Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (2023)

Olitpa nykyinen autotallissasi sotkuinen tai asutko kerrostalossa, jossa ei ole autotallipaikkoja, auton pysäköintipaikan vuokraaminen voi muuttaa pelin.

Tärkeintä tässä on löytää oikea vuokrausalusta, joka tarkistaa kaikki oikeat laatikot sijainnin, koon, huollon, turvallisuuden ja budjetin suhteen.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit löytää vuokrattavan autotallin alueeltasi tai vuokrata autotallitilaa ansaitaksesi vähän rahaa.

Joten mistä voit löytää vuokrattavan autotallin, ja millainen on ihanteellinen sinulle?

Otetaan selvää!

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (1)

Sisällysluettelo

Vuokrattavien autotallien tyypit

Kun yrität vuokrata autotallitilaa, on hyvä idea oppia hieman eri vaihtoehdoista.

Yleensä voit valita neljästä päälajikkeesta, joista jokainen tarjoaa sinulle tietyn edun.

Katsotaanpa tarkemmin.

Yksityiset autotallit

Yksityinen autotalli voisi olla jättimäinen pysäköintikompleksi, jossa on useita kerroksia vain autoille. Kuitenkin on myös pieniä suljettuja. Erot näiden kahden välillä ovat yksinkertaisia. Suljetut tilat tarjoavat enemmän suojaa ajoneuvolle, mutta voivat olla kalliimpia.

Yleensä autotalli on melko paljas. Silti se riittää suojaamaan autoa useimmilta sääolosuhteilta ja ilkivallalta.

Sano hei sinulle Unelmien autotalli

Oletko kyllästynyt tuntemaan olosi ylivoimaiseksi joka kerta, kun kävelet autotallissasi? ILMAINEN autotalliorganisaation aloittelijaoppaamme voi auttaa sinua muuttamaan autotallistasi tilan, josta voit olla ylpeä.

Sijainnissa tulee kuitenkin olla kunnollinen turvallisuustaso. Yleensä autotalliin sijoitetaan muutama vartija suojaamaan aluetta.

Nämä sopivat hyvin ihmisille, jotka asuvat ahtaissa kaupungeissa, koska ne palvelevat useita autoja samanaikaisesti.

Autojen asunnot

Yksityiset autotallit ovat erinomainen ja käytännöllinen valinta ajoneuvojen säilytykseen, mutta saat rajoitetusti palvelua. Joten jos etsit huippuluokan kokemusta, auton vuokraaminen voi olla paljon parempi vaihtoehto.

Nämä tilat ovat käytännöllisesti katsoen ylellisiä miniasuntoja autollesi.

Ensinnäkin saat runsaasti tilaa ajoneuvolle täysin ilmastoidulla alueella. Ei vain sitä, vaan saat myös ensiluokkaista autonhoitoa. Tämä voi sisältää säännöllisiä pesuja ja jopa joitakin kiillotus- ja vahauspalveluita.

Lisäksi asunnot tarjoavat erinomaisen turvallisuuden. Useimmissa tiloissa on useita kameroita ja vartijoita joka kulmassa. Tämän lisäksi he pitävät yksityiskohtaista kirjaa kaikista auton kanssa kosketuksissa olevista.

Joten voit rauhoittaa mieltäsi riippumatta siitä, kuinka kaukana autotalo on asunnostasi!

Kaiken kaikkiaan autotalot ovat loistava tapa vuokrata autotalli ylellisille, eksoottisille tai tela-autoille. Jotkut ihmiset käyttävät palvelua jopa eksoottisten autokokoelmansa säilyttämiseen.

Jos haluat lisätietoja, katso minunyleiskatsaus autotaloistatässä.

Varastointiyksiköt

Voit vuokrata varastotilan, jos haluat pitää autosi lähempänä kotia. Tämä on sama konsepti kuin yksityinen autotalli, mutta pienemmässä mittakaavassa ja eri sisällöillä.

