähtävyyksistä. Se on kuuluisa lukuisista teattereistaan ​​ja on suuren viihdeteollisuuden keskus.

Miten Times Square sai nimensä?

Sitä kutsutaan Times Squareksi, kun The New York Times otti päämajansa rakennuksessa.

Kuinka paljon mainostaminen Times Squarella maksaa?

Mainoksen laittaminen Times Squarelle maksaa noin 5000–50000 dollaria.

Kuinka saada mainostaulu Times Squarelle?

Voit varata kolikkopelisi Times Squaren virallisilla verkkosivuilla. Valitse päivämäärä, lähetä valokuva ja suorita prosessi suorittamalla maksu.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 12/08/2023

Views: 5579

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.