Täällä voit myös pinota tavaroita, joita et käytä usein kodin siivoamiseen ilman, että sinun tarvitsee päästä eroon tavaroista.

Lisäksi säilytysyksiköt voivat olla minkä kokoisia tahansa, koska tilan ei tarvitse mahtua ajoneuvoon. Tämä tarkoittaa, että ne voivat olla huomattavasti edullisempia kuin yksityiset autotallit tai asunnot.

Lisäksi joissakin säilytysyksiköissä on pistorasiat, joten voit lisätä tilaan laitteita (kuten pakastimia tai sähkötyökaluja) käyttömukavuuden lisäämiseksi.

Säilytysyksiköissä on kuitenkin yleensä vähemmän turvallisuutta. Useimmissa tapauksissa aluetta valvoo vain vähän vartijoita, jos ollenkaan. Tämä lisää yksityisyyttä, mutta voi tehdä alueesta hieman vaarallisen. Joten jos aiot säilyttää arvoesineitä, voi olla viisasta tarkistaa ensin laitoksen turvallisuus.

Kaupalliset autotallit (korjaukseen)

Kaupalliset autotallit lyövät kaksi kärkeä yhdellä iskulla, sillä nämä ovat tiloja, joita voit vuokrata autosi huoltoon. Joskus tilaan voi tulla erikoislaitteita, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan ajoneuvoa.

Tämä on kätevämpää autonomistajille, jotka haluavatvuokrata autotallin työstääkseen autojaanitse.

Voit kuitenkin myös vuokrata paikan ja palkata ammattimaisen korjaajan tulemaan töihin ajoneuvoosi. Eli se voi mennä kumpaan tahansa suuntaan.

Vuokrattavan autotallin löytäminen verkosta

Eri autotallityypit huomioon ottaen voit alkaa etsiä sopivia paikkoja lähelläsi. Tämä vaihe on kuitenkin usein helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin jos olet uusi alueella ja tarvitset nopean korjauksen.

Tarkastelemme siis viittä suosittua alustaa, joiden avulla voit vuokrata autotallitilaa lähelläsi.

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (3)

Naapuri

Sen sijaan, että luottaisi suuriin tontteihin, Neighbor käyttää isäntäjärjestelmää. Isännät ovat asiakkaita, jotka tarjoavat ylimääräistä tilaa edulliseen säilytykseen. Ihmiset voivat vuokrata mitä tahansa omaisuuttaan pientä korvausta vastaan.

Isäntäjärjestelmän tärkein vetovoima on se, että käyttäjät voivat valita laajan valikoiman autotallin muotoja ja kokoja. Voit esimerkiksi valita sivuston, joka on vain muutaman neliömetrin kokoinen. Silti siellä on myös tarpeeksi isompia tiloja isolle veneelle!

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (4)

Palvelun paras puoli on kuitenkin mukavuus.

Koska sivusto on riippuvainen isännöistä, saatat pystyä vuokraamaan autotallitilaa kotisi läheltä riippuen siitä, kuinka moni aktiivinen isäntä alueellasi käyttää alustaa.

Saat selville rekisteröimällä tilin verkkosivustolla muutamalla napsautuksella. Kun tämä on tehty, voit selata käytettävissä olevia tiloja kaikkialla maassa. Voit rajata vaihtoehtoja käyttämällä suodattimia tekijöille, kuten ilmastoidut huoneet, kuukausittainen pysäköinti ja pitkäaikaissäilytys.

Yksi liiketoiminnan merkittävistä kysymyksistä on kuitenkin aikataulutus.

Ennen kuin voit jättää tai noutaa ajoneuvoja, sinun on asetettava aika ja päivämäärä. Joten sinun täytyy kiertää isännän aikataulua, mikä ei ehkä ole ihanteellinen kaikille käyttäjille.

Ansaitse palkkaa tavaroiden säilyttämisestä naapurin kanssa

  • Ansaitse 100–400 dollaria kuukaudessa käyttämättömällä tilalla
  • 1 000 000 dollarin isännän vastuusuoja
  • Valitset KUKA, MITÄ ja MILLOIN tavarat säilytetään
  • Auta paikallista naapuria, joka tarvitsee säilytystilaa
  • Helpoin ja passiivisin tulo, jonka voit saada
  • Automaattiset kuukausitalletukset pankkitilillesi

Lisätietoja

Ansaitsemme palkkion, jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen ilman sinulle lisäkustannuksia.

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (6)

SpareFoot

SpareFootin verkkosivuillatarjoaa yli 20 000 varastotilaa eri puolilla osavaltiota ja luokittelee ne neljään pääryhmään koon perusteella. Ensimmäinen on omavarastointi, joka sisältää tilan etsimisen henkilökohtaiseen käyttöön, joka on yleensä 25-300 neliöjalkaa.

Siirrytään toiseen luokkaan, autojen varastointiin. Kuten nimestä voi arvata, tähän mahtuu kaikki tavalliset ajoneuvosi.

Täällä voit valita alueita noin 150-250 neliöjalkaa. Voit myös valita avoimen, suljetun, sisä- tai ulkotilojen välillä.

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (7)

Joskus tarvitset kuitenkin hieman ylimääräistä tilaa.

Siinä tapauksessa voit tarkistaa matkailuautojen säilytyskategorian. Nämä paikat palvelevat asiakkaita, jotka haluavat säilyttää vapaa-ajan ajoneuvonsa retkeilykauden lopussa. Niitä on kuitenkin vielä muutamaesitallennusrutiinitmennä yli.

SpareFoot tarjoaa venevarastoa purjehtijoille, jotka haluavat säilyttää veneensä veden ulkopuolella. Nämä tilat tarjoavat runsaasti tilaa muutamilla paikan päällä olevilla mukavuuksilla. Täyden palvelun saamiseksi saatat kuitenkin joutua vuokraamaan autotallitilaa karjullesi pitkäksi aikaa, ei vain pariksi viikoksi.

Kummassakin tapauksessa voit varata paikan ja maksaa kaiken verkossa. Lisäksi, koska lähes joka osavaltiossa on satoja paikkoja, sopivan autotallipaikan löytämisen pitäisi olla helppoa. Silti ainoa pääongelma on, että SpareFoot voi olla hieman kalliimpi kuin Neighbor.

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (8)

Välikappale

Jos etsit ensiluokkaista parkkipaikkaa,Välikappalesaattaa olla juuri tarvitsemasi alusta.

Sivusto toimii samalla tavalla kuin Neighbor, koska he molemmat luottavat isänteihinsä palvelussaan. Se tarjoaa myös suunnilleen saman määrän paikkoja (yli 20 000) kuin SpareFoot noin 76 471 isännältä. Silti Spacerin avulla ihmiset voivat vain vuokrata pysäköintipaikkojaan ja ajotietään.

Asiakkaana voit etsiä palvelun avulla autollesi yöpymispaikan tai parkkipaikan lähempänä työpaikkaa. Lisäksi, koska pysäköit yksityiselle tontille, ajoneuvosi on turvallisempi kuin kadunvarsipysäköinti.

Tämän lisäksi voit suorittaa koko prosessin mukavasti kotonasi. Palveluun rekisteröityminen antaa mahdollisuuden vuokrata paikan kuukaudeksi. Voi kuitenkin olla parempia vaihtoehtoja ihmisille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista tilaa.

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (9)

Kaiken kaikkiaan Spacer-alustan tärkein vetovoima on sen ympäristöystävällinen lähestymistapa.

Autojen mukana tulevia hiilidioksidipäästöjä tasapainottaakseen Spacer yrittää tehdä osansa. Esimerkiksi,yrityksen uusi vihreä aloitelupaa istuttaa uuden puun jokaiseen parkkipaikkaasiakkaan varaukseen.

Alusta ylpeilee, että sen pysäköintipaikat ovat 50 % edullisempia kuin tyypilliset vaihtoehdot. Muista, että vaikka ne saattavat maksaa vähemmän, et ehkä saa mitään erikoispalveluita tai mukavuuksia.

Lopuksi yritys tarjoaa rahat takaisin -takuun, jos tilassa on ongelmia. Se voi olla valtava myyntivaltti ihmisille, jotka haluavat testata vesiä vuokrattavien autotallien kanssa, mutta tarvitsevat takuun!

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (10)

LockUpGarages

Jos aiot viettää aikaa Isossa-Britanniassa, sinun kannattaa tutustuaLockUpGaragesalusta. Se on yksi parhaista tavoista vuokrata autotallitilaa Isossa-Britanniassa, sillä 14 000 autopaikkaa 1 000 eri paikassa.

Yritys aloitti ensisijaisesti autojen tarjoilun, josta palvelun avulla voit etsiä ajoneuvollesi yöpymispaikan tai pari yötä. Vuosien varrella liiketoiminta kasvoi ja laajeni uudelle alueelle. Nykyään voit löytää tiloja autoille, henkilökohtaiselle varastolle ja jopa lähetyskeskuksille.

Jokaisessa autotallipaikassa on riippulukko. Kun olet tehnyt vuokrasopimuksen, saat yhdistelmän, joka avaa säilytysyksikön lukituksen. Voit vapaasti vierailla kaapissasi milloin tahansa.

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (11)

Tämän lisäksi useimmissa tiloissa on oma huoltohenkilöstö. Vaikka he eivät huolla autoasi, he ovat paikalla autotallin kunnossapidossa. Tilan kokonaiskunto on kuitenkin edelleen vuokraajalla, ei henkilökunnalla.

Alustalla useimmat vuokrasopimukset ovat kuukauden pituisia, joita voit jatkaa pyynnöstä. Tietenkin, jos haluat purkaa vuokrasopimuksen aikaisemmin, saatat menettää talletuksesi.

Lopuksi LockUpGarages tarjoaa kannustinjärjestelmän. Joten asiakkaat, jotka tuovat muita vuokralaisia, voivat saada reilun palkkion ongelmistaan!

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (12)

Autotalliaika (ei enää aktiivinen)

Garagetime oli automaattinen korjauspalvelu, joka on erikoistunut lähelläsi toimivan autotallin löytämiseen. Yritys markkinoi ainutlaatuisia tee-se-itse-tiloja, joihin autoilijat voivat tulla itse työskentelemään ajoneuvojen parissa.

Alusta kehui, että sen tavoitteena oli rohkaista useampia ihmisiä ryhtymään tee-se-itse-ajoneuvojen korjausalalle kaikissa 50 osavaltiossa.

Vuokrattavan autotallin löytäminen [asuinpaikasta riippumatta] (13)

Asiakkaat saivat valita vapaana olevan paikan ja varata sen niin pitkäksi ajaksi kuin halusivat. Tämän ansiosta ihmiset pystyivät räätälöimään vuokra-ajan vastaamaan tarvitsemiesi korjausten laajuutta ja vapaa-aikaasi.

Hinnoittelu riippui sijainnista, ja viime kädessä jokainen autotallin omistaja asetti hinnan, joka oli heidän mielestään oikeudenmukainen tilaan nähden. Garagetime vei 10 % kaikista liiketoimista huipulla.

Valitettavasti Garagetime ei enää tarjoa pääsyä autotalliin, ja heidän Facebook-sivunsa on ollut lepotilassa vuoden 2019 lopusta lähtien.

Vaikuttaa siltä, ​​että he ovat lopettaneet toimintansa, mikä on sääli.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated: 04/09/2023

Views: 5709

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.